PunkBuster a s nim spojene problemy

Síťové hry mají své kouzlo, ať už se jedná o letecké souboje nebo módní RTS

Příspěvekod bony » 15 dub 2007 (ned), 17:22

Majky píše:
bony píše:Diky za podporu, asi se do toho dám ještě jednou. :angry:


Podařilo se? Nepřipojuješ se přes AP Tylova2?
Nevím proč, ale pokud jsem se připojil přes Tylova2, tak PB neprošel :cry: , přes Tylova vše OK.

Jsem připojen na LAN ale stejně to nejede... :-(
Uživatelský avatar
bony
Grafoman
Grafoman
 
Příspěvky: 1365
Registrován: 12 lis 2005 (sob), 16:22
Bydliště: Prostějov

Příspěvekod Santa-Claus » 15 dub 2007 (ned), 17:27

Zkus ten dotaz polozit trochu lepe. BTW, v logu serveru jsem nikoho s tvou IP nenasel, tak nevim zda vubec hrajes bo jak... :o
Uživatelský avatar
Santa-Claus
Člen skupiny správců sítě
Člen skupiny správců sítě
 
Příspěvky: 1399
Registrován: 10 pro 2003 (stř), 11:15
Bydliště: Na Vyhlídce

Příspěvekod Laďa 2006 » 15 dub 2007 (ned), 17:51

Chci si zahrát ET na Gameparku a píše mi to tohle

Obrázek

Stačí jen uplně vypnout bránu firewall?
Uživatelský avatar
Laďa 2006
Newbie
Newbie
 
Příspěvky: 47
Registrován: 16 led 2007 (úte), 21:15

Příspěvekod Santa-Claus » 15 dub 2007 (ned), 18:32

Kristalovou kouli nemam, dopredu ti neodpovim, procti si cele vlakno, je tam toho vic...
Uživatelský avatar
Santa-Claus
Člen skupiny správců sítě
Člen skupiny správců sítě
 
Příspěvky: 1399
Registrován: 10 pro 2003 (stř), 11:15
Bydliště: Na Vyhlídce

Příspěvekod vjecna » 16 dub 2007 (pon), 11:27

Kazdopadne doporucuji provest update PB - nejednoduseji pro widle v adresari ET/pb/ spustit pbweb.exe - chvilku to potrva, ale vysledek zarucen :-)
vjecna
Grafoman
Grafoman
 
Příspěvky: 1163
Registrován: 11 úno 2005 (pát), 9:47
Bydliště: u ženy s dětma

Příspěvekod Santa-Claus » 16 dub 2007 (pon), 14:34

pbweb dal neexistuje, nahradil ho pbsetup, ovladani je celkem intuitivni
Uživatelský avatar
Santa-Claus
Člen skupiny správců sítě
Člen skupiny správců sítě
 
Příspěvky: 1399
Registrován: 10 pro 2003 (stř), 11:15
Bydliště: Na Vyhlídce

Příspěvekod vjecna » 16 dub 2007 (pon), 14:38

to teda promin Santo, dnes jsem to sam udelal a jelo to normalne - totiz ta nova mapa mne kopla pres PB :-(
vjecna
Grafoman
Grafoman
 
Příspěvky: 1163
Registrován: 11 úno 2005 (pát), 9:47
Bydliště: u ženy s dětma

Příspěvekod Laďa 2006 » 16 dub 2007 (pon), 15:36

V pb problém určitě není...
Uživatelský avatar
Laďa 2006
Newbie
Newbie
 
Příspěvky: 47
Registrován: 16 led 2007 (úte), 21:15

Příspěvekod vjecna » 16 dub 2007 (pon), 19:03

To Lada:
Dnes jsem vyzkousel pripojeni na et pres GP a jede mi to v poho, vice pres icq nebo sz :-)
vjecna
Grafoman
Grafoman
 
Příspěvky: 1163
Registrován: 11 úno 2005 (pát), 9:47
Bydliště: u ženy s dětma

Příspěvekod vjecna » 24 kvě 2007 (čtv), 12:34

Neda mi to a podelim se s Vama o problem, ktery se mi stal vcera 22.5.

Ve widlich jsem po odehrane pozdni nocni bitvy chtel opet v odpolednich hodinach zaparit ET. Jake ale bylo me zdeseni, kdyz mne PB vyhodil s hlaskou "Losing Key Packets" na 0 minutes :-)
Na netu jsem sice nasel par clanku o tomto problemu, ale opetovne zkouseni RECONECT proste nezabralo.
Naformatoval jsem disk - pod dojmem zavirovani - a nainstalil opet vse k hrani. Bohuzel to nepomohlo a navic jsem ztratil spoustu (mou chynou nezazalohovanych veci).
Radim Vam nedelejte stejnou chybu jako ja.

S podivem jsem zjistil ze v Linuxu hra bezi uplne normalne - nechapu tedy problem PB a ani guru Santa nevi co s tim.
Prozatim vypnul PB na nasem internim gamezone - uvidime co dal ....

:kill3:
vjecna
Grafoman
Grafoman
 
Příspěvky: 1163
Registrován: 11 úno 2005 (pát), 9:47
Bydliště: u ženy s dětma

Příspěvekod vjecna » 24 kvě 2007 (čtv), 16:58

Tak jsem uspesne pokoril et a uz i s PB jede.

Navrhuji postup:
1. preinstalit hlsw a znova nastavit cestu k adresari Wolfenstein

v pripade neuspechu
2. preinstalovat et (pred tim si zalohovat etkey z etmain) do jineho adresare napr C:\\Wolfenstein - Enemy Territory\
3. optachovat novou instalaci pouze patch 2.60
4. nechat PB v puvodnim stavu jak se nainstali hra s patchem

Nebyl cas na hrdinstvi a tak jsem vsechny kroky provedl postupne - ET mi ve widlich opet slape :D - diky Jarine - :D

Pravdepodobny vznik tohoto problemu: po spusteni pripojenim pres HLSW jsem pred nactenim ET webu uzavrel pres prave tlacitko spustene hlsw v panelu spusteni :-( - nevim to ale na 100%
Naposledy upravil vjecna dne 24 kvě 2007 (čtv), 22:16, celkově upraveno 1
vjecna
Grafoman
Grafoman
 
Příspěvky: 1163
Registrován: 11 úno 2005 (pát), 9:47
Bydliště: u ženy s dětma

Příspěvekod vjecna » 24 kvě 2007 (čtv), 22:14

VSE SPATNE

Nic z toho co jsem popsal po opatchovani na 2.60b proste nejede a zase mne to kope - koncim s testovanim ve widlich - v linuxu mi to beha bez problemu :-(
vjecna
Grafoman
Grafoman
 
Příspěvky: 1163
Registrován: 11 úno 2005 (pát), 9:47
Bydliště: u ženy s dětma

Příspěvekod vjecna » 25 kvě 2007 (pát), 21:29

!!!VYRESENO!!!

Dal jsem HDD na sraky PATA a vse je OK :D
Mozna pomohlo jen preinstalovat HLSW - nevim :-)
vjecna
Grafoman
Grafoman
 
Příspěvky: 1163
Registrován: 11 úno 2005 (pát), 9:47
Bydliště: u ženy s dětma

Příspěvekod vjecna » 25 úno 2008 (pon), 18:59

Ahojky, Santo hod pls na gamezone, download - pbsetup.exe alias pro linux neco, coby se dalo sosnout z gamezone :) dik
vjecna
Grafoman
Grafoman
 
Příspěvky: 1163
Registrován: 11 úno 2005 (pát), 9:47
Bydliště: u ženy s dětma

Předchozí

Zpět na Hry

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků