Proc se nejde v CZDC++ 0.666 pripojit na pvfree hub??

Jak to udělat, aby si kamarád mohl stáhnout třeba moje fotky z dovolené nebo jiné soubory, a také jak si já mohu stáhnout kamarádem nabídnuté soubory

Proc se nejde v CZDC++ 0.666 pripojit na pvfree hub??

Příspěvekod Karlos » 25 led 2005 (úte), 1:01

Proc se nejde v CZDC++ 0.666 pripojit na pvfree hub??
Naposledy upravil Karlos dne 25 led 2005 (úte), 21:03, celkově upraveno 1
Uživatelský avatar
Karlos
Člen skupiny správců sítě
Člen skupiny správců sítě
 
Příspěvky: 7608
Registrován: 28 pro 2003 (ned), 12:27
Bydliště: V práci

Příspěvekod Santa-Claus » 25 led 2005 (úte), 19:44

Na kterej? ;o)
Uživatelský avatar
Santa-Claus
Člen skupiny správců sítě
Člen skupiny správců sítě
 
Příspěvky: 1399
Registrován: 10 pro 2003 (stř), 11:15
Bydliště: Na Vyhlídce

Příspěvekod Karlos » 25 led 2005 (úte), 20:54

na 10.133.10.1 to nejde :(
na 10.133.16.16 to jde :lol:
Uživatelský avatar
Karlos
Člen skupiny správců sítě
Člen skupiny správců sítě
 
Příspěvky: 7608
Registrován: 28 pro 2003 (ned), 12:27
Bydliště: V práci

Příspěvekod lyon667 » 25 led 2005 (úte), 21:01

Karlos píše:na 10.133.16.16 to jde :lol:


Rekl bych, ze na 10.133.16.16 taky ne. Minimalne proto, ze na teto adrese zadny hub neni. :idea:
Uživatelský avatar
lyon667
Emeritní správce
Emeritní správce
 
Příspěvky: 4507
Registrován: 10 pro 2003 (stř), 11:15
Bydliště: Somewhere out in space

Příspěvekod Karlos » 25 led 2005 (úte), 21:02

tak teda 10.133.16.10
sem se upsal kousek no, :oops:
Uživatelský avatar
Karlos
Člen skupiny správců sítě
Člen skupiny správců sítě
 
Příspěvky: 7608
Registrován: 28 pro 2003 (ned), 12:27
Bydliště: V práci

Příspěvekod Santa-Claus » 25 led 2005 (úte), 21:09

Zeby to bylo kvuli typu pripojeni? Coz se tu mimochodem uz diskutovalo...
Uživatelský avatar
Santa-Claus
Člen skupiny správců sítě
Člen skupiny správců sítě
 
Příspěvky: 1399
Registrován: 10 pro 2003 (stř), 11:15
Bydliště: Na Vyhlídce

Příspěvekod lyon667 » 25 led 2005 (úte), 23:08

Jiste, to je znama vec. Pokud tam neni LAN, DSL ci neco podobneho, tak to ihned odpoji. Takze uzivatelsky libovolny typ pripojeni neni mozny.
Uživatelský avatar
lyon667
Emeritní správce
Emeritní správce
 
Příspěvky: 4507
Registrován: 10 pro 2003 (stř), 11:15
Bydliště: Somewhere out in space

Příspěvekod Karlos » 25 led 2005 (úte), 23:28

sem zkousel T1,T3,DSL,aji modem a pokazdy me to hned po pripojeni odpojilo
Uživatelský avatar
Karlos
Člen skupiny správců sítě
Člen skupiny správců sítě
 
Příspěvky: 7608
Registrován: 28 pro 2003 (ned), 12:27
Bydliště: V práci

re

Příspěvekod honza2 » 26 led 2005 (stř), 11:50

Ahoj.
máš minimální sdílení 10GB jinak tě hned odpoji
honza2
Pisálek
Pisálek
 
Příspěvky: 295
Registrován: 17 říj 2004 (ned), 15:51
Bydliště: Svatoplukova 38 Prostějov

Příspěvekod Karlos » 26 led 2005 (stř), 15:59

Sdilim 11,90mb
Uživatelský avatar
Karlos
Člen skupiny správců sítě
Člen skupiny správců sítě
 
Příspěvky: 7608
Registrován: 28 pro 2003 (ned), 12:27
Bydliště: V práci

Příspěvekod lyon667 » 26 led 2005 (stř), 16:08

Karlos píše:Sdilim 11,90mb

Njn, tak to potrebujes minimalne tisickrat tolik :)
Uživatelský avatar
lyon667
Emeritní správce
Emeritní správce
 
Příspěvky: 4507
Registrován: 10 pro 2003 (stř), 11:15
Bydliště: Somewhere out in space

Příspěvekod Karlos » 26 led 2005 (stř), 16:26

Teda 11.90gb.
Uživatelský avatar
Karlos
Člen skupiny správců sítě
Člen skupiny správců sítě
 
Příspěvky: 7608
Registrován: 28 pro 2003 (ned), 12:27
Bydliště: V práci

Příspěvekod p.ceasar » 29 led 2005 (sob), 15:07

Ja se tam nedostanu s StrongDC, pac me to pise pripojeni NetLimiter bla bla bla. Jenze ja ho zaplej nemam?! Tak odkud to bere?!
p.ceasar
 

Příspěvekod Santa-Claus » 30 led 2005 (ned), 15:54

StrongDC, krome toho, ze, stejne jako CZDC, umi detekovat zaplej NetLimiter, hleda jeho konfiguracni file (kterej tam zustane ikdyz je vyplej) a vytahuje z nej jak moc je omezeny StrongDC, jak dobre to funguje to nevim, je mi to jedno...

Obejit se to da bud rekompilaci StrongDC s upravenym zdrojakem (bohuzel neumim) a nebo upravou NetLimiteru, kde se (hexadecimalnim editorem) prepise cesta ke konfiguracnim souborum a starej se mazne a uz ho to nenajde. Je to sice mozna prasarna, ale funguje to... ;o)
Uživatelský avatar
Santa-Claus
Člen skupiny správců sítě
Člen skupiny správců sítě
 
Příspěvky: 1399
Registrován: 10 pro 2003 (stř), 11:15
Bydliště: Na Vyhlídce

Příspěvekod Karlos » 30 led 2005 (ned), 21:41

Ty brdo fakt.Kdyz sem netlimitr uplne vypnul tak me to pustilo.Byl jen zaplej,zadny omezeni.Mam to abych vedel kolik dat tece.
Uživatelský avatar
Karlos
Člen skupiny správců sítě
Člen skupiny správců sítě
 
Příspěvky: 7608
Registrován: 28 pro 2003 (ned), 12:27
Bydliště: V práci


Zpět na Sdílení souborů

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník