Asus 500GX Deluxe

x
FAQ - Často kladené otázky a odpovědi - forum je zamčeno pro neaktuálnost informací.
dotazy posílejte na spravci@... nebo rada@... ....@pvfree.net
x
Pravidla fóra
x
x
FAQ - Často kladené otázky a odpovědi - forum je zamčeno pro neaktuálnost informací.
dotazy posílejte na spravci@... nebo rada@... ....@pvfree.net
Mnoho informací naleznete na webu http://www.pvfree.net
x
x

Asus 500GX Deluxe

Příspěvekod miki78 » 07 zář 2007 (pát), 19:43

..poradí někdo jak co nejjednodušej nastavit Asus500GX Deluxe .... dle návodu mi to nejde a asi nejsem sám ...bo jak připojit k asusus když nejde příkaz v prohlížeči 192.168.1.1 ... snad někomu dík :oops:
Uživatelský avatar
miki78
Pisálek
Pisálek
 
Příspěvky: 415
Registrován: 31 srp 2007 (pát), 16:15
Bydliště: Hluchov 78

Příspěvekod morpheus » 07 zář 2007 (pát), 20:40

pokud http://192.168.1.1 nenabidne prihlaseni do administrace, ping na 192.168.1.1 projde?
v prohlizeci musi byt nastaveno prime pripojeni k siti (tedy zadnou proxy)...

...

(A) zkontrolovat zda na asusu sviti ledka power a ledka prislusneho eth portu
pokud nesviti ... premerit na meraku zdroj napajeni

(B) je-li napajeni ok muzeme pristoupit dale, pokud ne vymenime zdroj za jiny odpovidajicich parametru +5V, 2A, konektor mozno pouzit z vyhoreleho zdroje nebo koupit u urvalka novy za cca 10kc, na koliku je +, na obvodu -

...

mas nastavenu adresu sitove karty v PC v rozsahu 192.168.1.0/24 ?
napriklad IP 192.168.1.100 MASKA 255.255.255.0
(ne 192.168.1.1, to je vychozi adresa asusu)

...

(1) resetovat asus do tovarniho nastaveni pomoci tlacitka reset na zadni strane pristroje (nebo nasimulovat blackout eonu - pripoj/odpoj od el. energie)
pokud se chytne, tak nastavit dle navodu http://wiki.pvfree.net/index.php/Nastav ... t_a_bridge

pokud nepomuze tak

(2) flash noveho firmwaru pomoci restoration utility nebo tftp
tftp... http://wiki.pvfree.net/index.php/Oziven ... u_WL-500GP
restoration utility... http://forum.zive.cz/viewtopic.php?p=1076235

btw pro pristup
Uživatelský avatar
morpheus
Kontrolor sdružení
Kontrolor sdružení
 
Příspěvky: 3795
Registrován: 16 srp 2005 (úte), 9:41

Příspěvekod miki78 » 08 zář 2007 (sob), 20:09

moc díky ,hned jak bude možno skusím ...snad se to povede .páč nebaví mně furt po stálém vypínání el.energie ..někoho hledat bo se doprošovat na nastevení ....nu snad to klapne bo ..moc dík :shock:
Uživatelský avatar
miki78
Pisálek
Pisálek
 
Příspěvky: 415
Registrován: 31 srp 2007 (pát), 16:15
Bydliště: Hluchov 78

Příspěvekod morpheus » 08 zář 2007 (sob), 21:34

miki78 píše:moc díky ,hned jak bude možno skusím ...snad se to povede .páč nebaví mně furt po stálém vypínání el.energie ..někoho hledat bo se doprošovat na nastevení ....nu snad to klapne bo ..moc dík :shock:

po blackoutech eonu je ve vetsine pripadu asus jiz resetovany v tovarnim nastaveni, takze staci jen nastavit adresu sitove karty v PC v rozsahu 192.168.1.0/24 a pote nastavit samotny asus dle navodu http://wiki.pvfree.net/index.php/Nastav ... t_a_bridge
Uživatelský avatar
morpheus
Kontrolor sdružení
Kontrolor sdružení
 
Příspěvky: 3795
Registrován: 16 srp 2005 (úte), 9:41

Příspěvekod radekpv » 09 zář 2007 (ned), 16:25

miki78 píše:moc díky ,hned jak bude možno skusím ...snad se to povede .páč nebaví mně furt po stálém vypínání el.energie ..někoho hledat bo se doprošovat na nastevení ....nu snad to klapne bo ..moc dík :shock:

tak si to nastevení ulož do souboru, po výpadku se jen připojíš na asus na adresu 192.168.1.1, naliješ ten soubor zpět a máš vystaráno.
radekpv
 

Příspěvekod catman » 09 zář 2007 (ned), 20:55

radekpv píše:tak si to nastevení ulož do souboru, po výpadku se jen připojíš na asus na adresu 192.168.1.1, naliješ ten soubor zpět a máš vystaráno.


nechceš napsat popis na wiki ?
Uživatelský avatar
catman
Správce sítě PVfree.net
Správce sítě PVfree.net
 
Příspěvky: 12202
Registrován: 10 dub 2004 (sob), 21:21
Bydliště: Špály 2

Příspěvekod miki78 » 09 zář 2007 (ned), 21:36

joo návod jak nelejt nastaveni do ausus by byl fakt super ,ani nevím že by něco takového mohlo jít ... jen nevím proč po každém výpadku eon ... nelze navázat spojení ...nemůže tomu bránit firewal či antivir ..
Uživatelský avatar
miki78
Pisálek
Pisálek
 
Příspěvky: 415
Registrován: 31 srp 2007 (pát), 16:15
Bydliště: Hluchov 78

Příspěvekod morpheus » 09 zář 2007 (ned), 22:50

catman píše:nechceš napsat popis na wiki ?

uz jsem to tam drive psal, ale je to "schovane"... http://wiki.pvfree.net/index.php/Nastav ... T_i_bridge
Uživatelský avatar
morpheus
Kontrolor sdružení
Kontrolor sdružení
 
Příspěvky: 3795
Registrován: 16 srp 2005 (úte), 9:41

Příspěvekod miki78 » 11 zář 2007 (úte), 11:53

..tak jsem skoušel spojit s asusem ,bohužel nereaguje na žádné mé příkazi ani pingy ,restart nepomohl neustále bliká kontrolka power ... očas se i stane že nesvítí lan ... nu nevím co stím
Uživatelský avatar
miki78
Pisálek
Pisálek
 
Příspěvky: 415
Registrován: 31 srp 2007 (pát), 16:15
Bydliště: Hluchov 78

Příspěvekod Karlos » 11 zář 2007 (úte), 12:22

miki78 píše:..tak jsem skoušel spojit s asusem ,bohužel nereaguje na žádné mé příkazi ani pingy ,restart nepomohl neustále bliká kontrolka power ... očas se i stane že nesvítí lan ... nu nevím co stím

Dones to ve stredu na klubovnu mezi 16-17 tam je otviraci doba.
Uživatelský avatar
Karlos
Člen skupiny správců sítě
Člen skupiny správců sítě
 
Příspěvky: 7611
Registrován: 28 pro 2003 (ned), 12:27
Bydliště: V práci

Příspěvekod miki78 » 11 zář 2007 (úte), 13:49

jo jestly bude čas tak to donesu bo nevím jestly nemámnejdřív brknout frantovy61 .. třeba to oživí jako posledně ..
Uživatelský avatar
miki78
Pisálek
Pisálek
 
Příspěvky: 415
Registrován: 31 srp 2007 (pát), 16:15
Bydliště: Hluchov 78

Příspěvekod » 11 zář 2007 (úte), 14:03

miki78 píše:..tak jsem skoušel spojit s asusem ,bohužel nereaguje na žádné mé příkazi ani pingy ,restart nepomohl neustále bliká kontrolka power ... očas se i stane že nesvítí lan ... nu nevím co stím

kdyz mne blikala kontrolka power u asuse wl320ge tak to bylo tim ze sem mnel mezi trafem a asusem moc dlouhy kabl tak sem dal trafo co nejbliz k asusu a funguje nebo dalsi reseni je aktivni poe priznaky bylz stejne i po resetu se do nej nedalo dostat
Uživatelský avatar
Diskutér
Diskutér
 
Příspěvky: 773
Registrován: 19 pro 2005 (pon), 19:50
Bydliště: Vrahovická Prostějov

Příspěvekod miki78 » 11 zář 2007 (úte), 14:06

..dlouhý kabel no delší toje ..ale předtím to jelo bez problému ..a tetko se to furt jen se.... , nu každopádně bych poděkoval EON za neustálé výpadky a blikání .... asi budu muset pořídit nákej transformátor bo co ...
Uživatelský avatar
miki78
Pisálek
Pisálek
 
Příspěvky: 415
Registrován: 31 srp 2007 (pát), 16:15
Bydliště: Hluchov 78

Příspěvekod miki78 » 12 zář 2007 (stř), 13:40

tak už to jede bo mooooc bych chtěl poděkovat Catmanovi za pomoc při nastavení ..... :)
Uživatelský avatar
miki78
Pisálek
Pisálek
 
Příspěvky: 415
Registrován: 31 srp 2007 (pát), 16:15
Bydliště: Hluchov 78

Příspěvekod miki78 » 12 zář 2007 (stř), 14:37

bo vlastně hlavně panu Kocourkovy ...a všem ostatním co maj strpení něco vysvětlovat mín skušenějším ...
Uživatelský avatar
miki78
Pisálek
Pisálek
 
Příspěvky: 415
Registrován: 31 srp 2007 (pát), 16:15
Bydliště: Hluchov 78


Zpět na Otázky a odpovědi - NEAKTUALNI-UZAMČENO !!

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron