PunkBuster a s nim spojene problemy

Síťové hry mají své kouzlo, ať už se jedná o letecké souboje nebo módní RTS

Příspěvekod ohrozimak » 14 črc 2006 (pát), 16:31

Máš recht že kolikrát i druzí hrají tak jak sem psal já 2/1 ono se to dá uhrát ale je to někdy na nervy když ti co sou v přesilovce to umí líp a kolikrát mají i lepší PING než třeba mi co sme od game serveru tak daleko - 15 KM ale jinak E.T je super :P .
Uživatelský avatar
ohrozimak
Diskutér
Diskutér
 
Příspěvky: 752
Registrován: 05 pro 2004 (ned), 16:19
Bydliště: Perníková chaloupka - Hamry

Příspěvekod hank » 17 črc 2006 (pon), 22:03

ohrozimak píše:To bylo asi míněno na mou osobu co si napsal s těma Amikama - Opravdu hraji jen za ně -ale kolikrát sem při hře jen já sám a proti mě se klidně připojí 2 němci a lícu tam sám jak BFU (Běžný Franta Uživatel) . Ale na 2 stranu si aspon vyskouším svou zdatnost při hře a když to dotáhnu sám do konce a vyhraji tak to opravdu potěší . :D


Já měl na mysli případ, kdy jsme hráli 2 na 3 a po tvém přidání ke hře to bylo 2 na 4... Takže nás rozhodně nebyl lichý počet.

Navíc obránci, což jsou ve většině map Němci, to mají vždy těžší. Když útočníci zabijí všechny obránce, tak se útočnici snadno posunou k dalšímu bodu, za který je už nelze vrátit (např. zeď starého města v Oasis). Takže pokud je lichý počet hráčů, tak by vždy mělo být více obránců.

Hra v počtu 2 na 1 je zcela o ničem a je zbytečné to řešit. To že to v takovém počtu dohraješ je tím, že protivníci jsou např. začátečníci a také proto, že hraješ stále za Amíky, a ti ve většině map útočí, a to už se opakuji -- tudíž to mají snažší. Schválně zkus aspoň jednou v životě hrát za obránce (Němce). Tam jediná chyba může stát tým do té doby jasné vítězství.

Možná by to chtělo nastavit nějaký ten warmup, aby se mohlo lépe domluvit, kdo s kým bude hrát příslušnou mapu. Nezřídka se stane, že se někteří hráči po skončení mapy odpojí aniž komu co řeknou. Pak se v půlce další mapy zjistí, že hraje 1 na 4 apod. a to už býva objective ztracený...

Uf, to jsem se jednou zakecal... :-)
hank
Pravidelný návštěvník
Pravidelný návštěvník
 
Příspěvky: 120
Registrován: 10 pro 2003 (stř), 11:15
Bydliště: Dolní 18

Příspěvekod vjecna » 18 črc 2006 (úte), 9:54

Pro uživatele widlí : v adresáři Program Files/Wolfenstein/pb je pbweb.exe
Po jeho spuštění dojde k upgrade PunkBusteru přímo z webu a snad by měl vyřešit problémy těch, kteří se doposud nemůžou připojit na Gamezone, nebo je PB vykopává kvůli upgrade.
Samotný upgrade probíhá v DOSovském okně - nechte vše opravit - trvá to celkem dlouho - cca 5 min

!(doporučuji zazálohovat původní soubory z uvedeného adresáře)!

Nevím ale, jestli to skutečně pomůže, já jsem to udělal i s funkčním PB a přidali se mi další soubory do adreáře /pb. Ty "dobré" pbweb ponechává nezměněny.
vjecna
Grafoman
Grafoman
 
Příspěvky: 1163
Registrován: 11 úno 2005 (pát), 9:47
Bydliště: u ženy s dětma

Příspěvekod pape » 18 črc 2006 (úte), 14:39

Za ten warmup (jak navrhuje hank) bych se také přimlouval aspoň 10s.

Stává se Vám také že po načtení dalšího kola, než se dostanu do hry, většinou prošvihnu začátek. Např. u gold než stačím vyběhnout k tanku tak už je opraven a kus odjetý. Nevím čím to je, ale možná že by to ten warmup vyřešil!
pape
Pravidelný návštěvník
Pravidelný návštěvník
 
Příspěvky: 96
Registrován: 23 zář 2005 (pát), 12:55
Bydliště: Vícov

Příspěvekod *operator* » 18 črc 2006 (úte), 15:08

to hank:Stím odpojováním to máme mi pubertáci těžší protože když taková naštvaná mamka vletí do pokoje tak to není žádná sranda :D

to pape:Souhlasim s Warmupem protože např tata je ve hře dřív než ja o takových 5s....
*operator*
 

Příspěvekod hank » 18 črc 2006 (úte), 15:19

to pape: Taky se mně stává, že se načte mapa a já zjišťuji, že tank je odjetý...

Ten warmup jsem myslel třeba i 60 s, aby se domluvila strategie, kdo bude medic, kdo inženýr a kde kdo bude hlídkovat apod. Ale tak dlouhý warmup se asi spoustě lidí líbit nebude...
hank
Pravidelný návštěvník
Pravidelný návštěvník
 
Příspěvky: 120
Registrován: 10 pro 2003 (stř), 11:15
Bydliště: Dolní 18

Příspěvekod lyon667 » 18 črc 2006 (úte), 15:36

20s je OK.
Uživatelský avatar
lyon667
Emeritní správce
Emeritní správce
 
Příspěvky: 4507
Registrován: 10 pro 2003 (stř), 11:15
Bydliště: Somewhere out in space

Příspěvekod pape » 18 črc 2006 (úte), 16:00

To domlouvání mezi námi by vůbec nebylo špatné. (pak by nedocházelo k tomu že do hry nastupují 3 medici, když jsou spíš potřeba 3 ingové atd.)
Nejsou klany (aspoň teda o nich nevím) - proto to tak vypadá.
Ideální by bylo naučit se používat Teamspeak (kdysi jsme to s kamošema s úspěchem provozovali - hra pak dostává jinou dimenzi).
CHATování při hře má sice své kouzlo, ale většinou než se zpráva napíše(hlavně po tmě) ztrácí smysl.
Vím, že dokonce v pvfree běžel(spíš neběžel) server pro teamspeak, ale byli s ním nějaké problémy, tak jsme se hlásili na nějaký free do fernetu.
Protože nás hraje celkem (mmch včera jsem dostal pěkný výprask od lenika a veczne) málo, klany podle mě ztrácí smysl. Kdo by měl zájem Teamspeak vyzkoušet při hraní ET můžeme se domluvit a vyzkoušet ho. (ale upozorňuji, že při hrání ET jsem děsně sprostej)
pape
Pravidelný návštěvník
Pravidelný návštěvník
 
Příspěvky: 96
Registrován: 23 zář 2005 (pát), 12:55
Bydliště: Vícov

Příspěvekod Santa-Claus » 18 črc 2006 (úte), 17:05

*operator* píše:to hank:Stím odpojováním to máme mi pubertáci těžší protože když taková naštvaná mamka vletí do pokoje tak to není žádná sranda :D

/bind F10 quit ... a budes pryc ve zlomku vteriny ;)

hank píše:Ten warmup jsem myslel třeba i 60 s, aby se domluvila strategie, kdo bude medic, kdo inženýr a kde kdo bude hlídkovat apod. Ale tak dlouhý warmup se asi spoustě lidí líbit nebude...

Zkusime, uvidime, dle nadavek upravime ;)

pape píše:Vím, že dokonce v pvfree běžel(spíš neběžel) server pro teamspeak, ale byli s ním nějaké problémy, tak jsme se hlásili na nějaký free do fernetu.

TS server bezi, ale asi ho nikdo nevyuziva, mel by byt stabilni a bezproblemovy. Viz http://gamezone.pvfree.net/e107/page.php?6. Pokud ho radne otestujete, budu jen rad, chybky a pripominky prosim sem.

Nevim vsak jak se resi komunikace vice tymu na jednom TS serveru aby se vzajemne neslyseli. Staci na to vice kanalu?
Uživatelský avatar
Santa-Claus
Člen skupiny správců sítě
Člen skupiny správců sítě
 
Příspěvky: 1399
Registrován: 10 pro 2003 (stř), 11:15
Bydliště: Na Vyhlídce

Příspěvekod *operator* » 18 črc 2006 (úte), 21:10

pape píše:To domlouvání mezi námi by vůbec nebylo špatné. (pak by nedocházelo k tomu že do hry nastupují 3 medici, když jsou spíš potřeba 3 ingové atd.)
Nejsou klany (aspoň teda o nich nevím) - proto to tak vypadá.
Ideální by bylo naučit se používat Teamspeak (kdysi jsme to s kamošema s úspěchem provozovali - hra pak dostává jinou dimenzi).
CHATování při hře má sice své kouzlo, ale většinou než se zpráva napíše(hlavně po tmě) ztrácí smysl.
Vím, že dokonce v pvfree běžel(spíš neběžel) server pro teamspeak, ale byli s ním nějaké problémy, tak jsme se hlásili na nějaký free do fernetu.
Protože nás hraje celkem (mmch včera jsem dostal pěkný výprask od lenika a veczne) málo, klany podle mě ztrácí smysl. Kdo by měl zájem Teamspeak vyzkoušet při hraní ET můžeme se domluvit a vyzkoušet ho. (ale upozorňuji, že při hrání ET jsem děsně sprostej)

JA jsem ochoten protoze TS pouzivam denne ke CW-Clan Warum...
Muzeme to vyzkouset s tatou.... ;)
*operator*
 

Příspěvekod Targen » 19 črc 2006 (stř), 15:31

vjecna píše:Pro uživatele widlí : v adresáři Program Files/Wolfenstein/pb je pbweb.exe

Co když tam pbweb.exe nemám a mám ho v dokumentech.
Nejdemi se připojit vadíto tomu(umístění). :?: :?: :?:

Ale stažený upgrade mám. :?:



už mě to
........štve
Targen
 

Příspěvekod Santa-Claus » 19 črc 2006 (stř), 16:51

Pouzij PBsetup - http://www.evenbalance.com/index.php?page=pbsetup.php

Stahni do nove slozky, pridej hru, updatni, zavri, zkus, oznam chyby.

BTW: PB nema v logu ze by s tebou mel nejake potize a ja poradne nechapu na co si stezujes, ale fakt nemam kristalovou kouli. Bez poradneho popisu problemu ti fakt neporadim.
Uživatelský avatar
Santa-Claus
Člen skupiny správců sítě
Člen skupiny správců sítě
 
Příspěvky: 1399
Registrován: 10 pro 2003 (stř), 11:15
Bydliště: Na Vyhlídce

Příspěvekod Targen » 19 črc 2006 (stř), 18:33

uz sem to vyřešil
uvidímese v ET
Targen
 

Příspěvekod Majky » 21 črc 2006 (pát), 8:54

bony píše:Diky za podporu, asi se do toho dám ještě jednou. :angry:


Podařilo se? Nepřipojuješ se přes AP Tylova2?
Nevím proč, ale pokud jsem se připojil přes Tylova2, tak PB neprošel :cry: , přes Tylova vše OK.
Uživatelský avatar
Majky
Pisálek
Pisálek
 
Příspěvky: 243
Registrován: 10 pro 2003 (stř), 11:15
Bydliště: Prostějov

Příspěvekod Laďa 2006 » 15 dub 2007 (ned), 16:44

Santa-Claus píše:Cituji prvni link z googlu:

Vykopává vás punkbuster ze serveru, na který se snažíte připojit s hláškou Inadequate O/S Privilegies ? Je to z toho důvodu, že punkbuster u klienta musí být spuštěn v profilu s právy administrátora. Pokud spouštíte hru Call of Duty 2 na svém počítači a ste přihlášeni pod účtem s omezenými právy, nemůže punkbuster správně pracovat a vy obdržíte výše uvedenou hlášku a budete ze serveru vykopnuti.

Update: Stejný problém může způsobit některý firewall a také pokud máte v systému vir případně spyware či trojského koně.


Je to sice o CoD2, ale to imho nehraje roli, PB je proste anti-cheat pro velke mnozstvi her. Doporucuji vyzkouset, ja problem nemam, mozna to bude tim ze nemam Widle.

Dalsi linky:
http://forum.americasarmy.com/viewtopic.php?t=136974


To mám uplně vypnou bránu firewall?
Uživatelský avatar
Laďa 2006
Newbie
Newbie
 
Příspěvky: 47
Registrován: 16 led 2007 (úte), 21:15

PředchozíDalší

Zpět na Hry

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron