Stalker90 píše:jak je to s protažením LANky do vchodů 14-20, je tam potřeba nová smlouva? nebo ten blok patří k 6-12 ?
Karlos píše:Nova smlouva+kompletni rozvody.
Rsvejk ma pristup do Zrz12.
Karlos píše:Stalker90 píše:jak je to s protažením LANky do vchodů 14-20, je tam potřeba nová smlouva? nebo ten blok patří k 6-12 ?
Nova smlouva+kompletni rozvody.
Rsvejk ma pristup do Zrz12.
rsvejk píše:Volali mi ze společenství, že v domě plánují rekonstrukci vodorovných rozvodů teplé vody ve sklepech a do budoucna plánují svoji kotelnu.
Pro nás to znamená:
1) předělat do jiné místnosti ukončení optického kabelu na patě domu - optický rozvaděč. Tam kde ho dal kdysi Švéda, tam bude kotelna a v tom místě komín. Nová místnost nalezena.
2) předělat naše vodorovné rozvody v domě - Švéda je zavěsil cca 30 cm pod strop a tam půjdou nové trubky teplé vody. Protáhnout rozvody az na okraj domu pro případ, že by jsme chtěli do vedlejšího domu.
3) posunout níže naše plechové bedny, protože je máme vysoko a až tam budou trubky tak je neotevřeme.
Včera jsem byl na jednání s představenstvem. Byl tam i Cetkovský ze Sprintelu (ještě budou volat do RIO Media) i zástupce projekční kanceláře - se vším mají problém a nejlépe, kdyby tam žádný internet nebylArgumentoval jsem tím, že naše trubka už tam byla v době, kdy tam byly staré rozvody a nezavazela. Staré rozvody byly tenkrát Domovní správy a na její náklady je před cca 2 roky demontovali. Nyní chtějí do stejného místa nové a naše trubka jim prekaží - prý tam budou svařovat atd. a mohli by ji poškodit (při demontáži starých je nepoškodili). Představenstvo družstva chce mít klid, tak je po nás chtějí posunout jinam. Rozvody Infosu, RIO i Sprintelu po dome jsou v listách po bocích což jim nevadí.
Prozatím dohodnuta nová místnost pro optický rozvaděč. Dohodnuta společná část tras se Sprintelem k rozvaděči.
Prozatím nedohodnuto, kudy si máme vodorovné rozvody natáhnout. Pokračování jednání v pondělí 19.10. v 18:15. Tak pokud by se tam někomu se mnou chtělo, tak se bránit nebudu.
rsvejk píše:Včera vypůjčeny klíče od všech vchodů a průchodů - celkem 14 klíčů![]()
Takže už nic nebrání tomu ve středu v 8h začít.
Bude tam na 8h i Cetkovský ze Sprintelu, ohledně společné trasy.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník