Stránka 1 z 1

Zmena AP

PříspěvekNapsal: 28 říj 2005 (pát), 12:15
od PROCHY
Dobry den.
Jsem ve zkusebni dobe (zatim 1tyden.) a jsem pripojen na AP Slavicka. Bohuzel, nevim proc toto spojeni je funkcni prakticky jen v noci a jinak mi to ve spicce neprideli ani IP ovsem na AP Freedom2 mam lepsi signal a timto se chci zeptat jestli by bylo mozne moji zbyvajici zkusebni dobu mi pustit inet pres AP freedom2 abych mel moznost ozkouset kvalitu spojeni a inet res toto AP protoze pres AP Slavicka to pro mne opravdu nema smysl kdyz se mezi 12-23h nenactou ani stranky pvfree. Muzete mi prosim poradit? Dekuji

PříspěvekNapsal: 28 říj 2005 (pát), 14:22
od catman
co kdyby jsi napsal, odkud se chceš připojit, jakou máš anténu, jak vysoko, jaké zařízení atd. ? Docala by nám to ušetřilo baterky ve věštecké kouli :wink:

PříspěvekNapsal: 28 říj 2005 (pát), 14:37
od PROCHY
Omlouvam se. Jen jsem chtel vedet zda by zmena AP ve zkusebni dobe byla mozna. Mam ASUS WL 130b ,utlumovy clanek -10dB, ulice Dykova 5, vyska asi 12-15m, 8m kabelu RG58, antena plechovka s trychtyrem, prumer plechovky je 10cm, trychtyr 15cm. Ted jsem napojen na AP freedom2 a jede mi to bez problemu, pres AP slavicka bych cekal tak do 22h a pak bych teprve mohl zkusit jestli to do 3minut nacte stranku pvfree. Bylo by realne mi zbyvajicich par dni inetu presunout na toto AP? Jen abych zkusil jestli inet pojede tak dobre jako stranky pvfree protoze pres AP Slavicka je to opravdu beznadejne.

PříspěvekNapsal: 28 říj 2005 (pát), 15:32
od ondrag
PROCHY píše:8m kabelu RG58


Tohle je tvůj problém...

Jinak si dej novou žádost přes web, do poznámky že jde o změnu AP...

BTW: I na Freedom máš blbej signál, s blbým koaxem zázraky neuděláš - ten modrý graf http://10.133.0.37/hotsanic/iwconf/wlan3.html

PříspěvekNapsal: 28 říj 2005 (pát), 15:49
od Návštěvník
To je mi jasny ale porad je lepsi freedom nez slavicka. S tim koaxem dneska neco udelam. Takze znovu vyplnit zadost o pripojeni.