AP Vlach - 5GHz

AP a retranslace ve Vícově

Re: AP Vlach - 5GHz

Příspěvekod Badla » 11 říj 2010 (pon), 11:46

anteny dorazily. mam je hodit na klubovnu, nebo se pro ne nekdo stavi v praci?
Uživatelský avatar
Badla
Kontrolor sdružení
Kontrolor sdružení
 
Příspěvky: 6083
Registrován: 10 kvě 2005 (úte), 10:19
Bydliště: Italská 4

Re: AP Vlach - 5GHz

Příspěvekod pape » 12 říj 2010 (úte), 19:34

... antény jsou namontovány. Nakonec se jedná o dva sektory (180st.) ...
Východní sektor s MAC ......c2:ea a západní sektor s MAC ......19:32

Karle, až bude k mání nový HDD, tak sem dej vědět, pls...

pape
pape
Pravidelný návštěvník
Pravidelný návštěvník
 
Příspěvky: 96
Registrován: 23 zář 2005 (pát), 12:55
Bydliště: Vícov

Re: AP Vlach - 5GHz

Příspěvekod Karlos » 12 říj 2010 (úte), 19:46

pape píše:Karle, až bude k mání nový HDD, tak sem dej vědět, pls...

Dneska jsem dneska nachystal akorat jsem ho zapomnel v praci. :(
Uživatelský avatar
Karlos
Člen skupiny správců sítě
Člen skupiny správců sítě
 
Příspěvky: 7608
Registrován: 28 pro 2003 (ned), 12:27
Bydliště: V práci

Re: AP Vlach - 5GHz

Příspěvekod pape » 12 říj 2010 (úte), 19:49

nevadí... zítra Ti brnknu a domluvíme se...
pape
Pravidelný návštěvník
Pravidelný návštěvník
 
Příspěvky: 96
Registrován: 23 zář 2005 (pát), 12:55
Bydliště: Vícov

Re: AP Vlach - 5GHz

Příspěvekod Karlos » 12 říj 2010 (úte), 20:03

Wlan1(CM9) ma c2:ea je tam zapojena OMNI
Wlan2(UB5) ma 2a:19 to bude vychod
wlan3(UB5) ma 19:32 to bude zapad

Nesekl ses stim vychodem?
Uživatelský avatar
Karlos
Člen skupiny správců sítě
Člen skupiny správců sítě
 
Příspěvky: 7608
Registrován: 28 pro 2003 (ned), 12:27
Bydliště: V práci

Re: AP Vlach - 5GHz

Příspěvekod pape » 12 říj 2010 (úte), 21:03

je to možný, opisoval jsem to za tmy...
Raději to opíšu ještě za světla a dám sem vědět...
pape
Pravidelný návštěvník
Pravidelný návštěvník
 
Příspěvky: 96
Registrován: 23 zář 2005 (pát), 12:55
Bydliště: Vícov

Re: AP Vlach - 5GHz

Příspěvekod pape » 14 říj 2010 (čtv), 0:35

Karlos píše:Wlan1(CM9) ma c2:ea je tam zapojena OMNI
Wlan2(UB5) ma 2a:19 to bude vychod
wlan3(UB5) ma 19:32 to bude zapad

Nesekl ses stim vychodem?


tak jsem to ověřil a je to přesně tak, jak jsi napsal....
pape
Pravidelný návštěvník
Pravidelný návštěvník
 
Příspěvky: 96
Registrován: 23 zář 2005 (pát), 12:55
Bydliště: Vícov

Re: AP Vlach - 5GHz

Příspěvekod Luunni » 30 srp 2012 (čtv), 16:23

Jaká by měla být rychlost na AP Vlach 5 GHz Západ- 250 kbit me připadne docela špaténka, tak se ptám, kde co hledat případně.
Luunni
Pravidelný návštěvník
Pravidelný návštěvník
 
Příspěvky: 163
Registrován: 10 lis 2005 (čtv), 9:11
Bydliště: Vícov 176

Re: AP Vlach - 5GHz

Příspěvekod Karlos » 30 srp 2012 (čtv), 16:34

Ip si dostal dneska takze si ve street tride coz je sdilena 512tka. Zitra pojedes plnou rychlosti. Dycky to tak bylo.
Uživatelský avatar
Karlos
Člen skupiny správců sítě
Člen skupiny správců sítě
 
Příspěvky: 7608
Registrován: 28 pro 2003 (ned), 12:27
Bydliště: V práci

Re: AP Vlach - 5GHz

Příspěvekod Luunni » 30 srp 2012 (čtv), 16:39

Ok, dikec za info. Já se jenom ptám, abych případně hledal nějakou zradu, třeba blbe naštelovana antena, káble atd. At to šlape jak má. A plná rychlost je tady cca kolik.
Luunni
Pravidelný návštěvník
Pravidelný návštěvník
 
Příspěvky: 163
Registrován: 10 lis 2005 (čtv), 9:11
Bydliště: Vícov 176

Re: AP Vlach - 5GHz

Příspěvekod Karlos » 30 srp 2012 (čtv), 16:51

Max 8mbit ale nevim presne. Optej se papeho. Signal mas jinak dobrej.
Uživatelský avatar
Karlos
Člen skupiny správců sítě
Člen skupiny správců sítě
 
Příspěvky: 7608
Registrován: 28 pro 2003 (ned), 12:27
Bydliště: V práci

Re: AP Vlach - 5GHz

Příspěvekod zulu » 01 pro 2012 (sob), 19:12

Ahoj hoši, tak jsem připojil dalšího člena na 5G -- Stanislav Jeřábek - vše je v registraci (anténa,heslo atd). pokud bude mít někdo čas, tak se na to mrkněte (správci) -dík
zulu
Pravidelný návštěvník
Pravidelný návštěvník
 
Příspěvky: 174
Registrován: 14 zář 2005 (stř), 15:01
Bydliště: Vícov 176

Re: AP Vlach - 5GHz

Příspěvekod zulu » 06 srp 2013 (úte), 13:43

Ahoj, předělával jsem spálenou anténu NanoBridge M5 za novou ,tak pokud bude mět někdo z vás čas přehoďtě tam novou MAC.
Klient Jeřábková Zdena připojení 5G Vlach západ - zulu
zulu
Pravidelný návštěvník
Pravidelný návštěvník
 
Příspěvky: 174
Registrován: 14 zář 2005 (stř), 15:01
Bydliště: Vícov 176

Re: AP Vlach - 5GHz

Příspěvekod Karlos » 06 srp 2013 (úte), 14:55

Hotovo.
Uživatelský avatar
Karlos
Člen skupiny správců sítě
Člen skupiny správců sítě
 
Příspěvky: 7608
Registrován: 28 pro 2003 (ned), 12:27
Bydliště: V práci

Re: AP Vlach - 5GHz

Příspěvekod zulu » 07 srp 2013 (stř), 14:05

Zdar Karlosi, hotovo ale nic nejede. Proč se mě přiřazuje do PC (né k anténě) IP 10.133.28.43, když by se měla přižazovat nějaká 192.168.1.xx, DHC je na Nano zaplé-zulu
zulu
Pravidelný návštěvník
Pravidelný návštěvník
 
Příspěvky: 174
Registrován: 14 zář 2005 (stř), 15:01
Bydliště: Vícov 176

PředchozíDalší

Zpět na 28-Vícov

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník