Stránka 2 z 3

Re: wifi po bytě

PříspěvekNapsal: 26 zář 2012 (stř), 18:01
od emil69
koncovka již taky vyměněna a nic, rozvodem po bytě to není, nefunguje ani po připojení routru přímo v šachtě, takže zbývá opravdu jen ten switch na střeše, nebo jeho přopojení na kabel do vchodu.

Re: wifi po bytě

PříspěvekNapsal: 26 zář 2012 (stř), 18:23
od Karlos
Zitra ho snad konecne vymenime, dneska nebyly klice k dispozici.

Re: wifi po bytě

PříspěvekNapsal: 27 zář 2012 (čtv), 14:51
od Karlos
Tak asi ani dneska nebude zrejme vymena. Nejsou klice. :evil:

Re: wifi po bytě

PříspěvekNapsal: 01 říj 2012 (pon), 14:05
od emil69
Kdo konkrétně (jméno)ty klíče má, já je snad seženu sám. :oops: Potřebuju po večerech (po práci) přístup na net a v děcáku , kde máme PC mi spí dítě.

Re: wifi po bytě

PříspěvekNapsal: 01 říj 2012 (pon), 14:10
od Karlos
Dneska mi volal ze klice uz se nasli. Jmena takhle verejne psat nebudu. Behem zitrejsiho dopoledne to vymenime.

Re: wifi po bytě

PříspěvekNapsal: 02 říj 2012 (úte), 9:42
od Karlos
Switch vymenen.

Re: wifi po bytě

PříspěvekNapsal: 02 říj 2012 (úte), 12:10
od catman
A funguje to tomu nestastnikovi?

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Re: wifi po bytě

PříspěvekNapsal: 02 říj 2012 (úte), 12:34
od emil69
musím sehnat IT aby mi to zkusil znovu zapojit a pak dám vědět :D

Re: wifi po bytě

PříspěvekNapsal: 02 říj 2012 (úte), 17:59
od emil69
takže nejede, setrvalý stav. cvicně vymeněn ještě jeden konektor. kabel je spojen v šachtě na chodbě. z bytu do šachty ověřeno, že kabel je ok, cvičně natažen i druhy kabel. vše pořád stejné. teď už jedině zbývá zbytek kabelu z šachty na chodbě k vašemu switchi. mám v biosu pc testík na kabel, kdyz připojím kabelem wifi router, ukazuje normální hodnoty, připoení do switche na střechu se test chová divně. sice by se kabel měl testovat odpojen, ale i tak je to divné a podezření padá na kabel. zřejmě bude buď překřížen nebo někde "skřípnut". kontroloval někdo koncovku od mého kabelu u switche, zda je správně ?

Re: wifi po bytě

PříspěvekNapsal: 02 říj 2012 (úte), 18:11
od bony
Ještě dotaz, jak je dlouhý kabel od switche k routru? Karlos si jistě pamatuje, jak to bylo u jedné slečny na Šmeralce...

Re: wifi po bytě

PříspěvekNapsal: 02 říj 2012 (úte), 18:15
od Karlos
Nezkontroloval. Jak si jsem z tech 20ti kabelu nepoznal kterej to je. Zadnej kabel nevykazoval poskozeni.
Jsem rikal ze to switchem nebude.
Zkusit natahnout druhej kabel v kuse od switche az k pc.
Kabel muze mit 30-40m,kdyby byl dlouhej tak by tolik let nejel ani pc.

Re: wifi po bytě

PříspěvekNapsal: 02 říj 2012 (úte), 18:31
od bony
Tak to jo...

Re: wifi po bytě

PříspěvekNapsal: 03 říj 2012 (stř), 17:45
od emil69
takže co, půjde to nějak vyřešit? je to pro mě důležité :ok:

Re: wifi po bytě

PříspěvekNapsal: 03 říj 2012 (stř), 20:13
od Karlos
Kdyz to nedokaze vyresit vas ÍTý,tak muzu nabidnout http://wiki.pvfree.net/index.php/Co_del ... m_co_delat

Re: wifi po bytě

PříspěvekNapsal: 04 říj 2012 (čtv), 20:13
od Karlos
Je nejaky pokrok? Ja jen aby pak nekdo nerekl ze to nikoho nezajima.