Stránka 1 z 1

Jak vložit bod do mapy

PříspěvekNapsal: 13 bře 2004 (sob), 10:27
od yenik
1. Vytvořte si uživatelské jméno (Login) a heslo
http://www.pvfree.net/registrace/ platí pro mapu i pro vstup do členské sekce.

2. Jděte na stránku mapa
http://www.pvfree.net/map

3. Přihlaste se do mapy pomocí tlačítka "Přihlásit" (vpravo nahoře)

4. Najděte své místo na mapě pomocí tlačítek vlevo nahoře (zoom a přesun), stiskněte CTRL a klikněte levým tlačítkem přesně na váš dům.

5. Objeví se dialog, do kterého můžete (nemusíte) připsat doplňující informace. Je dobré dát svému bodu nějaký název nebo jméno.

6. Spojte svůj bod čarou s nejvhodnějším přístupovým bodem (duhovým puntíkem) pocí funkce MAPEDIT

Hotovo.

Pozn. v popisu AP je uveden správce - je to člověk, který se stará o technický dozor nad AP ( elektřina, úklid, přístup, jednání s majitelem objektu atd. ), není to ale ten, kdo Vás připojí, odpojí, postará se o signál atd. K tomu je určena skupina správců-administrátorů sítě spravci[ zavináč ]pvfree.net . Jim můžete psát.

Pomoc

PříspěvekNapsal: 25 zář 2005 (ned), 12:32
od zak
Prosim o pomoc chtěl bych zadat bod do mapy.Vše dělam spravně ale když mačkam ctrl+click nic nereaguje heslo a uživatelske jmeno davam tak jak mam v přihlášce.Pomůže mi někdo ????prosim

PříspěvekNapsal: 25 zář 2005 (ned), 12:49
od catman
co tak zkusit povolit cookies ?

PříspěvekNapsal: 25 zář 2005 (ned), 14:13
od zak
Cookies mám povolené. ale asi zadávám špatné heslo. Je možné to heslo nějak nastavit znovu?
Děkuji zak

PříspěvekNapsal: 25 zář 2005 (ned), 14:14
od catman
žádost spravcizavináčpvfree.net

PříspěvekNapsal: 26 zář 2005 (pon), 20:44
od zak
Poděkovani spravcum Pvfree net a zejmena catmanovi za vyřešeni problemu s označenim bodu do mapy.Děkuji!!!!

4ára

PříspěvekNapsal: 25 dub 2007 (stř), 21:48
od slavmi
jak mám spojit náš bod s AP ke kterému jsme připojeni?? díky

Re: 4ára

PříspěvekNapsal: 25 dub 2007 (stř), 22:19
od Badla
slavmi píše:jak mám spojit náš bod s AP ke kterému jsme připojeni?? díky


nijak, mapa je mrtva, nema uz smysl do ni nic kreslit... s novym systemem se bude mapa uz generovat automaticky.