AP merlin

Přístupové body ve Smržicích

Re: AP merlin

Příspěvekod catman » 13 zář 2012 (čtv), 20:54

stožár koupíš v Aspě a průchozí tašku ve stavebninách. Imho levnější jak shánět klempíře s prací a matrošem
Uživatelský avatar
catman
Správce sítě PVfree.net
Správce sítě PVfree.net
 
Příspěvky: 12194
Registrován: 10 dub 2004 (sob), 21:21
Bydliště: Špály 2

Re: AP merlin

Příspěvekod Karlos » 13 zář 2012 (čtv), 21:01

Do zitra tezko.
Uživatelský avatar
Karlos
Člen skupiny správců sítě
Člen skupiny správců sítě
 
Příspěvky: 7607
Registrován: 28 pro 2003 (ned), 12:27
Bydliště: V práci

Re: AP merlin

Příspěvekod catman » 13 zář 2012 (čtv), 22:02

Uživatelský avatar
catman
Správce sítě PVfree.net
Správce sítě PVfree.net
 
Příspěvky: 12194
Registrován: 10 dub 2004 (sob), 21:21
Bydliště: Špály 2

Re: AP merlin

Příspěvekod Karlos » 14 zář 2012 (pát), 9:49

Nechcu to delat honem,honem na rychlo a nedodelat to do konce.
Uživatelský avatar
Karlos
Člen skupiny správců sítě
Člen skupiny správců sítě
 
Příspěvky: 7607
Registrován: 28 pro 2003 (ned), 12:27
Bydliště: V práci

Re: AP merlin

Příspěvekod Karlos » 20 pro 2012 (čtv), 20:57

O vikendu by jsme mohli spachat ten spoj konecne. Anteny a stozar jsou pripraveny.
Chybi jen pruchodna taska a nejaky drobnosti.
Uživatelský avatar
Karlos
Člen skupiny správců sítě
Člen skupiny správců sítě
 
Příspěvky: 7607
Registrován: 28 pro 2003 (ned), 12:27
Bydliště: V práci

Re: AP merlin

Příspěvekod lyon667 » 21 pro 2012 (pát), 19:38

Pokud planujes upravy u me, tak to pls presun na jiny termin. Ja jsem marod.
Uživatelský avatar
lyon667
Emeritní správce
Emeritní správce
 
Příspěvky: 4507
Registrován: 10 pro 2003 (stř), 11:15
Bydliště: Somewhere out in space

Re: AP merlin

Příspěvekod Karlos » 21 pro 2012 (pát), 19:44

lyon667 píše:Pokud planujes upravy u me, tak to pls presun na jiny termin. Ja jsem marod.

Jen u monrica.
Uživatelský avatar
Karlos
Člen skupiny správců sítě
Člen skupiny správců sítě
 
Příspěvky: 7607
Registrován: 28 pro 2003 (ned), 12:27
Bydliště: V práci

Re: AP merlin

Příspěvekod Karlos » 22 pro 2012 (sob), 20:30

Taaak, na nem je to pripraveno. Zbyva jen u monrica.
Uživatelský avatar
Karlos
Člen skupiny správců sítě
Člen skupiny správců sítě
 
Příspěvky: 7607
Registrován: 28 pro 2003 (ned), 12:27
Bydliště: V práci

Re: AP merlin

Příspěvekod Galileo » 11 led 2013 (pát), 18:33

AP je od včerejška nedostupné. Víte někdo, v čem je problém?
Uživatelský avatar
Galileo
Člen skupiny správců sítě
Člen skupiny správců sítě
 
Příspěvky: 1831
Registrován: 09 pro 2004 (čtv), 15:42
Bydliště: Prostějov

Re: AP merlin

Příspěvekod Karlos » 11 led 2013 (pát), 19:18

Galileo píše:AP je od včerejška nedostupné. Víte někdo, v čem je problém?

Jo,je to porouchany. :grin:
Restart nepomohl. Lyon se na to vecer mrkne, jak prijede dom. Driv neni asi nikdo doma.
Uživatelský avatar
Karlos
Člen skupiny správců sítě
Člen skupiny správců sítě
 
Příspěvky: 7607
Registrován: 28 pro 2003 (ned), 12:27
Bydliště: V práci

Re: AP merlin

Příspěvekod Karlos » 11 led 2013 (pát), 20:55

UZ to jede.
Uživatelský avatar
Karlos
Člen skupiny správců sítě
Člen skupiny správců sítě
 
Příspěvky: 7607
Registrován: 28 pro 2003 (ned), 12:27
Bydliště: V práci

Re: AP merlin

Příspěvekod lyon667 » 11 led 2013 (pát), 21:23

Umrelo trafo RBcka.
Uživatelský avatar
lyon667
Emeritní správce
Emeritní správce
 
Příspěvky: 4507
Registrován: 10 pro 2003 (stř), 11:15
Bydliště: Somewhere out in space

Re: AP merlin

Příspěvekod lyon667 » 12 led 2013 (sob), 0:55

Neco je v <|>. PC se opet zaseklo bez zjistitelne hlasky, nejspis zpanikaril kernel. Zapnul jsem autoreboot a vypnul console blanking.

A budu potrebovat zdroj k RBcku, pac ten nahradni, co jsem tam dal, nema uplne dobry kontakt a pri sebemensim pohybu se zresetuje.
Uživatelský avatar
lyon667
Emeritní správce
Emeritní správce
 
Příspěvky: 4507
Registrován: 10 pro 2003 (stř), 11:15
Bydliště: Somewhere out in space

Re: AP merlin

Příspěvekod lyon667 » 12 led 2013 (sob), 13:50

A znovu totalne vytuhle, dokonce nereagovalo ani na power button, takze jsem musel vytahnout zdroj a zapnout rucne.

Mohl by to byt zdroj, ale vzhledem k tomu, ze umrelo trafo RB ve stejnou dobu, jako zacalo blbnout PC, zacinam mit podezreni na UPSku. Karle, nemas tam jedno nahradni APC?
Uživatelský avatar
lyon667
Emeritní správce
Emeritní správce
 
Příspěvky: 4507
Registrován: 10 pro 2003 (stř), 11:15
Bydliště: Somewhere out in space

Re: AP merlin

Příspěvekod Karlos » 12 led 2013 (sob), 13:53

Jasne,vsechno mame.
Uživatelský avatar
Karlos
Člen skupiny správců sítě
Člen skupiny správců sítě
 
Příspěvky: 7607
Registrován: 28 pro 2003 (ned), 12:27
Bydliště: V práci

PředchozíDalší

Zpět na 4, 33-Smržice

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron