Stránka 1 z 1

Signal Vrahovice

PříspěvekNapsal: 19 čer 2005 (ned), 13:57
od jackrash
Cau, Vrahovice jedou pod AP ONE které je na OP, před OP je tolik panelaku že se nemá šanci nikdo připojit s ulice M.Majerové, čast Vrahovické..... Zavazí mě panělak. Najdu jen jmena sítí !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(asi 30 vykřičníku) , pak WSCNET3 kterej vypadavá. Se sítí !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! udržím spojeni ale nevik kdo to je. Nevite kdo to je? abych se sním mohl domluvit.

Dik čau

Ahoj

PříspěvekNapsal: 19 čer 2005 (ned), 14:09
od Franta61
Buduje se nový bod pro připojení na sid. Svornosti 6 termín dokončení asi 1/2cervence.
(fórum nové AP body)

:)

PříspěvekNapsal: 19 čer 2005 (ned), 14:23
od jackrash
Tak jestly budu mít viditelnost tak je to skvělý :) Ale nemam tak dlouhý koax až na střechu :( a antenu mam takovej malej satelutek, asi 8dB tak snat by to stačilo.

PříspěvekNapsal: 19 čer 2005 (ned), 17:57
od Franta61
Kde bydlíš? Jinak technické řešení anténa na střechu plastová skříň (na třeba ovislink 1120AP) potřeba 230V na napájení a dále kabel UTP k PC.

PříspěvekNapsal: 19 čer 2005 (ned), 18:00
od Santa-Claus
230V ani nepotrebujes, pokud to muzes napajet po ethernetu...

Re: Signal Vrahovice

PříspěvekNapsal: 19 čer 2005 (ned), 19:19
od lyon667
A z ceho usuzujes, ze te majitel site do site pusti? A k cemu ti to bude? Nebo si snad myslis, ze kazdy, kdo provozuje nejakou sit, nabizi rovnou i internet??

jackrash píše:Se sítí !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! udržím spojeni ale nevik kdo to je. Nevite kdo to je? abych se sním mohl domluvit.

PříspěvekNapsal: 20 čer 2005 (pon), 10:31
od jackrash
Já internet mam, docela pomalej ale internet ze sitě bych taky využival. Protože mame 3 PC a mobil na internet se pohybuje :o)

Bydlím v ulici M.Majerové 85

Vubec nevím jak se připojit, si myslím že chytnu signal, dam připojit a už mě všechno jde.

Mužu použít normalní koaxial z TV anteny :?:

PříspěvekNapsal: 20 čer 2005 (pon), 11:55
od lyon667
jackrash píše:Já internet mam, docela pomalej ale internet ze sitě bych taky využival.


Z jake site?

jackrash píše:Mužu použít normalní koaxial z TV anteny :?:


Ne.

Re: :)

PříspěvekNapsal: 20 čer 2005 (pon), 12:45
od radekpv
jackrash píše:Tak jestly budu mít viditelnost tak je to skvělý :) Ale nemam tak dlouhý koax až na střechu :( a antenu mam takovej malej satelutek, asi 8dB tak snat by to stačilo.


A co kdyby sis na fóru našel který je to panelák, vylezl na svou střechu a podíval se? :-(

Jak se připojit (po technické stránce) najdeš taky na fóru (včetně koaxů). chce to se trochu snažit. A můžeš třeba pomoct s budováním bodu na Svornosti.

PříspěvekNapsal: 20 čer 2005 (pon), 13:37
od jackrash
Pomoct s budovaním AP Svornosti? Rád ale jak? cc

PříspěvekNapsal: 20 čer 2005 (pon), 13:55
od catman
jackrash píše:Pomoct s budovaním AP Svornosti? Rád ale jak? cc

najdi si ve fóru vlákno týkající se ještě nepostaveného bodu Svornosti a spoj se s tím, kdo tam tu práci organizuje.
Místo ptaní se použij volbu HLEDAT .

AP sid.Svornosti

PříspěvekNapsal: 13 črc 2005 (stř), 23:01
od Franta61
AP sid. Svornosti je v provozu.