Provoz, poruchy, odstávky, změny

AP na nové poliklinice na Mathonově ulici

Příspěvekod catman » 27 kvě 2008 (úte), 10:28

vadná síťovka v čem? - v routeru nebo v tom wrapu?
Uživatelský avatar
catman
Správce sítě PVfree.net
Správce sítě PVfree.net
 
Příspěvky: 12211
Registrován: 10 dub 2004 (sob), 21:21
Bydliště: Špály 2

Příspěvekod rsvejk » 27 kvě 2008 (úte), 12:27

catman píše:vadná síťovka v čem? - v routeru nebo v tom wrapu?


ve wrapu, dale jsme od tama vyhodili tu spojku do byla na UTP cca 10cm od wrapu - protoze v ni byla voda (i kdyz byla obrazena zuzovkou ) a byla vevnitr rezava (mozna i zkratovala napajeni) a asi pomohla te titove karte ve wrapu ....
Karlos nebo Kalibr urcite jeste doma ten wrap z nemocnice proveri - jestli je tam opravdu K.O sitovka..
Uživatelský avatar
rsvejk
Člen skupiny správců sítě
Člen skupiny správců sítě
 
Příspěvky: 1990
Registrován: 09 úno 2005 (stř), 12:34
Bydliště: Šárka

Příspěvekod Karlos » 27 kvě 2008 (úte), 13:35

Kdyby byla vadna sitovka v PC tak se vymeni wrap?Zni to logicky ze.
Fotky spojky i samotnou spojku mam,kdyby se chtel nekdo podivat.Zaizolovana byla dobre ale nestacilo to.
Uživatelský avatar
Karlos
Člen skupiny správců sítě
Člen skupiny správců sítě
 
Příspěvky: 7611
Registrován: 28 pro 2003 (ned), 12:27
Bydliště: V práci

Příspěvekod catman » 27 kvě 2008 (úte), 14:32

kua, začněte psát česky a taky si to po sobě přečtěte. Kdo tu hatmatilku má luštit ?! Kdybys to napsal pořádně hned, nemusel by se nikdo ptát a lámat si hlavu nad těmi novotvary(nebo spíš patvary), co svým písemným projevem do fóra vnášíš :(
Uživatelský avatar
catman
Správce sítě PVfree.net
Správce sítě PVfree.net
 
Příspěvky: 12211
Registrován: 10 dub 2004 (sob), 21:21
Bydliště: Špály 2

Příspěvekod Karlos » 27 kvě 2008 (úte), 15:06

Jsi teho wrapa měl jít vyměnit sám,já jsem nemusel jezdit přes celej PV a nemusel jsem nic psát do fora.Tu redukci jsi tam dal ty ale to si nemohl vědět že uděla takovej bordel.

PS:Přečíst to dělá problém jen tobě a Ondrovi,nikemu dalšímu to nevadí a každej to přečte zřejmě.
Uživatelský avatar
Karlos
Člen skupiny správců sítě
Člen skupiny správců sítě
 
Příspěvky: 7611
Registrován: 28 pro 2003 (ned), 12:27
Bydliště: V práci

Příspěvekod catman » 27 kvě 2008 (úte), 15:26

Karlos píše:PS:Přečíst to dělá problém jen tobě a Ondrovi,nikemu dalšímu to nevadí a každej to přečte zřejmě.


To, že kurvíš svůj rodný jazyk, je pořádná ostuda. A to, že píšeš (nejen ty) bez diakritiky a bez interpunkce je rovněž ukázkou mršení jazyka. nebo si stoupneš do řady tady s tímto?

Obrázek
Uživatelský avatar
catman
Správce sítě PVfree.net
Správce sítě PVfree.net
 
Příspěvky: 12211
Registrován: 10 dub 2004 (sob), 21:21
Bydliště: Špály 2

Příspěvekod Karlos » 27 kvě 2008 (úte), 15:37

Ze tady pisem bez diakritiky ti vadi a kdyz nekdo pise uplny pic****y co nejdou ani se slovnikem precist ti nevadi, jeste se ho zastavas a pak to musi resit rada kvuli temu ze to tak vyhecujes.
Tak to udelej jak Ondra,nereaguj na takovy prispevky a je to.
Uživatelský avatar
Karlos
Člen skupiny správců sítě
Člen skupiny správců sítě
 
Příspěvky: 7611
Registrován: 28 pro 2003 (ned), 12:27
Bydliště: V práci

Příspěvekod Badla » 27 kvě 2008 (úte), 16:16

ja pisi taktez bez diakritiky, ale snazim se, aby zbytek textu byl v poradku a citelny (carky, mezery, konce vet, apod.) .. nevsiml jsem si doposud, ze by me nekdo nekdy zatratil za samotnou absenci diakritiky... ale kdyz se da dohromady vse (zprava bez diakritiky, spatny slovosled, interpunkce, mekke "i" misto tvrdeho "y", vyznam vety apod.), tak uz se to fakt nekdy precist neda (to, ze se ozyva jen nekdo znamena, ze ti ostatni bud rezignovali, nebo prispevek preskocili pro jeho necitelnost)... i ja, když vidím, že význam slova bez diakritiky vázne, tak to napíšu s diakritikou :wink: . Pokud nekomu vadi i samotna diakritika, muzeme nezavazne ve virtualni hospode dat rec a treba me vetsina z vas presvedci, ze mam opet zacit psat plně česky ;)
Uživatelský avatar
Badla
Kontrolor sdružení
Kontrolor sdružení
 
Příspěvky: 6092
Registrován: 10 kvě 2005 (úte), 10:19
Bydliště: Italská 4

Příspěvekod lyon667 » 27 kvě 2008 (úte), 16:35

Badla píše:ja pisi taktez bez diakritiky, ale snazim se, aby zbytek textu byl v poradku a citelny (carky, mezery, konce vet, apod.)


Dtto. Nicmene presto si kazdy stezuje, jak se mu to hodi (viz nejvyssi pan vedouci v diskusi o problemu na Zeranovske).
Uživatelský avatar
lyon667
Emeritní správce
Emeritní správce
 
Příspěvky: 4508
Registrován: 10 pro 2003 (stř), 11:15
Bydliště: Somewhere out in space

Příspěvekod morpheus » 27 kvě 2008 (úte), 17:47

Prosím, přesuňte se do hospody. Děkuji.

Prosim, presunte se do hospody. Dekuji.

ProSIm Preste Esdo hospdy. diki
Uživatelský avatar
morpheus
Kontrolor sdružení
Kontrolor sdružení
 
Příspěvky: 3795
Registrován: 16 srp 2005 (úte), 9:41

Příspěvekod Karlos » 27 kvě 2008 (úte), 20:03

rsvejk píše:Karlos nebo Kalibr urcite jeste doma ten wrap z nemocnice proveri - jestli je tam opravdu K.O sitovka..

Tak sitovka funguje,bylo to jen tou spojkou.
Uživatelský avatar
Karlos
Člen skupiny správců sítě
Člen skupiny správců sítě
 
Příspěvky: 7611
Registrován: 28 pro 2003 (ned), 12:27
Bydliště: V práci

Příspěvekod ondrag » 10 čer 2008 (úte), 21:16

Nem-wrap se resetoval dokola...
Zakázal jsem mu oba ath... Ale i tak se stihnul jednou resetnou :(
Uživatelský avatar
ondrag
Člen rady a skupiny správců
Člen rady a skupiny správců
 
Příspěvky: 8315
Registrován: 07 dub 2004 (stř), 23:36

Příspěvekod catman » 23 čer 2008 (pon), 22:46

Dozvěděl jsem se, že někdo na AP5GHz má potíže...KDO a JAKÉ ?? - asi nikdo, protože zde není ani písmenko :evil:
Uživatelský avatar
catman
Správce sítě PVfree.net
Správce sítě PVfree.net
 
Příspěvky: 12211
Registrován: 10 dub 2004 (sob), 21:21
Bydliště: Špály 2

Příspěvekod Kočičák » 24 čer 2008 (úte), 10:07

catman píše:Dozvěděl jsem se, že někdo na AP5GHz má potíže...KDO a JAKÉ ?? - asi nikdo, protože zde není ani písmenko :evil:
Že se ptáš zrovna ty?
roman (18:07:57 20/05/2008)
Rychlost sice nic moc, ale asi nemůžu chtít všechno.
http://rychlost.cz/sys/result/77.48.21. ... f16f026e5/
roman (18:10:04 20/05/2008)
Na Upload nehleď, Jsem za VoIP routerem a ten nepustí ven víc jak 128kbit/s

Catman (19:04:38 20/05/2008)
a tož co s tím?

A to byl z tvé strany konec diskuze.

Jsme zpět na Italské. Tam to jede o moc líp
http://rychlost.cz/rh/2008251382-294675b9af.html
Uživatelský avatar
Kočičák
Pisálek
Pisálek
 
Příspěvky: 398
Registrován: 19 říj 2005 (stř), 22:38
Bydliště: Evropa - CZ - PV

Příspěvekod catman » 24 čer 2008 (úte), 14:44

a to bylo kde-ta diskuse?
ICQ se správcem v důchodu nebo někde na fóru?
Uživatelský avatar
catman
Správce sítě PVfree.net
Správce sítě PVfree.net
 
Příspěvky: 12211
Registrován: 10 dub 2004 (sob), 21:21
Bydliště: Špály 2

PředchozíDalší

Zpět na 35-Nová nemocnice

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron