Nejde se pripojit na AP

?

Re: Nejde se pripojit na AP

Příspěvekod SAVOND » 12 říj 2012 (pát), 17:07

Je to parabola tusim 26db, tak jak to ma v popisu u sebe, ale podle me jak pozoruju tak driv mel tusim lepsi signal a ted je to nejak pomalejsi posledni dobou.
Zkusim se s nim domluvit jestli se sejdeme nejak aby se tam vylezlo. Ted ma prset nekdy o vikendu tak uvidim co se stane, je pravda ze po te bource to vypadlo a slo ty AP jen naskenovat.
SAVOND
Pravidelný návštěvník
Pravidelný návštěvník
 
Příspěvky: 138
Registrován: 08 pro 2004 (stř), 15:15
Bydliště: Mostkovice

Re: Nejde se pripojit na AP

Příspěvekod SAVOND » 03 lis 2012 (sob), 15:04

Konecne jsem se dostal na tu strechu a antenu, tak jsme prave vysusili ozarovac anteny ve kterem bylo trochu vody. Nechapu jak se tam dostala, ale byla tam i pres izolaci kterou jsme delali. Uz se to chytlo hned na AP po pridelani zpatky. Chtel bych podekovat za upozorneni na to ze se tam muze voda dostat, nenapadlo by me ze kdyz je tam rok a jeste zaizolovana tak ze do ni natece :(
Nakoplo me potom i to ze ten signal vypadaval v intervalech po desti. Snad to bude OK. Vsem tady diky za prispevky, pomohlo to. Ted pisu z toho pripojeni...
SAVOND
Pravidelný návštěvník
Pravidelný návštěvník
 
Příspěvky: 138
Registrován: 08 pro 2004 (stř), 15:15
Bydliště: Mostkovice

Re: Nejde se pripojit na AP

Příspěvekod SAVOND » 22 led 2014 (stř), 17:59

Videl jsem ze uz AARES funguje a ted ma i signal na wifimonu na AP celkem v klidu a nekolisa to. Psal mi dnes ze ted funguje.
Nevim kdo jste to resili nebo s kym se on potom domlouval, (mozna Karlos) nebo kdo tam neco delal, nebo jak se to s nim resilo, ale kazdopadne diky on nevi vubec co ma doma a jen vi ze ma doma bezdrat na notes... Ale me by aspon zajimalo kde byla chyba, nebo co bylo spatnyho nebo co bylo potreba udelat jinak. Jestli byla vadna ta R52, nebo to bylo nekde jinde.. ?
Kazdopadne zatim je OK a snad i bude dal. Diky moc.
SAVOND
Pravidelný návštěvník
Pravidelný návštěvník
 
Příspěvky: 138
Registrován: 08 pro 2004 (stř), 15:15
Bydliště: Mostkovice

Re: Nejde se pripojit na AP

Příspěvekod Karlos » 22 led 2014 (stř), 18:05

Samo se to rozbehlo, jelikoz je to po tim co zacalo mrznout tak bych tipl ze je voda v antene.
Uživatelský avatar
Karlos
Člen skupiny správců sítě
Člen skupiny správců sítě
 
Příspěvky: 7607
Registrován: 28 pro 2003 (ned), 12:27
Bydliště: V práci

Re: Nejde se pripojit na AP

Příspěvekod SAVOND » 22 led 2014 (stř), 18:40

Antena byla ted na podzim nekolik tydnu pred vanocema davana uplne nova druha a byla cela preizolovana jeste predem UV silikonem i veskery potencialni netesnosti a konektor. Potom to slo, ale stejne kolisal signal a nechodilo to pres noc vetsinou. Ted nekolisa nic a jede to.
Slo tam i naskenovat AP z mesta a s lepsi stabilitou signalu nez ta hasicarna, ktera kolisala ikdyz je par metru od nej a nepripojila se.
SAVOND
Pravidelný návštěvník
Pravidelný návštěvník
 
Příspěvky: 138
Registrován: 08 pro 2004 (stř), 15:15
Bydliště: Mostkovice

Příspěvekod Karlos » 22 led 2014 (stř), 19:55

Kdyz jsem to skenoval v nedelu od neho tak to chytlo 2 cizi site a strasne slabe. Tedka ma signal super. Takze je to divny a mysli ze se to bude opakovat. Kabel je taky druhej?
Uživatelský avatar
Karlos
Člen skupiny správců sítě
Člen skupiny správců sítě
 
Příspěvky: 7607
Registrován: 28 pro 2003 (ned), 12:27
Bydliště: V práci

Re: Nejde se pripojit na AP

Příspěvekod SAVOND » 22 led 2014 (stř), 20:29

Jo, kabel je taky druhej, menila se antena i svod, jeste jsem i rozdelal RB a dival se jestli tam nejsou pavouci apod., prohodil jsem mini karty ale bez vysledku, jen kdyz jsme podrzel ruku na privodnim konektoru do RB od anteny tak se podle me zlepsil trochu signal. Jakoby se to uzemnilo pres moje telo, nebo nevim, ale trochu se to zlepsilo no nepripojilo.
Nejdriv to slo asi rok a v pohode, potom po problemech to bylo rozebrany a vysuseny, pretesneny. Ted na podzim jsem uz menil hned antenu, ale vysledek nebyl nejak priznivej ani hned po vymene, no slo to aspon nejak.
Antena je tam tato http://eshop.100mega.cz/antena-waveant- ... 38176.html a byla uz vymenovana za stejnou ale novou. Puvodni mam ted doma a chtel jsem ji pouzit u sebe v Mostkovicich..
SAVOND
Pravidelný návštěvník
Pravidelný návštěvník
 
Příspěvky: 138
Registrován: 08 pro 2004 (stř), 15:15
Bydliště: Mostkovice

Předchozí

Zpět na 86 -

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron