Kdo mi tu poradí jak vyřešit aby tu taky bylo AP - pro HAMRY

AP a retranslační body v Hamrech

Kdo mi tu poradí jak vyřešit aby tu taky bylo AP - pro HAMRY

Příspěvekod ohrozimak » 04 led 2005 (úte), 13:53

NAJDE SE NĚKDO KDO BY POMOHL A PŘIDAL RUKU K DÍLU ABY SE TU NĚCO DĚLO V NAŠÍCH KONČINÁCH ? SME TU 4 CO BY MĚLI ZÁJEM O PŘIPOJENÍ DO Pvfree.net - ALE I NA INTERNET ALE TEN NEJVĚTŠÍ ZÁJEM MÁM ZATÍM JEN JÁ . TI DRUZÍ JEN KECY A POTOM SE BEZ PRÁCE PŘIPOJIT - TO UŽ ZNÁTE JAK TO CHODÍ . POPŘÍPADĚ MI NAPIŠTE VYKAZ NEBO NA ICQ- DÍKY PŘEDEM SNAD SE NĚKDO NAJDE . :roll:
Naposledy upravil ohrozimak dne 21 led 2005 (pát), 1:40, celkově upraveno 1
Uživatelský avatar
ohrozimak
Diskutér
Diskutér
 
Příspěvky: 752
Registrován: 05 pro 2004 (ned), 16:19
Bydliště: Perníková chaloupka - Hamry

Příspěvekod ondrag » 04 led 2005 (úte), 15:15

Když přestaneš KŘIČET, tak snad ano... ;)

... není problém technické řešení (připravené PC klidně dodám), ale "papírové"

Máš smluvně zajištěnou výhodnou střechu?
A odkud uplink?
Uživatelský avatar
ondrag
Člen rady a skupiny správců
Člen rady a skupiny správců
 
Příspěvky: 8235
Registrován: 07 dub 2004 (stř), 23:36

Příspěvekod ohrozimak » 04 led 2005 (úte), 21:30

NO POČÍTAČ BYCH TAKY MĚL 333 INTELA ALE TEN JE MOC VELIKEJ A ŽERE MOC PROUDU . CHTĚL SEM TO ŘEŠIT PŘES - ASUS WL 500 G -- ASUS WL-HDD.AP 54Mb¨ ASPON TO MI PORADIL RADEK PROSTĚJOV - A PŘIPOJOVAL BYCH SE ASI PŘES OHROZIM NIC KOLEM JINÝHO NEFUNGUJE NEBO SNAD JOOOO ? A JINAK TAKY SEM NA TOM TED S PRACHAMA ŠPATNĚ A JEDU TED PŘES MOBIL - TO JE DRAHÝ A POMALÝ .NO MĚL BYCH TU I STOŽÁR S ELEKTRIKOU ALE NĚCO BY TO STÁLO MĚSÍČNĚ ASI 500 KČ JE TO DOST ALE KDZŽ SE TO ROZPOČÍTÁ MEZI 4 LIDI TAK TO NENÍ TAK HROZNÝ . :lol:
Naposledy upravil ohrozimak dne 05 led 2005 (stř), 0:15, celkově upraveno 1
Uživatelský avatar
ohrozimak
Diskutér
Diskutér
 
Příspěvky: 752
Registrován: 05 pro 2004 (ned), 16:19
Bydliště: Perníková chaloupka - Hamry

Příspěvekod ka-spel » 04 led 2005 (úte), 23:06

Lyone už se lepší už zmenšil font :lol:
ka-spel
Grafoman
Grafoman
 
Příspěvky: 3080
Registrován: 10 bře 2004 (stř), 10:06
Bydliště: náměstí Spojenců

Příspěvekod lyon667 » 04 led 2005 (úte), 23:15

ka-spel píše:Lyone už se lepší už zmenšil font :lol:


Ten jsem zmensil ja, protoze se to nedalo cist!
Uživatelský avatar
lyon667
Emeritní správce
Emeritní správce
 
Příspěvky: 4507
Registrován: 10 pro 2003 (stř), 11:15
Bydliště: Somewhere out in space

Příspěvekod ohrozimak » 04 led 2005 (úte), 23:28

Čauky no jo já za to nemužu mě se líp píše velikým písmem a stejně se tu ještě neorientuju co a kam napsát .
Uživatelský avatar
ohrozimak
Diskutér
Diskutér
 
Příspěvky: 752
Registrován: 05 pro 2004 (ned), 16:19
Bydliště: Perníková chaloupka - Hamry

Příspěvekod ondrag » 04 led 2005 (úte), 23:42

Asus nebrat, moc poruchový a nedostatečný... Navíc na AP by jsi jich potřeboval minimálně 2.

Pokud chceš dělat něco v rámci sdružení (a případně si to chtít nechat financovat), nezapomeň si to nejdřív schválit v příslušné diskuzi v "Plánování a koordinace"
Uživatelský avatar
ondrag
Člen rady a skupiny správců
Člen rady a skupiny správců
 
Příspěvky: 8235
Registrován: 07 dub 2004 (stř), 23:36

Příspěvekod ohrozimak » 04 led 2005 (úte), 23:47

No to by bylo celkem fajn nechat si to zaplatit ale zase sem názoru že se musí přiložit ruka k dílu . a potom nevím když nebrat SAUSE tak co tedy když bych signál bral z Ohrozimi a tam je ASUS wl 500 G a co by bylo kompatibylní na připojení k tomu .sem z toho JELEN
Uživatelský avatar
ohrozimak
Diskutér
Diskutér
 
Příspěvky: 752
Registrován: 05 pro 2004 (ned), 16:19
Bydliště: Perníková chaloupka - Hamry

Příspěvekod catman » 04 led 2005 (úte), 23:54

na tu vzdálenost 3,7km budeš asi potřebovat směrovku proti směrovce. Z toho vyplývá, že budeš muset dodat jedno rádio i do Ohrozimi.
A pak budeš mít druhé rádio na straně v Hamrech a pak ještě rádio AP a nakonec svoje klientské rádio doma. Nemyslíš, že už to stojí za to, aby jsi popřemýšlel, kolik do toho chceš nacpat a za co to utratit?
Uživatelský avatar
catman
Správce sítě PVfree.net
Správce sítě PVfree.net
 
Příspěvky: 12196
Registrován: 10 dub 2004 (sob), 21:21
Bydliště: Špály 2

Příspěvekod ohrozimak » 05 led 2005 (stř), 0:01

Na tom asi něco bude 1 směrovku sem si už doma postavil YAGY 18 prvku a řekl bych že chodí . ale spíš jde o to si to probrat někde u kafe osobně aby se to dalo prokonzultovat . Spíš to vypadá že bych si to udělal jen zatím pro sebe protože zbytek lidí sou VYČURANÍ a čekaj co bude .
Uživatelský avatar
ohrozimak
Diskutér
Diskutér
 
Příspěvky: 752
Registrován: 05 pro 2004 (ned), 16:19
Bydliště: Perníková chaloupka - Hamry


Zpět na 22-Hamry

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron