ET Quake Wars

Síťové hry mají své kouzlo, ať už se jedná o letecké souboje nebo módní RTS

ET Quake Wars

Příspěvekod vjecna » 06 říj 2007 (sob), 9:23

Multiplayerova hra s novym nabojem - et a quake dohromady

Pro ty co ji jeste neznaji doporucuji napr etqw.cz
Sam Santa zprovoznil a adminuje server pro Netteam.cz s ip 82.208.54.3:27733 - hodnoceni hry zatim velmi dobre, ikdyz hw naroky jsou uz nekde jinde nez na klasicky et - chce to lepsi masinu s grafikou min 5700 a hlavne na hrani mimo LAN i key k registraci na orig dvd a to Vas prijde cca na 1300,-

Hrat a trenovat kampane se da i s botama na vlastnim PC, mapy jsou nadherny, to jste jeste nevideli :D

Pokud mate chut si zaparit juknete na ip nahore - pouze s orig cd key!!! :-)

Lovu zdar.....:D
vjecna
Grafoman
Grafoman
 
Příspěvky: 1163
Registrován: 11 úno 2005 (pát), 9:47
Bydliště: u ženy s dětma

Příspěvekod Rastaman » 11 říj 2007 (čtv), 13:08

Tuto hru už sem tu někde nakousnul, orig key neni treba, je to chvilka co vyslo MP DEMO !!!!!!!!!! Sice je tam jedna mapa, nicmene serveru s timto MP DEMEM je opravdu SPOUSTA !!!! :idea:

A kdyz uz jsme u tech demicek, taky vyslo demo MP Crysis ovsem jeho SW/HW pozadavky z nas splnuje opravdu drtiva mensina :lol:
Uživatelský avatar
Rastaman
Pravidelný návštěvník
Pravidelný návštěvník
 
Příspěvky: 193
Registrován: 30 črc 2004 (pát), 15:57
Bydliště: dolni 30, prostejov

Příspěvekod vjecna » 11 říj 2007 (čtv), 14:54

Sry, vsiml jsem si toho pozde, snad to admin da do jednoho vlakna - demo je smozrejme s jednou mapou funkcni, nevim jestli to ale vystihuje co je to za hra celkove.

Snad se Santa odhodla nahodit nejaky server v nasi siti - casem. pak by nebylo potreba key.
Mimochodem dnes vyjde demo CoD4....:-)
vjecna
Grafoman
Grafoman
 
Příspěvky: 1163
Registrován: 11 úno 2005 (pát), 9:47
Bydliště: u ženy s dětma

Příspěvekod Rastaman » 11 říj 2007 (čtv), 15:20

no na to cekam pekne dlouho skoro jako na ETQW :-)
Uživatelský avatar
Rastaman
Pravidelný návštěvník
Pravidelný návštěvník
 
Příspěvky: 193
Registrován: 30 črc 2004 (pát), 15:57
Bydliště: dolni 30, prostejov

Příspěvekod vjecna » 24 říj 2007 (stř), 14:56

Poprosil bych admina o presu techto prispevku do driv zalozeneho vlakna Rastamanem - dekuji
vjecna
Grafoman
Grafoman
 
Příspěvky: 1163
Registrován: 11 úno 2005 (pát), 9:47
Bydliště: u ženy s dětma

Příspěvekod lyon667 » 24 říj 2007 (stř), 18:22

vjecna píše:Poprosil bych admina o presu techto prispevku do driv zalozeneho vlakna Rastamanem - dekuji


Vlakna nelze spojovat.
Uživatelský avatar
lyon667
Emeritní správce
Emeritní správce
 
Příspěvky: 4507
Registrován: 10 pro 2003 (stř), 11:15
Bydliště: Somewhere out in space

Příspěvekod ka-spel » 24 říj 2007 (stř), 20:19

lyon667 píše:
vjecna píše:Poprosil bych admina o presu techto prispevku do driv zalozeneho vlakna Rastamanem - dekuji


Vlakna nelze spojovat.


Ale přesunout ano. Lock a pokračování v druhém.
ka-spel
Grafoman
Grafoman
 
Příspěvky: 3080
Registrován: 10 bře 2004 (stř), 10:06
Bydliště: náměstí Spojenců


Zpět na Hry

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků

cron