Provoz, poruchy

3x AP v obci Raková u Konice

Re: Provoz, poruchy

Příspěvekod Badla » 26 zář 2012 (stř), 0:36

co se to s forem deje, ze posledni cca tyden to je uz nekolikaty prispevek od noname neregitrovaneho uzivatele?
Uživatelský avatar
Badla
Kontrolor sdružení
Kontrolor sdružení
 
Příspěvky: 6083
Registrován: 10 kvě 2005 (úte), 10:19
Bydliště: Italská 4

Re: Provoz, poruchy

Příspěvekod catman » 26 zář 2012 (stř), 8:06

nemazat, večer na to mrknu, ale odhaduju, že je to neaktuálností fóra (zakázaný update :( )
Uživatelský avatar
catman
Správce sítě PVfree.net
Správce sítě PVfree.net
 
Příspěvky: 12196
Registrován: 10 dub 2004 (sob), 21:21
Bydliště: Špály 2

Re: Provoz, poruchy

Příspěvekod ondrag » 26 zář 2012 (stř), 14:39

Badla píše:co se to s forem deje, ze posledni cca tyden to je uz nekolikaty prispevek od noname neregitrovaneho uzivatele?

Imho špatná práva:

Kód: Vybrat vše
91 - Raková u Konice [Oprávnění fór]
Návštěvníci

Role: "Běžný přístup + hlasování"
Uživatelský avatar
ondrag
Člen rady a skupiny správců
Člen rady a skupiny správců
 
Příspěvky: 8231
Registrován: 07 dub 2004 (stř), 23:36

Re: Provoz, poruchy

Příspěvekod slezi2 » 08 črc 2013 (pon), 13:21

Dnes v 14 hodin bude vypnuto AP školka důvodem je stěhování technologie.
slezi2
Člen skupiny správců sítě
Člen skupiny správců sítě
 
Příspěvky: 1322
Registrován: 08 bře 2009 (ned), 14:46
Bydliště: Krumsín

Re: Provoz, poruchy

Příspěvekod JIRKAS » 17 srp 2016 (stř), 14:46

Ahoj, dá si připojit jirousem + rb?
btw: nebyl někde seznam apček + info? (http://wiki.pvfree.net/index.php/Pristupove_body nevypadá moc aktuálně)

Díky
Uživatelský avatar
JIRKAS
Pisálek
Pisálek
 
Příspěvky: 272
Registrován: 25 bře 2006 (sob), 19:43
Bydliště: Přemky

Re: Provoz, poruchy

Příspěvekod Kalibr » 17 srp 2016 (stř), 15:45

JIRKAS píše:Ahoj, dá si připojit jirousem + rb?
btw: nebyl někde seznam apček + info? (http://wiki.pvfree.net/index.php/Pristupove_body nevypadá moc aktuálně)

Díky

Hoj v Rakové jsou na všech AP MIMO sektory takže se dá připojit pouze MIMO zařízení.
RB s jirousem připojit nelze.

Použít můžeš tohle:
https://www.i4wifi.cz/Bezdraty-5-GHz/AP ... x-LAN.html
Uživatelský avatar
Kalibr
Předseda sdružení
Předseda sdružení
 
Příspěvky: 1881
Registrován: 03 kvě 2004 (pon), 16:31
Bydliště: Žešov 117

Předchozí

Zpět na 91 - Raková u Konice

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník