COD Modern warfare 2

Síťové hry mají své kouzlo, ať už se jedná o letecké souboje nebo módní RTS

COD Modern warfare 2

Příspěvekod ricardo01 » 04 čer 2010 (pát), 8:22

Zdarec. Hrajete někdo multiplayer? Někdo z Pv? Máte s tím nějaké zkušenosti?
ricardo01
Newbie
Newbie
 
Příspěvky: 17
Registrován: 03 čer 2010 (čtv), 16:10
Bydliště: Prostějov

Re: COD Modern warfare 2

Příspěvekod P.V.-KILLER » 04 čer 2010 (pát), 15:59

JJ, ale od doby co vysel Battlefield Bad Company 2 to hraju jen obcas.

Zkusenosti myslis jake ?
Uživatelský avatar
P.V.-KILLER
Pisálek
Pisálek
 
Příspěvky: 285
Registrován: 01 říj 2004 (pát), 14:17
Bydliště: Ohrozim / BRNO

Re: COD Modern warfare 2

Příspěvekod ricardo01 » 04 čer 2010 (pát), 16:10

Nějaké nastavení do configu,zvýšení fps...
ricardo01
Newbie
Newbie
 
Příspěvky: 17
Registrován: 03 čer 2010 (čtv), 16:10
Bydliště: Prostějov

Re: COD Modern warfare 2

Příspěvekod P.V.-KILLER » 04 čer 2010 (pát), 16:14

Za FPS se nehonim, moje 4850 to zvlada na FULL HD na 90FPS, takze stim problem nemam, nastaveni je tam minimalni, config jak v COD4 pokud vim tak neni, je to vic uzavrene, + nejsou dedikovane servery coz je naprd.
Uživatelský avatar
P.V.-KILLER
Pisálek
Pisálek
 
Příspěvky: 285
Registrován: 01 říj 2004 (pát), 14:17
Bydliště: Ohrozim / BRNO

Re: COD Modern warfare 2

Příspěvekod ricardo01 » 04 čer 2010 (pát), 16:22

Super taky mám 4850 ale 512,taky se dostanu na 90 fps,ale zdá se mi že si mi to nějak cuká.
Config tam je,ale prý ho steam vrátí vždycky na původní hodnoty
ricardo01
Newbie
Newbie
 
Příspěvky: 17
Registrován: 03 čer 2010 (čtv), 16:10
Bydliště: Prostějov

Re: COD Modern warfare 2

Příspěvekod P.V.-KILLER » 04 čer 2010 (pát), 16:36

No jam mam tez 4850 GLH 512MB DDR5 super karta za super cenu ,( http://www.alfacomp.cz/php/index.php?ei ... chSubmit=1 )
No ja cukani nepozoruji, spis to laguje, kdyz je to na hostovy co ma slabe PC. Muzes si me pridat do steamu a muzem nekdy zahrat najdes me pod "pv_killer"
Uživatelský avatar
P.V.-KILLER
Pisálek
Pisálek
 
Příspěvky: 285
Registrován: 01 říj 2004 (pát), 14:17
Bydliště: Ohrozim / BRNO

Re: COD Modern warfare 2

Příspěvekod ricardo01 » 04 čer 2010 (pát), 16:52

už jsem si Tě přidal :ok:
ricardo01
Newbie
Newbie
 
Příspěvky: 17
Registrován: 03 čer 2010 (čtv), 16:10
Bydliště: Prostějov

Re: COD Modern warfare 2

Příspěvekod lubsol » 17 čer 2010 (čtv), 12:00

taky hrám ;-) Kdyžtak Steam : Fikundaa

Jen bych se chtěl zeptat. Nat Type strict na open? Podařilo se vám to v routeru nějak předělat?
Psali že postačí zapnou UPnP,což jsem zapl,ale pořád nic :-(
Uživatelský avatar
lubsol
Pravidelný návštěvník
Pravidelný návštěvník
 
Příspěvky: 166
Registrován: 23 led 2006 (pon), 14:15
Bydliště: Mostkovice 38

Re: COD Modern warfare 2

Příspěvekod P.V.-KILLER » 17 čer 2010 (čtv), 15:17

lubsol píše:t Nat Type strict na open? (


U kamose to blokoval firewall v NOD. Stacilo ho prepnout do modu uceni.
Uživatelský avatar
P.V.-KILLER
Pisálek
Pisálek
 
Příspěvky: 285
Registrován: 01 říj 2004 (pát), 14:17
Bydliště: Ohrozim / BRNO


Zpět na Hry

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník