VerliHub DC server a vse kolem nej...

Jak to udělat, aby si kamarád mohl stáhnout třeba moje fotky z dovolené nebo jiné soubory, a také jak si já mohu stáhnout kamarádem nabídnuté soubory

Příspěvekod Santa-Claus » 08 čer 2005 (stř), 23:08

Ja to taky nejak nechapu abych pravdu rekl...
Uživatelský avatar
Santa-Claus
Člen skupiny správců sítě
Člen skupiny správců sítě
 
Příspěvky: 1399
Registrován: 10 pro 2003 (stř), 11:15
Bydliště: Na Vyhlídce

Příspěvekod Alva » 08 čer 2005 (stř), 23:29

Jediny, co mě napadá, proč to někomu jde a někomu ne je ten, že Pospi zřejmě "jen" jede přes AP Italská, zatímco já a Badla jsme napojeni na switch k Radkovypv. Jinak teda už fakt nevím :?
Uživatelský avatar
Alva
Pisálek
Pisálek
 
Příspěvky: 347
Registrován: 20 kvě 2005 (pát), 19:14

Příspěvekod Santa-Claus » 09 čer 2005 (čtv), 14:55

Tak v tom pripade ma radekpv spatne nastavene routovani z LAN, nebo se pletu a je to jinak?
Uživatelský avatar
Santa-Claus
Člen skupiny správců sítě
Člen skupiny správců sítě
 
Příspěvky: 1399
Registrován: 10 pro 2003 (stř), 11:15
Bydliště: Na Vyhlídce

Příspěvekod Alva » 09 čer 2005 (čtv), 15:16

Santa-Claus píše:Tak v tom pripade ma radekpv spatne nastavene routovani z LAN, nebo se pletu a je to jinak?



Tak to já rozhodně netuším ... :|
Uživatelský avatar
Alva
Pisálek
Pisálek
 
Příspěvky: 347
Registrován: 20 kvě 2005 (pát), 19:14

Příspěvekod neighbour » 15 čer 2005 (stř), 16:18

co se deje s VerliHubem a VIP? santa ma nejaky problemy? :arrow:
neighbour
 

Příspěvekod radekpv » 15 čer 2005 (stř), 16:55

Santa-Claus píše:Tak v tom pripade ma radekpv spatne nastavene routovani z LAN, nebo se pletu a je to jinak?


Už by to mělo být OK - santa měl na jedné síťovce adresu z LAN italské - špatně jsme se domluvili po přečíslování na Italské.
radekpv
 

Příspěvekod Alva » 15 čer 2005 (stř), 17:34

radekpv píše:Už by to mělo být OK - santa měl na jedné síťovce adresu z LAN italské - špatně jsme se domluvili po přečíslování na Italské.


V 17:30 sem provedl zkoušku připojení a napsalo mi to: *** Připojuji k 10.133.16.10...
*** Host nedosažitelný
:cry:
Uživatelský avatar
Alva
Pisálek
Pisálek
 
Příspěvky: 347
Registrován: 20 kvě 2005 (pát), 19:14

Příspěvekod Santa-Claus » 15 čer 2005 (stř), 18:09

Sorry, hub nejel, pac jsem byl na skolnim vylete a jak na potforu vypadl proud a nejak nemam autorun hotovej, musim to nejak opravit aby to chodilo furt :\
Uživatelský avatar
Santa-Claus
Člen skupiny správců sítě
Člen skupiny správců sítě
 
Příspěvky: 1399
Registrován: 10 pro 2003 (stř), 11:15
Bydliště: Na Vyhlídce

Příspěvekod Alva » 15 čer 2005 (stř), 18:29

Santa-Claus píše:Sorry, hub nejel, pac jsem byl na skolnim vylete a jak na potforu vypadl proud a nejak nemam autorun hotovej, musim to nejak opravit aby to chodilo furt :\


Nyní je to už OK. :)
Uživatelský avatar
Alva
Pisálek
Pisálek
 
Příspěvky: 347
Registrován: 20 kvě 2005 (pát), 19:14

Příspěvekod neighbour » 15 čer 2005 (stř), 19:04

Santa-Claus píše:Sorry, hub nejel, pac jsem byl na skolnim vylete a jak na potforu vypadl proud a nejak nemam autorun hotovej, musim to nejak opravit aby to chodilo furt :\


jo, uz je to v pohode... diky :wink: :arrow:
neighbour
 

Příspěvekod rsvejk » 05 črc 2005 (úte), 9:35

zdravim vsechny, chtel jsem se zeptat ohledne nasich serveru DC++.
Od navyseni rychlosti internetu (30.6.) stahuji pres DC++ max. rychlosti 10kb (ale spise tak 4 kb), a drive jsem stahoval tak 60 -150 kb (samozrejme zalezi jak od koho).
Funguje to tak vsem a nebo mam hledat problem u sebe.
diky za Vase odpovedi.
Uživatelský avatar
rsvejk
Člen skupiny správců sítě
Člen skupiny správců sítě
 
Příspěvky: 1988
Registrován: 09 úno 2005 (stř), 12:34
Bydliště: Šárka

Příspěvekod Santa-Claus » 28 zář 2005 (stř), 15:24

DC hub je po delsim vypadku zase zpet, na adrese 10.133.35.117

Mimochodem, mame v siti novy gameserver, informace zde
Uživatelský avatar
Santa-Claus
Člen skupiny správců sítě
Člen skupiny správců sítě
 
Příspěvky: 1399
Registrován: 10 pro 2003 (stř), 11:15
Bydliště: Na Vyhlídce

Příspěvekod Alva » 03 říj 2005 (pon), 19:42

Santa-Claus píše:DC hub je po delsim vypadku zase zpet, na adrese 10.133.35.117



Nevím, čím to je, ale mě to vždy u tohoto HUBu napíše "*** Vypršel čas čekání na připojení" - přitom nedávno šel... :-|
Uživatelský avatar
Alva
Pisálek
Pisálek
 
Příspěvky: 347
Registrován: 20 kvě 2005 (pát), 19:14

Příspěvekod Santa-Claus » 03 říj 2005 (pon), 19:55

Mno, ja bych vedel. Vzhledem k tomu ze na slavicka nenajela po pozaru jedna masina, tak neni uplink na nemocnici, kam jsem i s hubem pripojenej.
Uživatelský avatar
Santa-Claus
Člen skupiny správců sítě
Člen skupiny správců sítě
 
Příspěvky: 1399
Registrován: 10 pro 2003 (stř), 11:15
Bydliště: Na Vyhlídce

Příspěvekod Alva » 04 říj 2005 (úte), 17:21

Santa-Claus píše:Mno, ja bych vedel. Vzhledem k tomu ze na slavicka nenajela po pozaru jedna masina, tak neni uplink na nemocnici, kam jsem i s hubem pripojenej.


OK, já jen abych věděl, zda - li není problém někde u mě nebo tak. :)
Uživatelský avatar
Alva
Pisálek
Pisálek
 
Příspěvky: 347
Registrován: 20 kvě 2005 (pát), 19:14

PředchozíDalší

Zpět na Sdílení souborů

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník