Enemy Territory gameserver

Síťové hry mají své kouzlo, ať už se jedná o letecké souboje nebo módní RTS

Příspěvekod vjecna » 28 zář 2006 (čtv), 11:18

Děkuji Tobě, Santo, a všem dalším hráčům a fandům z řad rodinných příslušníků, držíte server nad vodou a jste den ode dne lepší a lepší.
Tak na zdraví jednoletého miminka, ať se dožije ve zdarví dalšího výročí ............ :pvfree: :1st:
vjecna
Grafoman
Grafoman
 
Příspěvky: 1163
Registrován: 11 úno 2005 (pát), 9:47
Bydliště: u ženy s dětma

Příspěvekod Kema » 30 zář 2006 (sob), 8:40

Můžu se zeptat, nevíte co to znamená když mi po xx minutách hraní ET zčerná obrazovka a objeví se nápis "no signal" :?:

BTW: Moje obrazovka je LCD, značka AOC více...zde
Grafická karta: ATI RADEON 9600 XT
Kema
 

Příspěvekod lyon667 » 30 zář 2006 (sob), 8:56

A jebne se ti PC? Pokud ano, tak ti tam neco odchazi nebo se prehriva z duvodu vysokeho pretaktovani. Muze to byt procesor i grafika.
Uživatelský avatar
lyon667
Emeritní správce
Emeritní správce
 
Příspěvky: 4507
Registrován: 10 pro 2003 (stř), 11:15
Bydliště: Somewhere out in space

Příspěvekod Kema » 30 zář 2006 (sob), 10:59

lyon667 píše:A jebne se ti PC? Pokud ano, tak ti tam neco odchazi nebo se prehriva z duvodu vysokeho pretaktovani. Muze to byt procesor i grafika.

Jo, jebne.Dá se s tím něco dělat?? :roll:
Kema
 

Příspěvekod Santa-Claus » 30 zář 2006 (sob), 11:07

ReLaTivE píše:Jo, jebne.Dá se s tím něco dělat?? :roll:


Jestli mas pretaktovano, tak zkusit vratit zakladni frekvence. BTW nic jineho to nedela? Zkousel jsi tam pustit nejaky graficky benchmark na delsi dobu?
Uživatelský avatar
Santa-Claus
Člen skupiny správců sítě
Člen skupiny správců sítě
 
Příspěvky: 1399
Registrován: 10 pro 2003 (stř), 11:15
Bydliště: Na Vyhlídce

Příspěvekod Kema » 30 zář 2006 (sob), 11:51

Santa-Claus píše:
ReLaTivE píše:Jo, jebne.Dá se s tím něco dělat?? :roll:


Jestli mas pretaktovano, tak zkusit vratit zakladni frekvence. BTW nic jineho to nedela? Zkousel jsi tam pustit nejaky graficky benchmark na delsi dobu?

Nic jsem nepřetaktoval, nic jiného to nedělá a nic jsem nezkoušel.
Zkusim ještě hodit novy ovladače, ale myslim že to asi nepomůže a ten benchmark nevim kterej, viděl jsem jich hodně, ale všechny jsou na h...o :cry:
Kema
 

Příspěvekod Santa-Claus » 30 zář 2006 (sob), 13:08

Pak mas v haji nejakej kus HW, pravdepodobne. Neni treba te grafice moc teplo? Toci se vetrak (ma-li nejaky) jeste?
Uživatelský avatar
Santa-Claus
Člen skupiny správců sítě
Člen skupiny správců sítě
 
Příspěvky: 1399
Registrován: 10 pro 2003 (stř), 11:15
Bydliště: Na Vyhlídce

Příspěvekod Kema » 30 zář 2006 (sob), 13:11

Už je to v pohodě, pomohli ty ovladače, díky za snahu ;-)
Kema
 

Příspěvekod qwerty » 08 říj 2006 (ned), 17:31

Takze jsem se rozhodl ze po dlouhe dobe opet ET nainstalim a budu hrat. No doufam ze jsem z toho nevypadl :)

Ale mam mensi problem: Pokud se pripojim na server gamezone.pvfree.net:27962 kde je No quarter mod nebo jak se to menuje tak je vsechno OK, ping max 30ms, ale na normalnim ET pro gamezone.pvfree.net:27960 laguju s prominutim jako krava 150 - 200ms, tak marne premyslim cim to muze byt :?
qwerty
 

Příspěvekod qwerty » 08 říj 2006 (ned), 19:53

Po 5ti minutach na mne ET vyblije toto:

Screen jsem ssamzal byl by tu uz zbytecne

Nevite co s tim :shock:
Naposledy upravil qwerty dne 09 říj 2006 (pon), 12:49, celkově upraveno 1
qwerty
 

Příspěvekod Santa-Claus » 08 říj 2006 (ned), 20:04

Uživatelský avatar
Santa-Claus
Člen skupiny správců sítě
Člen skupiny správců sítě
 
Příspěvky: 1399
Registrován: 10 pro 2003 (stř), 11:15
Bydliště: Na Vyhlídce

Příspěvekod qwerty » 09 říj 2006 (pon), 12:48

Diky Santo, vcera jsem byl nejak mimo.
qwerty
 

Příspěvekod qwerty » 12 říj 2006 (čtv), 17:11

Dalsi dotaz: Neznate nejakou utilitu pomoci ktere by slo ET minimalzovat o listy?? ALT + TAB nefunguje, pouze se zobrazi spodni lista a obraz hry zustane. :?:
qwerty
 

Příspěvekod Majky » 12 říj 2006 (čtv), 17:52

Uživatelský avatar
Majky
Pisálek
Pisálek
 
Příspěvky: 243
Registrován: 10 pro 2003 (stř), 11:15
Bydliště: Prostějov

Příspěvekod qwerty » 12 říj 2006 (čtv), 18:43

Diky Majky :wink: Funguje to OK, ale to bych nebyl ja abych nemel s timdle problem. Po minimalizovani a opetovnym maximalizovani mi hra trosku stmavne, ale to uz je problem u mne, i kdyz netusim cim to je :? Vsechny ovl. mam aktualni. Takze vecer cus 8)
qwerty
 

PředchozíDalší

Zpět na Hry

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron