Pomoc při regulaci

x
FAQ - Často kladené otázky a odpovědi - forum je zamčeno pro neaktuálnost informací.
dotazy posílejte na spravci@... nebo rada@... ....@pvfree.net
x
Pravidla fóra
x
x
FAQ - Často kladené otázky a odpovědi - forum je zamčeno pro neaktuálnost informací.
dotazy posílejte na spravci@... nebo rada@... ....@pvfree.net
Mnoho informací naleznete na webu http://www.pvfree.net
x
x

Pomoc při regulaci

Příspěvekod Doom » 11 říj 2006 (stř), 19:39

Prosím vás o pomoc! Kde najdu nastavení regulace a na kolik mám nastavit, když mám: Xi-626, hrníčkovou parabolu 19dB a kabel 2.4GHz 10m. :?:
Doom
 

Příspěvekod » 11 říj 2006 (stř), 20:53

nastav nejnizsi hodnotu pri ktere bu spojeni fungovat bez chyb
Uživatelský avatar
Diskutér
Diskutér
 
Příspěvky: 773
Registrován: 19 pro 2005 (pon), 19:50
Bydliště: Vrahovická Prostějov

Re: Pomoc při regulaci

Příspěvekod Karlos » 11 říj 2006 (stř), 20:59

Doom píše:Prosím vás o pomoc! Kde najdu nastavení regulace a na kolik mám nastavit, když mám: Xi-626, hrníčkovou parabolu 19dB a kabel 2.4GHz 10m. :?:

Nedelej stim nic.Karta by si to melo zregulovat samo po case,kdyz ztrati spojeni tak si sama zvedne vykon a pak snizuje.
Uživatelský avatar
Karlos
Člen skupiny správců sítě
Člen skupiny správců sítě
 
Příspěvky: 7611
Registrován: 28 pro 2003 (ned), 12:27
Bydliště: V práci

Příspěvekod Doom » 11 říj 2006 (stř), 21:32

A co mám potom teda vyplnit do žádosti o připojení :?:
Doom
 

Příspěvekod Karlos » 11 říj 2006 (stř), 21:35

Doom píše:A co mám potom teda vyplnit do žádosti o připojení :?:

to co tam ma byt a do hodnoty regulace napis auto
Uživatelský avatar
Karlos
Člen skupiny správců sítě
Člen skupiny správců sítě
 
Příspěvky: 7611
Registrován: 28 pro 2003 (ned), 12:27
Bydliště: V práci

Příspěvekod lyon667 » 11 říj 2006 (stř), 21:41

Tos mu moc dobre neporadil... karta se sice reguluje sama ale v rozmezi nejakych 2-3 dB, takze urcite bude nutne stahnout o nejakych 8-10 dB dolu..
Uživatelský avatar
lyon667
Emeritní správce
Emeritní správce
 
Příspěvky: 4508
Registrován: 10 pro 2003 (stř), 11:15
Bydliště: Somewhere out in space

Příspěvekod Karlos » 11 říj 2006 (stř), 22:01

to Doom: A kdyby si chtel neco vedet tak mas blbe napsanou MAC adresu zadosti.Tak si to oprav.
Uživatelský avatar
Karlos
Člen skupiny správců sítě
Člen skupiny správců sítě
 
Příspěvky: 7611
Registrován: 28 pro 2003 (ned), 12:27
Bydliště: V práci

Příspěvekod Doom » 11 říj 2006 (stř), 22:19

Co mas konkretně na mysli? :shock:
Doom
 

Příspěvekod Doom » 11 říj 2006 (stř), 22:26

Prosim jeste. Mam zaslat novou zadost s opravou, :?: nebo se to da zmenit. Ja to zkousel a bezuspesne. :?
Doom
 

Příspěvekod Karlos » 11 říj 2006 (stř), 22:27

Doom píše:Co mas konkretně na mysli? :shock:

TOhle neni MAC 626tky 00:40:ca:81:3e:e4
Uživatelský avatar
Karlos
Člen skupiny správců sítě
Člen skupiny správců sítě
 
Příspěvky: 7611
Registrován: 28 pro 2003 (ned), 12:27
Bydliště: V práci

Příspěvekod Doom » 11 říj 2006 (stř), 22:39

Uz vim v cem je mistake! Jmenuji se Dominik Brablec a mam 15 let. Ja totiz zalozil ucet Doom a kdyz sem zadaval datum nar. tak me to nechtelo pustit stim ze nejsem plnolety. Tak sem vse zalozil znovu, ale prepsal vse na svoji mamku. Jitka Brablecová nick- Jíťa Ale jelikoz prislo na mail prihlaseni do fora jako Doom tak se tady jako Doom. Zadost z uctu Jíťa jsem odeslal pred chvilkou a ta je snad v poradku. Omlouvam se za nedorozumeni a prosim o zkontrolovaní této zadosti. Moc dekuji!
Doom
 

Příspěvekod Karlos » 11 říj 2006 (stř), 22:52

Doom píše:Uz vim v cem je mistake! Jmenuji se Dominik Brablec a mam 15 let. Ja totiz zalozil ucet Doom a kdyz sem zadaval datum nar. tak me to nechtelo pustit stim ze nejsem plnolety. Tak sem vse zalozil znovu, ale prepsal vse na svoji mamku. Jitka Brablecová nick- Jíťa Ale jelikoz prislo na mail prihlaseni do fora jako Doom tak se tady jako Doom. Zadost z uctu Jíťa jsem odeslal pred chvilkou a ta je snad v poradku. Omlouvam se za nedorozumeni a prosim o zkontrolovaní této zadosti. Moc dekuji!

Krome teho slabyho signalu to vypada dobre.
Uživatelský avatar
Karlos
Člen skupiny správců sítě
Člen skupiny správců sítě
 
Příspěvky: 7611
Registrován: 28 pro 2003 (ned), 12:27
Bydliště: V práci

Příspěvekod Doom » 12 říj 2006 (čtv), 9:04

Diky :!: Tet uz jen vyckat az se bod zmeni na aktivni? A pote mam dotaz jak zazadat o zkusebnich par dni netu. Predem dekuji za odpověd.
Doom
 

Příspěvekod Karlos » 12 říj 2006 (čtv), 9:16

Doom píše:Diky :!: Tet uz jen vyckat az se bod zmeni na aktivni? A pote mam dotaz jak zazadat o zkusebnich par dni netu. Predem dekuji za odpověd.

O to si pozadal tou zadosti.Jakej bod myslis?
Uživatelský avatar
Karlos
Člen skupiny správců sítě
Člen skupiny správců sítě
 
Příspěvky: 7611
Registrován: 28 pro 2003 (ned), 12:27
Bydliště: V práci

Příspěvekod Doom » 12 říj 2006 (čtv), 13:09

Pokud sem radne procital (coz sem teda procital) tak je uvedeno, ze jako odpovedi ze zadost je platna je to se zmeni bod na mape z planu na aktivni...
Doom
 

Další

Zpět na Otázky a odpovědi - NEAKTUALNI-UZAMČENO !!

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

cron