Internetové Bankovnictví

AP a retranslační body v Hamrech

Internetové Bankovnictví

Příspěvekod Surfinie » 08 srp 2006 (úte), 15:17

Setkali jsme se s problémem, že nejde používat internetové bankovnictví v pvfree. Konkrétně adresa www.servis24.cz. Zná někdo důvod proč to nechodí u všech uživatelů?? Zkoušeli sme to u Tarzana (10.133.22.10)a fungovalo to ale uživatele Surfinie (10.133.22.14) to nechodí, stránka napíše že se ověřuje a pak .....stránku nelze zobrazit. Dle mě používá tento přenos některý zakázaný port nebo službu. Poraďte prosím....
Surfinie
 

Příspěvekod catman » 08 srp 2006 (úte), 19:14

zkus omrknout nastavení zabezpečení - cookies, trusted_zone atd
Uživatelský avatar
catman
Správce sítě PVfree.net
Správce sítě PVfree.net
 
Příspěvky: 12202
Registrován: 10 dub 2004 (sob), 21:21
Bydliště: Špály 2

Příspěvekod romanmil » 08 srp 2006 (úte), 21:38

servis24 mi chodí OK
romanmil
Diskutér
Diskutér
 
Příspěvky: 562
Registrován: 02 led 2004 (pát), 21:57
Bydliště: Tylova 32, Prostějov

Příspěvekod ondrag » 08 srp 2006 (úte), 22:03

njn... Na firewallu jsou z Hamer povoleny jen 4 adresy (?)... Někdo by to měl zrevidovat vůči db a opravit nastavení (já teď nestíhám)
Uživatelský avatar
ondrag
Člen rady a skupiny správců
Člen rady a skupiny správců
 
Příspěvky: 8287
Registrován: 07 dub 2004 (stř), 23:36

Příspěvekod catman » 08 srp 2006 (úte), 22:41

doplněno
Uživatelský avatar
catman
Správce sítě PVfree.net
Správce sítě PVfree.net
 
Příspěvky: 12202
Registrován: 10 dub 2004 (sob), 21:21
Bydliště: Špály 2

Re: Internetové Bankovnictví

Příspěvekod ohrozimak » 25 led 2011 (úte), 21:20

Prosím mám problémem, že nejde používat internetové bankovnictví . Konkrétně adresa www.servis24.cz. píše to stránku nejde zobrazit i po obnovení - jinak všechny ostatní adresy nejspíš fungují . Může na to mít vliv nynější zásahy ohledně připojení přes NFX nebo co že to je ? :D Děkuji jestli se na to někdo koukne kde je krpa je to 2-3 dny to šlo v poho dnes se tam nedostanu .
Uživatelský avatar
ohrozimak
Diskutér
Diskutér
 
Příspěvky: 752
Registrován: 05 pro 2004 (ned), 16:19
Bydliště: Perníková chaloupka - Hamry

Re: Internetové Bankovnictví

Příspěvekod catman » 25 led 2011 (úte), 21:57

NFX se prozatím nekoná ===>>> NEMA to vliv

překládá to správně adresu?
odpovídá na ping?
tracert funguje?

...standardní diagnostiku, prosím.
P.S. Mě to doma funguje, melouny tam jsou furt :)
Uživatelský avatar
catman
Správce sítě PVfree.net
Správce sítě PVfree.net
 
Příspěvky: 12202
Registrován: 10 dub 2004 (sob), 21:21
Bydliště: Špály 2

Re: Internetové Bankovnictví

Příspěvekod ohrozimak » 25 led 2011 (úte), 22:03

tracert sem udělal a nic -- nejde přeložit na IP adresu :(

C:\Documents and Settings\MIREK>tracert http://www.servis24.cz
Nelze převést název cílového systému http://www.servis24.cz na adresu IP.

IE.6 hlásí stránku nelze zobrazit . --- Opera 10.1 --- Nelze nalézt vzdálený server
Uživatelský avatar
ohrozimak
Diskutér
Diskutér
 
Příspěvky: 752
Registrován: 05 pro 2004 (ned), 16:19
Bydliště: Perníková chaloupka - Hamry

Re: Internetové Bankovnictví

Příspěvekod Karlos » 25 led 2011 (úte), 22:22

Jelikoz to z AP funguje tak mas doma blbe DNS.
Kód: Vybrat vše
hamry1:~# mtr www.servis24.cz
HOST                                    LOSS  RCVD SENT    BEST     AVG   WORST
10.133.22.254                             0%    16   16    0.48    0.56    1.14
10.133.22.130                             0%    16   16    1.29    1.52    2.96
10.133.28.249                             0%    16   16    1.85    2.27    3.45
10.133.28.253                             0%    16   16    2.49    3.78    8.17
10.133.5.241                              0%    16   16    2.75    4.36    9.63
10.133.5.254                              0%    16   16    3.04    4.47    8.36
10.133.224.1                              0%    16   16    3.27    6.12   10.76
igw.italska.pvfree.net                    0%    16   16    3.41    5.72   12.14
hamry1:~#

Taky by si konecne mel udelat upgrade teho prehistorickyho IE6. Asi mas mas craknutej win co? Ze nedelas aktualizace systemu a SW.
Uživatelský avatar
Karlos
Člen skupiny správců sítě
Člen skupiny správců sítě
 
Příspěvky: 7611
Registrován: 28 pro 2003 (ned), 12:27
Bydliště: V práci

Re: Internetové Bankovnictví

Příspěvekod ohrozimak » 25 led 2011 (úte), 22:27

No to je divný že před 2-3 dny to šlo v poho a nic sem s tím nedělal a najednou to nejde hmmm . Kájo kde si myslel že mám blbě DNS v PC nebo s ASUSU ?

Krom toho jak sem psal používám 2 prohlížeče a né jen IE.6 :ok:
Naposledy upravil ohrozimak dne 25 led 2011 (úte), 22:29, celkově upraveno 1
Uživatelský avatar
ohrozimak
Diskutér
Diskutér
 
Příspěvky: 752
Registrován: 05 pro 2004 (ned), 16:19
Bydliště: Perníková chaloupka - Hamry

Re: Internetové Bankovnictví

Příspěvekod Karlos » 25 led 2011 (úte), 22:29

ohrozimak píše:No to je divný že před 2-3 dny to šlo v poho a nic sem s tím nedělal a najednou to nejde hmmm .

Mozna udelali update zabezpeceni na strankach.
ohrozimak píše: Kájo kde si myslel že mám blbě DNS v PC nebo s ASUSU ?

To zalezi na jestli je asus v NATu nebo ne. Vypis sem DNSko na PC a na Asusu.
Uživatelský avatar
Karlos
Člen skupiny správců sítě
Člen skupiny správců sítě
 
Příspěvky: 7611
Registrován: 28 pro 2003 (ned), 12:27
Bydliště: V práci

Re: Internetové Bankovnictví

Příspěvekod ohrozimak » 25 led 2011 (úte), 22:31

Asuse wl500B/G mám za NAT vše funguje dobře až na ten servis 24

JEJDA tak už to funguje :yeahyeah: :ok: - Díky dobrodinci co našel chybu .
Uživatelský avatar
ohrozimak
Diskutér
Diskutér
 
Příspěvky: 752
Registrován: 05 pro 2004 (ned), 16:19
Bydliště: Perníková chaloupka - Hamry


Zpět na 22-Hamry

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron