Jak se přihlásit do sdružení - nový postup od 17.10.2005

x
čtěte FAQ na http://www.pvfree.net
x

Jak se přihlásit do sdružení - nový postup od 17.10.2005

Příspěvekod catman » 18 říj 2005 (úte), 7:58

Vzhledem k uvedení do provozu nové databáze a poloautomatického připojování, se změnil i způsob přihlašování a připojování:

Udělěj si registraci do databáze na www.pvfree.net vpravo nahoře - jméno a heslo platí pouze do členské databáze.Je vyžadována zvlášť registrace do fóra, zvlášť do webu a zvlášť do databázových evidencí (a mapy).
Jméno a heslo si zvol nejlépe shodné pro všechny registrace (samozřejmě jméno se liší od hesla ), ušetříš si potíže a hlavně: zapamatuj si ho !!

Pro případné připojení:
Po úspěšné registraci se přihlas do databázové evidence a vyplň žádost o připojení - uveď pravdivě všechny požadované údaje. - více ale ve vláknu "Jak se připojit" .
Email je nezbytně vyžadován a bez funkčního emailu se připojení může značně protáhnout.
Naposledy upravil catman dne 21 led 2007 (ned), 20:11, celkově upraveno 2
Uživatelský avatar
catman
Správce sítě PVfree.net
Správce sítě PVfree.net
 
Příspěvky: 12196
Registrován: 10 dub 2004 (sob), 21:21
Bydliště: Špály 2

odpojení

Příspěvekod cert » 25 říj 2005 (úte), 9:40

Zaregistroval jsem se a nyní jsem čekatel. Bylo mi přiděleno zkušební připojení a získal jsem v něm zálibu. :lol: Pokud však vypřší zkušební doba (15. dní) a nestanu se mezitím členem (nebude zasedat rada) připojení ztratím? :cry: Mělo by popřípadě nějaký vliv, pokud bych zaplatil poplatek už teď :?:
cert
 

Příspěvekod catman » 25 říj 2005 (úte), 10:04

Poplatky platíš na poště. My platíme PŘÍSPĚVKY !

Nejpozději do konce zkušební doby musíš se stát čekatelem nebo členem, jinak budeš automaticky odpojen.

Příspěvky platí až členové. Když nejsi člen, nemáš UIDčlena a nemůžeš tedy platit. Platí je za a po dobu připojení .
Uživatelský avatar
catman
Správce sítě PVfree.net
Správce sítě PVfree.net
 
Příspěvky: 12196
Registrován: 10 dub 2004 (sob), 21:21
Bydliště: Špály 2

Příspěvekod ironmann » 17 říj 2006 (úte), 15:43

Jsem čerstvě připojený. jak je to se zkušebním připojením na inet? Může mi být povoleno už teď, nebo musím napřed poslat přihlášku do sdružení?
Pokud se oněj musí zvlášť žádat, je na to někde formulář nebo odkaz? Napsal jsem email na správce, můžu udělat něco víc?
ironmann
 

Příspěvekod morpheus » 17 říj 2006 (úte), 15:53

ironmann píše:Jsem čerstvě připojený. jak je to se zkušebním připojením na inet? Může mi být povoleno už teď, nebo musím napřed poslat přihlášku do sdružení?
Pokud se oněj musí zvlášť žádat, je na to někde formulář nebo odkaz? Napsal jsem email na správce, můžu udělat něco víc?


Ano, jedna se o zkusebni pripojeni -> bude povoleno, ale je treba o nej zazadat -> po prihlaseni do databaze na http://www.pvfree.net/pvdb/ (nebo www.pvfree.net s grafickym kabatkem, kde je prihlaseni do db vpravo nahore) vyplnit pravdive a uplne formular "Zadost o pripojeni".

http://wiki.pvfree.net/index.php/Co_ude ... y_internet


1. Zaregistruj se do naší databáze - na našem webu vpravo nahoře
2. Přihlas se uživatelským jménem a heslem do systému
3. Pod odkazem Žádost o připojení vyplň formulář ( popis je v tomto článku )
4. Zkontroluj si stav svého připojení - mělo by být ve stavu "žádost"
5. Nyní vyčkej, až správci ověří oprávněnost tvé žádosti a možnost připojení

