AP Hamry

AP a retranslační body v Hamrech

AP Hamry

Příspěvekod bazypv » 07 pro 2004 (úte), 15:22

Zde se dozvite aktualni informace o tom jak to prave vypada 8)
Uživatelský avatar
bazypv
Diskutér
Diskutér
 
Příspěvky: 678
Registrován: 10 pro 2003 (stř), 11:15
Bydliště: Brno

Příspěvekod ka-spel » 07 pro 2004 (úte), 23:40

Hamry? To zní nadějně, to by mohl být za chvíli Vícov a dál navrch :)
ka-spel
Grafoman
Grafoman
 
Příspěvky: 3080
Registrován: 10 bře 2004 (stř), 10:06
Bydliště: náměstí Spojenců

Příspěvekod catman » 08 pro 2004 (stř), 12:29

Bazy + Miro - zkuste najít nějakou použitelnou mapku Plumlova-Soběsuk-Žářovia-Hamer , kam by šli ručně zadávat ti zájemci ( vylepená někde na webu ( dodám místo a přístup ), aby zde na ni mohl být odkaz a šlo stavět na reálných zájemcích a ne jen na doměnkách. Mrknu taky a případně pošlu link, kde je k vidění.
Uživatelský avatar
catman
Správce sítě PVfree.net
Správce sítě PVfree.net
 
Příspěvky: 12196
Registrován: 10 dub 2004 (sob), 21:21
Bydliště: Špály 2

Příspěvekod catman » 08 pro 2004 (stř), 13:17

http://free.catman.info/mapy

prázdné mapy jsou bez čísla, udělal jsem nástin umístění možných AP na všech třech mapách. Stačí stáhnout mapu bez čísla, editovat v Kreslení nebo jiném editoru a poslat emailem mailto:mapy@catman.info, já je pak vylepím do toho ftp nebo je nějak zkreslím dohromady.
Pokud možno - prosím reálné návrhy, odkud a kam je viditelnost a umístitelnost AP. Barevně odlišit AP a budoucí klienty !!
Uživatelský avatar
catman
Správce sítě PVfree.net
Správce sítě PVfree.net
 
Příspěvky: 12196
Registrován: 10 dub 2004 (sob), 21:21
Bydliště: Špály 2

Příspěvekod lyon667 » 08 pro 2004 (stř), 16:19

Pokud je z Hamer skutecne videt na Detsky dum, jak tvrdi Bazy, pak by bylo vyhodnejsi udelat spoj z Plumlova do Hamer, a odtud to vratit na Sobesuky. Usetrili bychom starosti i hardware.
Uživatelský avatar
lyon667
Emeritní správce
Emeritní správce
 
Příspěvky: 4507
Registrován: 10 pro 2003 (stř), 11:15
Bydliště: Somewhere out in space

Příspěvekod ka-spel » 08 pro 2004 (stř), 18:18

AP na Plumlovském zámku by bylo ještě lepší :)
ka-spel
Grafoman
Grafoman
 
Příspěvky: 3080
Registrován: 10 bře 2004 (stř), 10:06
Bydliště: náměstí Spojenců

Příspěvekod ondrag » 08 pro 2004 (stř), 18:43

lyon667 píše:pak by bylo vyhodnejsi udelat spoj z Plumlova do Hamer, a odtud to vratit na Sobesuky. Usetrili bychom starosti i hardware.


Nee :( , já potřebuju AP na pile aby svítilo z5 na Plumlov... Někteří na DD v Plumlově nevidí
Uživatelský avatar
ondrag
Člen rady a skupiny správců
Člen rady a skupiny správců
 
Příspěvky: 8246
Registrován: 07 dub 2004 (stř), 23:36

Příspěvekod ohrozimak » 25 lis 2005 (pát), 22:48

Tak se nám tu na vesnici vyskytli saboteři co si pořad na městskem uřadě v Plumlově stěžuji že jim tu ten naš bezdrat internet + sit ruši přijem tel signalu . Nakonec to dopadne tak že se seberou a pujdou nam zrušit naše AP tim že šmiknou Koaxy a nebo nějak jinak . Asi by to chtělo se domluvit a vysvětlit jim situaci aby byl klid . Ja jim to už vysvětloval a prej že jo v pohodě ale oni hledaji dalši zaminky k tomu aby mohli dělat dusno . Všechna špina potom padá na mou hlavu a s tím teda nesouhlasím .Najde se někdo rozumnej staršího data co to tu nějak uklidni? s mladejma flotkama se prej nebaví . Jinak přijdem o spoje do Žarovic Soběsuk a Krumsína a taky sem do Hamer . Pár takovejch prudiču a je naše snaha a prace někde na hnoji a to je děs . :cry:
Uživatelský avatar
ohrozimak
Diskutér
Diskutér
 
Příspěvky: 752
Registrován: 05 pro 2004 (ned), 16:19
Bydliště: Perníková chaloupka - Hamry

Příspěvekod catman » 25 lis 2005 (pát), 22:59

co to je za lidi? kdo je platí za jejich nesmyslné snahy?
Uživatelský avatar
catman
Správce sítě PVfree.net
Správce sítě PVfree.net
 
Příspěvky: 12196
Registrován: 10 dub 2004 (sob), 21:21
Bydliště: Špály 2

Příspěvekod ohrozimak » 26 dub 2006 (stř), 23:05

Prosím nenašel by se někde nějakej větší HDD - 4.3GB pro AP Hamry aby se mohl přehodit za ten co tam ted máme 1GB a potom se na něj mohl doplnit Wifimon a zbytek statistik nemužem si to tu ani porovnat jak kdo má signál na AP a tak kolem .

Není někde ve skladu PLÍÍÍS moc :oops:
Uživatelský avatar
ohrozimak
Diskutér
Diskutér
 
Příspěvky: 752
Registrován: 05 pro 2004 (ned), 16:19
Bydliště: Perníková chaloupka - Hamry

Příspěvekod lyon667 » 26 dub 2006 (stř), 23:10

Wifimon ma 12 kB, na to nepotrebujes vetsi disk.
Uživatelský avatar
lyon667
Emeritní správce
Emeritní správce
 
Příspěvky: 4507
Registrován: 10 pro 2003 (stř), 11:15
Bydliště: Somewhere out in space

Příspěvekod ohrozimak » 26 dub 2006 (stř), 23:17

No tak proč tam tedy ještě není ? Tak ho tam někdo došupejte a bude to KO předem díky .

Jinak i Bazy se bavil o tom že by tam dal nějakej větší a něco se tam ještě na něm rozjelo . :wink:
Uživatelský avatar
ohrozimak
Diskutér
Diskutér
 
Příspěvky: 752
Registrován: 05 pro 2004 (ned), 16:19
Bydliště: Perníková chaloupka - Hamry

Příspěvekod lyon667 » 26 dub 2006 (stř), 23:21

Je tam odjakziva, jen neni na webu.
Uživatelský avatar
lyon667
Emeritní správce
Emeritní správce
 
Příspěvky: 4507
Registrován: 10 pro 2003 (stř), 11:15
Bydliště: Somewhere out in space

Příspěvekod ohrozimak » 26 dub 2006 (stř), 23:23

No já vím že tam jako tak je ale chtělo by ho nahodit na web a nebo odkaz aby sme si to mohli kontrolovat . Dá se to nějak zařídit ? :?:
Uživatelský avatar
ohrozimak
Diskutér
Diskutér
 
Příspěvky: 752
Registrován: 05 pro 2004 (ned), 16:19
Bydliště: Perníková chaloupka - Hamry

Příspěvekod tarzan » 08 črc 2006 (sob), 10:09

Bylo by vhodno co nejdříve zbudovat uzemení pro náš stožár...vzhledem k jeho výhodné pozici lapače blesků.......je třeba koupit uzemnovací pásek do země, jednofázovou přepětovou ochranu a proudový chránič 30mA. Práci a zapojení zajistim....ale je třeba koupit ty věci. Mám to koupit a pak dodat doklad?
tarzan
 

Další

Zpět na 22-Hamry

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron