Stránka 1 z 1

Systém Cacti

PříspěvekNapsal: 07 říj 2014 (úte), 18:44
od JarPav2
Zde je možné diskutovat a pokládat dotazy ohledně monitorovacího systému Cacti.

Re: Systém Cacti

PříspěvekNapsal: 02 pro 2014 (úte), 22:09
od JarPav2
Tak bych měl otázku :-).
Od jisté doby uživateli guest "nejede" třetí záložka nahoře MikroTik. Vždy ho to hodí na přihlašovací stránku, po přihlášení ho to hodí na záložku Graphs.

Nešlo by to prosím opravit? Aby i uživatel guest měl přístup na záložku MikroTik?

Re: Systém Cacti

PříspěvekNapsal: 02 led 2015 (pát), 9:08
od Galileo
JarPav2 píše:Tak bych měl otázku :-).
Od jisté doby uživateli guest "nejede" třetí záložka nahoře MikroTik. Vždy ho to hodí na přihlašovací stránku, po přihlášení ho to hodí na záložku Graphs.

Nešlo by to prosím opravit? Aby i uživatel guest měl přístup na záložku MikroTik?

Taky by se mi ten mikrotik občas hodil. Je možné ho opět zviditelnit pro guesta nebo nám udělat přihlášení s vyšším oprávněním?
Díky.

Re: Systém Cacti

PříspěvekNapsal: 02 led 2015 (pát), 16:42
od slezi2
Galileo píše:
JarPav2 píše:Tak bych měl otázku :-).
Od jisté doby uživateli guest "nejede" třetí záložka nahoře MikroTik. Vždy ho to hodí na přihlašovací stránku, po přihlášení ho to hodí na záložku Graphs.

Nešlo by to prosím opravit? Aby i uživatel guest měl přístup na záložku MikroTik?

Taky by se mi ten mikrotik občas hodil. Je možné ho opět zviditelnit pro guesta nebo nám udělat přihlášení s vyšším oprávněním?
Díky.


Nějaký spešl důvod?Všechny grafy jsou přístupné přes záložku monitor.

Re: Systém Cacti

PříspěvekNapsal: 02 led 2015 (pát), 18:59
od Galileo
slezi2 píše:
Galileo píše:
JarPav2 píše:Tak bych měl otázku :-).
Od jisté doby uživateli guest "nejede" třetí záložka nahoře MikroTik. Vždy ho to hodí na přihlašovací stránku, po přihlášení ho to hodí na záložku Graphs.

Nešlo by to prosím opravit? Aby i uživatel guest měl přístup na záložku MikroTik?

Taky by se mi ten mikrotik občas hodil. Je možné ho opět zviditelnit pro guesta nebo nám udělat přihlášení s vyšším oprávněním?
Díky.


Nějaký spešl důvod?Všechny grafy jsou přístupné přes záložku monitor.

Nejsem si už jistý, ale myslím, že tam byly všechny RBéčka. Při výpadku bylo tedy vidět, jak dlouho nejede. Třeba RB-Čechůvky v monitoru není. Ale jak říkám, už si nejsem jistý, tak možná kecám.

Re: Systém Cacti

PříspěvekNapsal: 02 led 2015 (pát), 19:41
od slezi2
V cacti jsou jen RB které routují.RB které dělají jen wifi tam nejsou.