Karlos píše:Tak moznosti je spousta.
Muze si koupit jeste jednu wifi do PC a pripojeni nasdilet,musel by mit ale zaplej PC pokud by chtel na net pres NB.Nebo pripojit NB pres sitovky kabelem a musel by mit zaplej stolni PC.
Kdyby chtel jet na NB nezavisle na PC tak musi mit 2 x AP,jednim to bude prijimat a druhym posilat do NB pokud teda chce mit NB mobilni.
Tomr píše:Karlos píše:Tak moznosti je spousta.
Muze si koupit jeste jednu wifi do PC a pripojeni nasdilet,musel by mit ale zaplej PC pokud by chtel na net pres NB.Nebo pripojit NB pres sitovky kabelem a musel by mit zaplej stolni PC.
Kdyby chtel jet na NB nezavisle na PC tak musi mit 2 x AP,jednim to bude prijimat a druhym posilat do NB pokud teda chce mit NB mobilni.
Hm, a nebude nejednoduší nějak radio kam by si naklonoval mac, myslím že existují radia která zvládají jak wifi přijímat tak i dále distribuovat, ale zajisté je to jen moje doměnka.
Tomr píše:myslím že existují radia která zvládají jak wifi přijímat tak i dále distribuovat, ale zajisté je to jen moje doměnka.
lyon667 píše:Badla píše:kouzelne slovicko se jmenuje URE a umi ho napr. asus 320 ... teoreticky... v praxi neodzkouseno
Coz je samozrejme nepouzitelne v pripade pripojeni externi anteny.
Badla píše:lyon667 píše:Badla píše:kouzelne slovicko se jmenuje URE a umi ho napr. asus 320 ... teoreticky... v praxi neodzkouseno
Coz je samozrejme nepouzitelne v pripade pripojeni externi anteny.
coz je samozrejme pouzitelne, pokud nema antenu na 8m stozaru a nesedi s notasem nekde ve sklepe pod zelezobetonovou deskou... zkusil ses nekdy pripojit z notasu na APcko pod APckem? pritom sterbina ma ve vertikalu pouhych 7 stupnu... coz je min, nez smerova parabola... v ramci par metru od paraboly je signal natolik dostacujici, ze pro to brouzdani je ucel svecen prostredky
ondrag píše:A bude ten svůj bordel posílat parabolou na APčko... nice
Badla píše:PS> nekde jsem onehda videl zarizeni, ktere melo fyzicky 2 interni wifi karty a umelo tuto funkcnost... jen to lokalni vysilani bylo na jinem kanale a kazda karta mela vlastni konektor... v zakladnim modu fungovaly pro diverzni prijem nebo oddeleny down/up
Badla píše:o tom jsme tady ale nebavili... abychom si rozumneli - ja tento zpusob neschvaluji, jen jsem psal, ze je to teoreticky i prakticky pouzitelne... psal, ze to neni do pvfree site ;)
Badla píše:... zkusil ses nekdy pripojit z notasu na APcko pod APckem? pritom sterbina ma ve vertikalu pouhych 7 stupnu... coz je min, nez smerova parabola... v ramci par metru od paraboly je signal natolik dostacujici, ze pro to brouzdani je ucel svecen prostredky
Zpět na Otázky a odpovědi - NEAKTUALNI-UZAMČENO !!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník