AP Vlach - 5GHz

AP a retranslace ve Vícově

Re: AP Vlach - 5GHz

Příspěvekod Karlos » 07 srp 2013 (stř), 14:20

zulu píše:Zdar Karlosi, hotovo ale nic nejede. Proč se mě přiřazuje do PC (né k anténě) IP 10.133.28.43, když by se měla přižazovat nějaká 192.168.1.xx, DHC je na Nano zaplé-zulu

Mas to evidentne spatne nastaveny.
Uživatelský avatar
Karlos
Člen skupiny správců sítě
Člen skupiny správců sítě
 
Příspěvky: 7607
Registrován: 28 pro 2003 (ned), 12:27
Bydliště: V práci

Re: AP Vlach - 5GHz

Příspěvekod Karlos » 07 srp 2013 (stř), 15:44

Uz jsem to opravil,melo by to fungovat.
To stary pripojeni na Vlacha muzu smazat?
Uživatelský avatar
Karlos
Člen skupiny správců sítě
Člen skupiny správců sítě
 
Příspěvky: 7607
Registrován: 28 pro 2003 (ned), 12:27
Bydliště: V práci

Re: AP Vlach - 5GHz

Příspěvekod zulu » 07 srp 2013 (stř), 15:59

ještě počkej, až přijde ta anténa z reklamace, tak se asi bude montovat na jinej barák
zulu
Pravidelný návštěvník
Pravidelný návštěvník
 
Příspěvky: 174
Registrován: 14 zář 2005 (stř), 15:01
Bydliště: Vícov 176

Re: AP Vlach - 5GHz

Příspěvekod zulu » 07 srp 2013 (stř), 16:02

co tam bylo špatně - není to první co dělám
zulu
Pravidelný návštěvník
Pravidelný návštěvník
 
Příspěvky: 174
Registrován: 14 zář 2005 (stř), 15:01
Bydliště: Vícov 176

Re: AP Vlach - 5GHz

Příspěvekod Karlos » 07 srp 2013 (stř), 17:00

To stary pripojeni na 2.4GHz ti na M5 nepujde.
Nebyl zapnutej NAT.
Uživatelský avatar
Karlos
Člen skupiny správců sítě
Člen skupiny správců sítě
 
Příspěvky: 7607
Registrován: 28 pro 2003 (ned), 12:27
Bydliště: V práci

Re: AP Vlach - 5GHz

Příspěvekod zulu » 08 srp 2013 (čtv), 15:08

no a teď je NAT zaplej a stejně to nejede. Po přihlášení do databáze- jerabkovazd+ heslo, se v -moje zařízení- píše pořád nepřipojeno. Vlez do antény, přes IP (já se do ní z domu dostanu) a zkus to ještě jenou prozkoumat. Pokud to nepojede ani potom, tak tě bude asi volat
zulu
Pravidelný návštěvník
Pravidelný návštěvník
 
Příspěvky: 174
Registrován: 14 zář 2005 (stř), 15:01
Bydliště: Vícov 176

Re: AP Vlach - 5GHz

Příspěvekod Karlos » 08 srp 2013 (čtv), 15:12

To ze to ve FISu prise nepripojeno znamena neco jinyho, na funkci to nema vliv.
Takze pokud jde internet tak neni co resit.
Uživatelský avatar
Karlos
Člen skupiny správců sítě
Člen skupiny správců sítě
 
Příspěvky: 7607
Registrován: 28 pro 2003 (ned), 12:27
Bydliště: V práci

Re: AP Vlach - 5GHz

Příspěvekod zulu » 08 srp 2013 (čtv), 15:13

Jo a ještě- jaky stary připojení 2.4, to už je dávno zrušený, už má tak půl roku 5ku
zulu
Pravidelný návštěvník
Pravidelný návštěvník
 
Příspěvky: 174
Registrován: 14 zář 2005 (stř), 15:01
Bydliště: Vícov 176

Re: AP Vlach - 5GHz

Příspěvekod zulu » 08 srp 2013 (čtv), 15:17

bohužel net nejede. A ještě jedna věc, teď jsem tam měl svůj noťas a od té antény mě to přidělovalo IP 192.245.X.X, nemůže být něco s anténou, přece by měla přidělovat 192.168.1.xx no koukni do nastavení
zulu
Pravidelný návštěvník
Pravidelný návštěvník
 
Příspěvky: 174
Registrován: 14 zář 2005 (stř), 15:01
Bydliště: Vícov 176

Re: AP Vlach - 5GHz

Příspěvekod Karlos » 08 srp 2013 (čtv), 15:35

Nemas tam jeste nejakej router nebo nejsi pres wifi pripojen jinam?
Ma tam evidovany pripojeni na vlacha pres 2,4G. Takze teda smazat.

Zkusim jsem zmenit rozsah LAN na 192.168.3.0/24
Uživatelský avatar
Karlos
Člen skupiny správců sítě
Člen skupiny správců sítě
 
Příspěvky: 7607
Registrován: 28 pro 2003 (ned), 12:27
Bydliště: V práci

Re: AP Vlach - 5GHz

Příspěvekod zulu » 08 srp 2013 (čtv), 16:40

samože smazat 2.4 . Mezi anténou a tím noťasem není nic jen to napájení. Ještě udělám jeden pokkus, reset přímo na anténě (tím párátkem) a znovu celé nastavím, a pak bude asi chyba v anténě- ale je nová
zulu
Pravidelný návštěvník
Pravidelný návštěvník
 
Příspěvky: 174
Registrován: 14 zář 2005 (stř), 15:01
Bydliště: Vícov 176

Re: AP Vlach - 5GHz

Příspěvekod Karlos » 08 srp 2013 (čtv), 18:43

Rekni papemu at ti pomuze.
Uživatelský avatar
Karlos
Člen skupiny správců sítě
Člen skupiny správců sítě
 
Příspěvky: 7607
Registrován: 28 pro 2003 (ned), 12:27
Bydliště: V práci

Re: AP Vlach - 5GHz

Příspěvekod zulu » 08 srp 2013 (čtv), 19:05

Když pánbůh dopustí i motyka spustí -- už jim to konečně jede vše OK
zulu
Pravidelný návštěvník
Pravidelný návštěvník
 
Příspěvky: 174
Registrován: 14 zář 2005 (stř), 15:01
Bydliště: Vícov 176

Re: AP Vlach - 5GHz

Příspěvekod Karlos » 08 srp 2013 (čtv), 19:35

Kde byl teda problem?
Uživatelský avatar
Karlos
Člen skupiny správců sítě
Člen skupiny správců sítě
 
Příspěvky: 7607
Registrován: 28 pro 2003 (ned), 12:27
Bydliště: V práci

Re: AP Vlach - 5GHz

Příspěvekod catman » 08 srp 2013 (čtv), 20:57

no když neodepisuje, tak to byl určitě nějaký "vlastenec" - něco tam bylo zmaštěno dokupy...
Uživatelský avatar
catman
Správce sítě PVfree.net
Správce sítě PVfree.net
 
Příspěvky: 12194
Registrován: 10 dub 2004 (sob), 21:21
Bydliště: Špály 2

PředchozíDalší

Zpět na 28-Vícov

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron