Vysílače v pásmu 5GHz

Přístupové body v Přemyslovicích

Re: Vysílače v pásmu 5GHz

Příspěvekod slezi2 » 28 říj 2009 (stř), 11:15

czek píše:ahaa, tak to jo, takze ja kdyz si poridim nove zarizeni(antena, kabel apod.) muzu se uz propojit na Doktor primo teda v 5GHz ? to by bylo super. ted jeste jestli to tak je.


Ne na AP doktor zatim 5GHz sektor neni,ledaže máš přímou viditelnost na globus.
slezi2
Člen skupiny správců sítě
Člen skupiny správců sítě
 
Příspěvky: 1322
Registrován: 08 bře 2009 (ned), 14:46
Bydliště: Krumsín

Re: Vysílače v pásmu 5GHz

Příspěvekod czek » 28 říj 2009 (stř), 20:24

slezi2 píše:
czek píše:ahaa, tak to jo, takze ja kdyz si poridim nove zarizeni(antena, kabel apod.) muzu se uz propojit na Doktor primo teda v 5GHz ? to by bylo super. ted jeste jestli to tak je.


Ne na AP doktor zatim 5GHz sektor neni,ledaže máš přímou viditelnost na globus.


No, to prave nemam :( a je aspon v planu pridani 5GHz sektoru na AP Doktor ? klidne bych se na tom i rad nejak pricinil, kdyby bylo potreba.
czek
 

Re: Vysílače v pásmu 5GHz

Příspěvekod JIRKAS » 19 dub 2010 (pon), 15:08

Bude v budoucnu 5GHz vysílač na kostele?
Já se sousedem (máme společnou anténu) by sme přešli, dál by tam byl jeden potenciální nový člen, kterému jsem řekl ať počká s nákupem 2,4Ghz vercajku, a pak ještě jeden pantáta z konce dědiny. Takže jsme 3 členové + 1 potenciální nový.
S výstavbou bych pomohl já i můj bratr.

Tento vercajk pořád platí?


Díky
Uživatelský avatar
JIRKAS
Pisálek
Pisálek
 
Příspěvky: 272
Registrován: 25 bře 2006 (sob), 19:43
Bydliště: Přemky

Re: Vysílače v pásmu 5GHz

Příspěvekod JIRKAS » 28 dub 2010 (stř), 19:49

takže to vypadá, že já se sousedem budem muset počkat. Dalšímu budu muset říct ať si koupí 2,4GHz vercajk a pantáta z konce dědiny bude střílet na globus (ale vzdálenost by snad u 5ky vadit neměla. nebo jo?)
Uživatelský avatar
JIRKAS
Pisálek
Pisálek
 
Příspěvky: 272
Registrován: 25 bře 2006 (sob), 19:43
Bydliště: Přemky

Re: Vysílače v pásmu 5GHz

Příspěvekod catman » 28 dub 2010 (stř), 20:12

můžeš do výřezu mapy dát puntíky, odkud se budou ti lidé připojovat? - aby byla orientace, jak to udělat
Uživatelský avatar
catman
Správce sítě PVfree.net
Správce sítě PVfree.net
 
Příspěvky: 12196
Registrován: 10 dub 2004 (sob), 21:21
Bydliště: Špály 2

Re: Vysílače v pásmu 5GHz

Příspěvekod JIRKAS » 28 dub 2010 (stř), 20:30

bude to stačit?
Obrázek
Ono je to dost daleko, nevleze se to na muj nb displ.
Uživatelský avatar
JIRKAS
Pisálek
Pisálek
 
Příspěvky: 272
Registrován: 25 bře 2006 (sob), 19:43
Bydliště: Přemky

Re: Vysílače v pásmu 5GHz

Příspěvekod catman » 10 dub 2012 (úte), 17:12

zařízení pro 5GHz na Doktora je smontováno a připraveno - může to někdo vyzvednout a namontovat na stožár? Kabeláž je připravena.

Krámek na AP Kostel zkusím ještě nachystat, pošli mi ještě odkaz na mapy.cz, kde přesně je ten vysílač Kostel ?
Uživatelský avatar
catman
Správce sítě PVfree.net
Správce sítě PVfree.net
 
Příspěvky: 12196
Registrován: 10 dub 2004 (sob), 21:21
Bydliště: Špály 2

Re: Vysílače v pásmu 5GHz

Příspěvekod slezi2 » 10 dub 2012 (úte), 17:50

catman píše:
Krámek na AP Kostel zkusím ještě nachystat, pošli mi ještě odkaz na mapy.cz, kde přesně je ten vysílač Kostel ?


Co tam chceš montovat?
slezi2
Člen skupiny správců sítě
Člen skupiny správců sítě
 
Příspěvky: 1322
Registrován: 08 bře 2009 (ned), 14:46
Bydliště: Krumsín

Re: Vysílače v pásmu 5GHz

Příspěvekod catman » 10 dub 2012 (úte), 20:14

JIRKAS píše:takže to vypadá, že já se sousedem budem muset počkat. Dalšímu budu muset říct ať si koupí 2,4GHz vercajk a pantáta z konce dědiny bude střílet na globus (ale vzdálenost by snad u 5ky vadit neměla. nebo jo?)


tedka mě slezi upozornil, že tam sektor pro 5G dávno je :) ... připojení pomocí RB a protokolem NV2
Uživatelský avatar
catman
Správce sítě PVfree.net
Správce sítě PVfree.net
 
Příspěvky: 12196
Registrován: 10 dub 2004 (sob), 21:21
Bydliště: Špály 2

Re: Vysílače v pásmu 5GHz

Příspěvekod JIRKAS » 10 dub 2012 (úte), 22:30

jsou to už 2 roky, co jsem to napsal ;)
S montáží krámku na doktora klidně pomůžu, pokud budu doma :yeahyeah:
Uživatelský avatar
JIRKAS
Pisálek
Pisálek
 
Příspěvky: 272
Registrován: 25 bře 2006 (sob), 19:43
Bydliště: Přemky

Re: Vysílače v pásmu 5GHz

Příspěvekod catman » 11 dub 2012 (stř), 7:11

jedu do Přemek dnes dopoledne
Uživatelský avatar
catman
Správce sítě PVfree.net
Správce sítě PVfree.net
 
Příspěvky: 12196
Registrován: 10 dub 2004 (sob), 21:21
Bydliště: Špály 2

Re: Vysílače v pásmu 5GHz

Příspěvekod catman » 12 dub 2012 (čtv), 12:17

antény pro 5GHz na Doktorovi jsou připojeny, funkční. Připojení možno jen vyhrazeným typem MIMO zařízení !
pro info volejte 776701700
Uživatelský avatar
catman
Správce sítě PVfree.net
Správce sítě PVfree.net
 
Příspěvky: 12196
Registrován: 10 dub 2004 (sob), 21:21
Bydliště: Špály 2

Re: Vysílače v pásmu 5GHz

Příspěvekod catman » 15 dub 2012 (ned), 22:13

Vysílače nějak přestaly reagovat..bude nutný restart a zřejmě i doplnění UPS :(
Uživatelský avatar
catman
Správce sítě PVfree.net
Správce sítě PVfree.net
 
Příspěvky: 12196
Registrován: 10 dub 2004 (sob), 21:21
Bydliště: Špály 2

Re: Vysílače v pásmu 5GHz

Příspěvekod catman » 16 dub 2012 (pon), 20:55

catman píše:Vysílače nějak přestaly reagovat..bude nutný restart a zřejmě i doplnění UPS :(

opraveno a plně funkční :)
Uživatelský avatar
catman
Správce sítě PVfree.net
Správce sítě PVfree.net
 
Příspěvky: 12196
Registrován: 10 dub 2004 (sob), 21:21
Bydliště: Špály 2

Re: Vysílače v pásmu 5GHz

Příspěvekod JIRKAS » 28 črc 2012 (sob), 20:50

Uživatelský avatar
JIRKAS
Pisálek
Pisálek
 
Příspěvky: 272
Registrován: 25 bře 2006 (sob), 19:43
Bydliště: Přemky

PředchozíDalší

Zpět na 143,144,145, 95 -Přemyslovice

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

cron