Prohlašujeme, že tyto údaje budou uloženy a archivovány pouze pro evidenční potřebu Rady OS PVfree.net a nebudou poskytnuty dalším osobám, mimo povinností stanovených zákonem. Po ukončení členství v OS budou tyto údaje do 24 měsíců vymazány.
Uživatelský avatar
morpheus
Kontrolor sdružení
Kontrolor sdružení
 
Příspěvky: 3789
Registrován: 16 srp 2005 (úte), 9:41

Příspěvekod Karlos » 17 říj 2006 (úte), 15:56

to morpheus:Zadost uz ma asi tyden,dneska sem ju povolil.Staci si obnovi adresy a muze 14dni zkouset.
Uživatelský avatar
Karlos
Člen skupiny správců sítě
Člen skupiny správců sítě
 
Příspěvky: 7607
Registrován: 28 pro 2003 (ned), 12:27
Bydliště: V práci

Příspěvekod ironmann » 17 říj 2006 (úte), 16:53

To Karlos: nevím co přesně jsi myslel tím, že si mám obnovit adresy, zatím ještě nejsem tak in[/quote]
ironmann
 

Příspěvekod Karlos » 17 říj 2006 (úte), 16:59

ironmann píše:To Karlos: nevím co přesně jsi myslel tím, že si mám obnovit adresy, zatím ještě nejsem tak in

Aby ti DHCP na AP pridelilo IP adresy ktery mas prideleny na MAC adresu sitovky.Mrkni se to databaze co mas za IP adresy a jestli ti to sedi s tou co mas na SITOVCE tak by ti mel jit internet.
Uživatelský avatar
Karlos
Člen skupiny správců sítě
Člen skupiny správců sítě
 
Příspěvky: 7607
Registrován: 28 pro 2003 (ned), 12:27
Bydliště: V práci

Příspěvekod ironmann » 17 říj 2006 (úte), 17:03

to Karlos: mám asuse nastaveného na NAT, nebude to tím?
ironmann
 

Příspěvekod lyon667 » 17 říj 2006 (úte), 17:16

A adresu mas na Asusu prirazenou jak? Napevno nebo pres DHCP?
Uživatelský avatar
lyon667
Emeritní správce
Emeritní správce
 
Příspěvky: 4507
Registrován: 10 pro 2003 (stř), 11:15
Bydliště: Somewhere out in space

Příspěvekod ironmann » 17 říj 2006 (úte), 17:20

to lyon667: nechal jsem to podle návodu v továrním nastavení. Teď jsem to přepl na bridge a jede to. A jak to je s NAT musím ještě zjistit
ironmann
 

Příspěvekod lyon667 » 17 říj 2006 (úte), 17:23

Uživatelský avatar
lyon667
Emeritní správce
Emeritní správce
 
Příspěvky: 4507
Registrován: 10 pro 2003 (stř), 11:15
Bydliště: Somewhere out in space

Příspěvekod Karlos » 17 říj 2006 (úte), 18:13

ironmann píše:to lyon667: nechal jsem to podle návodu v továrním nastavení. Teď jsem to přepl na bridge a jede to. A jak to je s NAT musím ještě zjistit

s NAT je to tak ze musis mi na ASUSU IP ktera je povolena na brane.TO je vsechno.Zazadal si o IP pro sitovku a asusa.Kdyby si zadal jen o IP pro asusa tak by ti ten sel.
Uživatelský avatar
Karlos
Člen skupiny správců sítě
Člen skupiny správců sítě
 
Příspěvky: 7607
Registrován: 28 pro 2003 (ned), 12:27
Bydliště: V práci

Příspěvekod ironmann » 17 říj 2006 (úte), 22:17

To karlos: ono je to už jedno, ale v návodu jak správně vyplnit žádost je napsané, že se mají vyplnit obě čísla.
ironmann
 

Zkušební doba

Příspěvekod Aleš » 02 lis 2006 (čtv), 18:46

catman píše:Poplatky platíš na poště. My platíme PŘÍSPĚVKY !

Nejpozději do konce zkušební doby musíš se stát čekatelem nebo členem, jinak budeš automaticky odpojen.

Příspěvky platí až členové. Když nejsi člen, nemáš UIDčlena a nemůžeš tedy platit. Platí je za a po dobu připojení .


Rozumím tomu dobře, že bude net. fungovat i po uplynutí zkušební doby 15 dní i když nebudu ještě přijat za člena ale budu stále čekatel?
Aleš
 

Další

Zpět na Jak se přihlásit - NEAKTUALNI-UZAMČENO !!

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron