Určice AP2 Provoz

Plánovaný bod pro Určice, Seloutky, JZ okraj Prostějova, chaty na Záhoří a Alojzov

Re: Určice AP2 Provoz

Příspěvekod slezi2 » 07 bře 2011 (pon), 21:51

Proběhl reboot AP1,nejel wrap.
slezi2
Člen skupiny správců sítě
Člen skupiny správců sítě
 
Příspěvky: 1321
Registrován: 08 bře 2009 (ned), 14:46
Bydliště: Krumsín

Re: Určice AP2 Provoz

Příspěvekod morpheus » 25 kvě 2011 (stř), 17:51

Seznam plánovaných odstávek elektrické energie

Plán odstávky č.: O1109910

Od: 27.05.2011 08:00 Do: 27.05.2011 15:30


Vypnutá oblast:
celá obec Seloutky vč. podnikatelských subjektů, část obce Určice ve směru od Prostějova s bočními ulicemi včetně ul sm. Výšovice po č.351 vč., dále od č.336 po č.78, až po č.226 a 496, dále ul. po OÚ až č.127 a 275, celá oblast za kostelem vč DD a Větřáku s č. 223, 472, 468./OÚ bude v provozu/odběratelská trafostanice Určice ZD (č. 300735) odběratelská trafostanice Určice závlaha (č. 300734)
Uživatelský avatar
morpheus
Kontrolor sdružení
Kontrolor sdružení
 
Příspěvky: 3789
Registrován: 16 srp 2005 (úte), 9:41

Re: Určice AP2 Provoz

Příspěvekod Galileo » 01 říj 2012 (pon), 11:50

Nejede AP2, EON nemá hlášenou odstávku elektriky.
Nevíte někdo příčinu výpadku?
Uživatelský avatar
Galileo
Člen skupiny správců sítě
Člen skupiny správců sítě
 
Příspěvky: 1831
Registrován: 09 pro 2004 (čtv), 15:42
Bydliště: Prostějov

Re: Určice AP2 Provoz

Příspěvekod Karlos » 01 říj 2012 (pon), 12:19

Vim. Jak jiz bylo clenum avizivano tak k 1.10.2012 bylo ap zruseno. Roman ho ma v kufru.
Vseci jsou prepojeni,nikdo neni bez internetu.
Ti co jsou na lan jsou pripojeni na 5g na sile.
Pokud maji zapnuty dhcp, jak se pise v provoznim radu, tak pojedou dal.
Uživatelský avatar
Karlos
Člen skupiny správců sítě
Člen skupiny správců sítě
 
Příspěvky: 7607
Registrován: 28 pro 2003 (ned), 12:27
Bydliště: V práci

Re: Určice AP2 Provoz

Příspěvekod Galileo » 01 říj 2012 (pon), 14:42

Karlos píše:Vim. Jak jiz bylo clenum avizivano tak k 1.10.2012 bylo ap zruseno. Roman ho ma v kufru.
Vseci jsou prepojeni,nikdo neni bez internetu.
Ti co jsou na lan jsou pripojeni na 5g na sile.
Pokud maji zapnuty dhcp, jak se pise v provoznim radu, tak pojedou dal.

Díky za info.
Uživatelský avatar
Galileo
Člen skupiny správců sítě
Člen skupiny správců sítě
 
Příspěvky: 1831
Registrován: 09 pro 2004 (čtv), 15:42
Bydliště: Prostějov

Re: Určice AP2 Provoz

Příspěvekod Karlos » 01 říj 2012 (pon), 15:53

Vlastne herodesovi nejde net,uz 3 tydny to resi antenu a porad nic ale prej mu to nevadi.
Uživatelský avatar
Karlos
Člen skupiny správců sítě
Člen skupiny správců sítě
 
Příspěvky: 7607
Registrován: 28 pro 2003 (ned), 12:27
Bydliště: V práci

Předchozí

Zpět na 8,16-Určice

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron