Výpadky služby ICQ

Rychlejší konkurent klasického e-mailu

Příspěvekod Karlos » 28 kvě 2008 (stř), 16:52

Asi neco v siti PVF.Me jede ICQ celej den bez problemu.
Uživatelský avatar
Karlos
Člen skupiny správců sítě
Člen skupiny správců sítě
 
Příspěvky: 7611
Registrován: 28 pro 2003 (ned), 12:27
Bydliště: V práci

Příspěvekod ondrag » 28 kvě 2008 (stř), 17:03

Karlos píše:Asi neco v siti PVF.Me jede ICQ celej den bez problemu.


Blbne v jakékoliv síti (občas někomu funguje) - zkus www.icq.com

Edit: teď stránka už běží rychle a funguje login, ještě před hodinou to bylo ukecané: An error has occured.
Uživatelský avatar
ondrag
Člen rady a skupiny správců
Člen rady a skupiny správců
 
Příspěvky: 8294
Registrován: 07 dub 2004 (stř), 23:36

Příspěvekod david » 28 kvě 2008 (stř), 17:34

ondrag píše:
Karlos píše:Asi neco v siti PVF.Me jede ICQ celej den bez problemu.


Blbne v jakékoliv síti (občas někomu funguje) - zkus www.icq.com

Edit: teď stránka už běží rychle a funguje login, ještě před hodinou to bylo ukecané: An error has occured.


Výpadky ICQ byly dnes zaznamenané i v Praze :-)
Uživatelský avatar
david
Aktivně činný freeneťák
Aktivně činný freeneťák
 
Příspěvky: 1259
Registrován: 10 pro 2003 (stř), 11:15

Příspěvekod lyon667 » 28 kvě 2008 (stř), 18:31

david píše:Výpadky ICQ byly dnes zaznamenané i v Praze :-)


A v Brne.
Uživatelský avatar
lyon667
Emeritní správce
Emeritní správce
 
Příspěvky: 4508
Registrován: 10 pro 2003 (stř), 11:15
Bydliště: Somewhere out in space

Příspěvekod ka-spel » 30 zář 2008 (úte), 18:58

Jede vám icq mimo origo icq klienta? Mě na QIP nejede, jen jabber. Dceři ICQ 6 jede.
ka-spel
Grafoman
Grafoman
 
Příspěvky: 3080
Registrován: 10 bře 2004 (stř), 10:06
Bydliště: náměstí Spojenců

Příspěvekod morpheus » 30 zář 2008 (úte), 19:15

proprietarni protokol, zakazany klient ...

SIM 0.9.4.3 ~ icq funguje
Uživatelský avatar
morpheus
Kontrolor sdružení
Kontrolor sdružení
 
Příspěvky: 3795
Registrován: 16 srp 2005 (úte), 9:41

Příspěvekod JIRKAS » 30 zář 2008 (úte), 20:03

QIP Infium 9015 RC3 jede
Uživatelský avatar
JIRKAS
Pisálek
Pisálek
 
Příspěvky: 274
Registrován: 25 bře 2006 (sob), 19:43
Bydliště: Přemky

Příspěvekod Galileo » 30 zář 2008 (úte), 20:09

Miranda s ICQ.dll 0.3.9.5 jede.
Uživatelský avatar
Galileo
Člen skupiny správců sítě
Člen skupiny správců sítě
 
Příspěvky: 1838
Registrován: 09 pro 2004 (čtv), 15:42
Bydliště: Prostějov

Příspěvekod ka-spel » 30 zář 2008 (úte), 21:51

JIRKAS píše:QIP Infium 9015 RC3 jede


Teď už mě taky jede. :) Tak mě morf zbytečně vyděsil.
ka-spel
Grafoman
Grafoman
 
Příspěvky: 3080
Registrován: 10 bře 2004 (stř), 10:06
Bydliště: náměstí Spojenců

Příspěvekod morpheus » 01 říj 2008 (stř), 14:47

zbytecne ?! pouze jsem konstatoval skutecny stav veci

precti si eula v posledni dostupne verzi
http://www.icq.com/legal/end-user-license.html
Uživatelský avatar
morpheus
Kontrolor sdružení
Kontrolor sdružení
 
Příspěvky: 3795
Registrován: 16 srp 2005 (úte), 9:41

Předchozí

Zpět na Instantní messaging

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron