Jak nakonfigurovat DC++ klienta

Jak to udělat, aby si kamarád mohl stáhnout třeba moje fotky z dovolené nebo jiné soubory, a také jak si já mohu stáhnout kamarádem nabídnuté soubory

Příspěvekod neighbour » 20 bře 2005 (ned), 22:13

ja bych byl pro 30GB a 3 sloty... + registraci :arrow:
neighbour
 

Příspěvekod lyon667 » 20 bře 2005 (ned), 23:28

Rozhodne ne vic, nez dva sloty. Wifi bohuzel vic neunese.
Uživatelský avatar
lyon667
Emeritní správce
Emeritní správce
 
Příspěvky: 4507
Registrován: 10 pro 2003 (stř), 11:15
Bydliště: Somewhere out in space

Příspěvekod Mita » 25 bře 2005 (pát), 20:53

Už několik dní zkouším DC++ verzi 0.670 nastavil jsem dle navodu v jiné části fóra a mám po připojení na 10.133.10.1 nebo 10.133.16.10 stále stejný problém. Nemůžu totiž od nikoho vůbec nic stáhnout ani filelist, ale ode mně si jiní soubory stahují. Vždy mi to napíše connection timeout. Přitom ping na hub je např. 40 ms, někdy ping nefunguje,ale ostatní stejně ode mně stahují. Nevím jestli je to v nastavení DC++ nebo mi to blokuje Asus WL500g. Zkoušel jsem vypnout i Kerio.
Mita
 

Příspěvekod KoNG » 26 bře 2005 (sob), 15:59

Mita píše:Už několik dní zkouším DC++ verzi 0.670 nastavil jsem dle navodu v jiné části fóra a mám po připojení na 10.133.10.1 nebo 10.133.16.10 stále stejný problém. Nemůžu totiž od nikoho vůbec nic stáhnout ani filelist, ale ode mně si jiní soubory stahují. Vždy mi to napíše connection timeout. Přitom ping na hub je např. 40 ms, někdy ping nefunguje,ale ostatní stejně ode mně stahují. Nevím jestli je to v nastavení DC++ nebo mi to blokuje Asus WL500g. Zkoušel jsem vypnout i Kerio.


Zkus místo aktive modu passivní
KoNG
Diskutér
Diskutér
 
Příspěvky: 509
Registrován: 10 pro 2003 (stř), 11:15
Bydliště: Dolní, PV

Příspěvekod Mita » 28 bře 2005 (pon), 18:32

Díky, pomohlo to.
Mita
 

dotaz

Příspěvekod honza2 » 13 dub 2005 (stř), 12:45

Ahoj všíchni.
Mám dotaz.Jak se dívám skoro všichni DCčkáři jsou připojeni na obou hubech současně.Nevadí to?Hehádá se to?Jsou rozdílné rychlosti při stahování od téhož člověka přes jeden nebo druhý hub?
Díky za info.
Pěkný den
honza2
honza2
Pisálek
Pisálek
 
Příspěvky: 295
Registrován: 17 říj 2004 (ned), 15:51
Bydliště: Svatoplukova 38 Prostějov

Příspěvekod lyon667 » 13 dub 2005 (stř), 12:48

Stahovani dat samozrejme nejde pres hub, to by bylo neunosne.
Uživatelský avatar
lyon667
Emeritní správce
Emeritní správce
 
Příspěvky: 4507
Registrován: 10 pro 2003 (stř), 11:15
Bydliště: Somewhere out in space

re

Příspěvekod honza2 » 13 dub 2005 (stř), 13:03

Ahoj Lyone.
Tak,že připojení jednoho člověka na více hubů současně nevadí.
Ale asi není jedno jestli je jeden hub na jednom konci sítě a druhý na druhé straně i když mi jen zprostředkovávají spojení.Vždy to přes ten hub musí jít nebo ne?A asi záleží přes kolik AP jsem připojen přes první nebo druhý hub?Nebo je to jinak?
honza2
Pisálek
Pisálek
 
Příspěvky: 295
Registrován: 17 říj 2004 (ned), 15:51
Bydliště: Svatoplukova 38 Prostějov

dotaz hub

Příspěvekod honza2 » 13 dub 2005 (stř), 13:17

A když dáš stahovat stejný soubor přes oba huby najednou bude se to hádat nebo naopak podporovat a rychlost stahování se sečte?
honza2
Pisálek
Pisálek
 
Příspěvky: 295
Registrován: 17 říj 2004 (ned), 15:51
Bydliště: Svatoplukova 38 Prostějov

Příspěvekod lyon667 » 13 dub 2005 (stř), 14:01

Nemuze stahovat stejny soubor pres oba huby najednou, protoze to stahujes od klienta, ne od hubu. A vetsina klientu nepovoli vic konexi k jednomu cloveku.
Uživatelský avatar
lyon667
Emeritní správce
Emeritní správce
 
Příspěvky: 4507
Registrován: 10 pro 2003 (stř), 11:15
Bydliště: Somewhere out in space

sdílet min. 30GB

Příspěvekod shacool » 28 dub 2005 (čtv), 15:25

Můj názor je sdílet min. 30GB,vrchni hranici bych neurčoval,otázkou zůstává,jak s tim kdo naloži mier 8)
shacool
 

Příspěvekod To-mr » 18 pro 2005 (ned), 19:38

KoNG píše:
Mita píše:Už několik dní zkouším DC++ verzi 0.670 nastavil jsem dle navodu v jiné části fóra a mám po připojení na 10.133.10.1 nebo 10.133.16.10 stále stejný problém. Nemůžu totiž od nikoho vůbec nic stáhnout ani filelist, ale ode mně si jiní soubory stahují. Vždy mi to napíše connection timeout. Přitom ping na hub je např. 40 ms, někdy ping nefunguje,ale ostatní stejně ode mně stahují. Nevím jestli je to v nastavení DC++ nebo mi to blokuje Asus WL500g. Zkoušel jsem vypnout i Kerio.


Zkus místo aktive modu passivní



Může mi někdo říct kde se ty mody přepínají?
To-mr
Aktivně činný freeneťák
Aktivně činný freeneťák
 
Příspěvky: 906
Registrován: 19 črc 2005 (úte), 12:53

Příspěvekod Santa-Claus » 18 pro 2005 (ned), 20:44

Kde se asi veci nastavuji? Necekane v nastaveni!
Uživatelský avatar
Santa-Claus
Člen skupiny správců sítě
Člen skupiny správců sítě
 
Příspěvky: 1399
Registrován: 10 pro 2003 (stř), 11:15
Bydliště: Na Vyhlídce

Předchozí

Zpět na Sdílení souborů

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník