Připojení Jihoslovanská ulice

Diskuze na témata, která se přelévají od někud někam a nelze je uchopit jednoznačným názvem.
Pravidla fóra
Toto forum je sice virtuální hospoda, ale tak jako v té skutečné nemůžeš vypouštět z úst cokoliv, neb bys přes ně dostal, tak i zde nemůžeš plácat cokoliv.
Za urážlivé, vulgární, politické, rasistické či xenofobní příspěvky přijde nepochybně reakce adminů = smazání příspěvku nebo i smazání tvého přístupu na fórum.
Na takové plkání si najdi jiný prostor a duše. které jsou tomu nakloněny - např. http://www.dfens-cz.com
Hranici, kde končí humor, dokáže jistě rozumný člověk rozpoznat.

Připojení Jihoslovanská ulice

Příspěvekod baracuda » 27 říj 2009 (úte), 21:20

Zdravím, budu se stěhovat na Jihoslovanskou 10, prosím o radu s výběrem hw pro připojení, co jsem se díval tak to půjde asi na GJW....třeba tady co vybrat??něco jednoduché na montáž, nastavení přenechám odborníkům :D http://www.i4wifi.cz/Default.asp?cls=spresenttrees&strid=540&scaid=83&stishowtype=1
vše je RB 411 ale něco umí jen 5ghz a něco i 2,4 tak to nechápu, prosím zkušené o vysvětlení
Uživatelský avatar
baracuda
Pisálek
Pisálek
 
Příspěvky: 281
Registrován: 22 led 2007 (pon), 21:01
Bydliště: Prostějov

Re: Připojení Jihoslovanská ulice

Příspěvekod Badla » 27 říj 2009 (úte), 22:19

baracuda píše:Zdravím, budu se stěhovat na Jihoslovanskou 10, prosím o radu s výběrem hw pro připojení, co jsem se díval tak to půjde asi na GJW....třeba tady co vybrat??něco jednoduché na montáž, nastavení přenechám odborníkům :D http://www.i4wifi.cz/Default.asp?cls=spresenttrees&strid=540&scaid=83&stishowtype=1
vše je RB 411 ale něco umí jen 5ghz a něco i 2,4 tak to nechápu, prosím zkušené o vysvětlení

podminkou je smerova antena min. 21dB, coz zadne z techto reseni neposkytuje... RBcko je velmi vhodna volba (rekneme, ze dnes uz snad prakticky jedina spravna), ale antenu bud DCOM nebo Jirouse, ktery ma reseni s integrovanym boxem v ramci drzaku anteny.
Uživatelský avatar
Badla
Kontrolor sdružení
Kontrolor sdružení
 
Příspěvky: 6085
Registrován: 10 kvě 2005 (úte), 10:19
Bydliště: Italská 4

Re: Připojení Jihoslovanská ulice

Příspěvekod Karlos » 27 říj 2009 (úte), 22:25

Muze klidne pouzit hrnicek,je to to samo jen to jinak vypada a je to levnejsi.
Uživatelský avatar
Karlos
Člen skupiny správců sítě
Člen skupiny správců sítě
 
Příspěvky: 7611
Registrován: 28 pro 2003 (ned), 12:27
Bydliště: V práci

Re: Připojení Jihoslovanská ulice

Příspěvekod baracuda » 28 říj 2009 (stř), 16:32

Díky za radu, ted na 4 dny odjíždím, příští týden bych to pořešil, může mi prosím někdo z vás dát konkrétní odkaz na anténu(hrnícek) nebo celou sestavu(obchod)? nejlépe tam kde mají i RB se vším potřebným - aby to dohromady vyšlo tak do 4000?, at nakoupím vše z jednoho obchodu a neplatím několikrát dopravu, nebo se dá někde komplet pořídit za rozumnou cenu v pv?
Uživatelský avatar
baracuda
Pisálek
Pisálek
 
Příspěvky: 281
Registrován: 22 led 2007 (pon), 21:01
Bydliště: Prostějov

Re: Připojení Jihoslovanská ulice

Příspěvekod Karlos » 28 říj 2009 (stř), 17:21

V ATC to koupis komplet a do 4tis ti vyjde i stim jirousem.
Zitra objednas u catmana a v patek si to pro zajdes.

Hrnicek=plna parabola s hrnickovym ozarovacem.
Uživatelský avatar
Karlos
Člen skupiny správců sítě
Člen skupiny správců sítě
 
Příspěvky: 7611
Registrován: 28 pro 2003 (ned), 12:27
Bydliště: V práci


Zpět na Virtuální Hospoda

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron