Max. velikost uploadu

Jak se dostat k internetu v síti PVFree.net

Max. velikost uploadu

Příspěvekod qwerty » 11 bře 2006 (sob), 18:41

Muzu se zeptat jak je nastavena maximalni velikosti uploadu jednoho souboru??? Chtel jsem uploadnout na rapidshare jedno 17mb velky video a nejde to. Myslel jsem ze upload neni tak moc priskrcenej :?
qwerty
 

Příspěvekod KoNG » 11 bře 2006 (sob), 19:02

dpíše bude problém v tom že hapruje NET
KoNG
Diskutér
Diskutér
 
Příspěvky: 509
Registrován: 10 pro 2003 (stř), 11:15
Bydliště: Dolní, PV

Příspěvekod qwerty » 11 bře 2006 (sob), 19:14

OK, podle tedle hlasky jsem spis usuzoval ze je dany urcity maximum, zkousel sem to uploadovat kdyz net jel ok.

CHYBA
Požadovaný dokument je nedostupný
Při pokusu o přístup k: http://ul25.rapidshare.de/cgi-bin/upload.cgi?

se objevila následující chyba:

* The request or reply is too large.

Při použití metody POST, PUT nebo GET byl požadovaný dokument příliš velký a překročil možný limit povolený k přenosu (pravděpodobně jste se snažili o posílání/příjem dokumentu na server nebo ze serveru). Tento limit byl nastaven administrátorem této cache. Pokud si myslíte, že je potřeba tyto limity změnit, kontaktujte ho.

Generated Sat, 11 Mar 2006 17:13:19 GMT by proxy.kostelecka.pvfree.net (squid/2.5.STABLE9)
qwerty
 

Příspěvekod Santa-Claus » 11 bře 2006 (sob), 19:19

Po pravde, priznejme si, na tahani souboru je FTP [File Transfer Protocol] a ne HTTP.
Uživatelský avatar
Santa-Claus
Člen skupiny správců sítě
Člen skupiny správců sítě
 
Příspěvky: 1399
Registrován: 10 pro 2003 (stř), 11:15
Bydliště: Na Vyhlídce

Příspěvekod qwerty » 11 bře 2006 (sob), 19:23

Santa-Claus píše:Po pravde, priznejme si, na tahani souboru je FTP [File Transfer Protocol] a ne HTTP.


Yes, to chapu, ale potreboval jsem to proste dostat na web, toť vše. Když to nejde, musim to vyresit nejak jinak.
qwerty
 

Příspěvekod Santa-Claus » 11 bře 2006 (sob), 19:36

Ty delas, jako by se soubory na web necpaly pres ftp...
Uživatelský avatar
Santa-Claus
Člen skupiny správců sítě
Člen skupiny správců sítě
 
Příspěvky: 1399
Registrován: 10 pro 2003 (stř), 11:15
Bydliště: Na Vyhlídce

Příspěvekod Badla » 11 bře 2006 (sob), 22:49

qwerty píše:OK, podle tedle hlasky jsem spis usuzoval ze je dany urcity maximum, zkousel sem to uploadovat kdyz net jel ok.

CHYBA
Požadovaný dokument je nedostupný
Při pokusu o přístup k: http://ul25.rapidshare.de/cgi-bin/upload.cgi?

se objevila následující chyba:

* The request or reply is too large.

Při použití metody POST, PUT nebo GET byl požadovaný dokument příliš velký a překročil možný limit povolený k přenosu (pravděpodobně jste se snažili o posílání/příjem dokumentu na server nebo ze serveru). Tento limit byl nastaven administrátorem této cache. Pokud si myslíte, že je potřeba tyto limity změnit, kontaktujte ho.

Generated Sat, 11 Mar 2006 17:13:19 GMT by proxy.kostelecka.pvfree.net (squid/2.5.STABLE9)


ano, apache ma vetsinou omezeni na 2MB pro upload....
Uživatelský avatar
Badla
Kontrolor sdružení
Kontrolor sdružení
 
Příspěvky: 6083
Registrován: 10 kvě 2005 (úte), 10:19
Bydliště: Italská 4

Příspěvekod morpheus » 12 bře 2006 (ned), 0:18

no nevim, tak mesic nebo dva zpet jsem si do skolni uschovny odesilal ze site pvfree nascanovana zazipovana skripta - asi 6 souboru, kazdy presne 50 mb - a bez problemu...
- pres https, pres igw husak, asi ve 3 rano :D
Uživatelský avatar
morpheus
Kontrolor sdružení
Kontrolor sdružení
 
Příspěvky: 3789
Registrován: 16 srp 2005 (úte), 9:41

Příspěvekod Badla » 12 bře 2006 (ned), 11:30

morpheus píše:no nevim, tak mesic nebo dva zpet jsem si do skolni uschovny odesilal ze site pvfree nascanovana zazipovana skripta - asi 6 souboru, kazdy presne 50 mb - a bez problemu...
- pres https, pres igw husak, asi ve 3 rano :D


jestli to nebude tim, ze querty se snazil o upload pres proxy, kdy to jde zrejme zkrze apache a ty jedes naprimo a tudiz se te omezeni apache netyka...
Uživatelský avatar
Badla
Kontrolor sdružení
Kontrolor sdružení
 
Příspěvky: 6083
Registrován: 10 kvě 2005 (úte), 10:19
Bydliště: Italská 4

Příspěvekod ondrag » 12 bře 2006 (ned), 11:43

Badla píše:
morpheus píše:no nevim, tak mesic nebo dva zpet jsem si do skolni uschovny odesilal ze site pvfree nascanovana zazipovana skripta - asi 6 souboru, kazdy presne 50 mb - a bez problemu...
- pres https, pres igw husak, asi ve 3 rano :D


jestli to nebude tim, ze querty se snazil o upload pres proxy, kdy to jde zrejme zkrze apache a ty jedes naprimo a tudiz se te omezeni apache netyka...


Máš pravdu, akorát se neříká apache, ale squid... ;)

Takže: přes port 80 směrem ven je upload omezen na 10MB..
Uživatelský avatar
ondrag
Člen rady a skupiny správců
Člen rady a skupiny správců
 
Příspěvky: 8242
Registrován: 07 dub 2004 (stř), 23:36

Příspěvekod Badla » 12 bře 2006 (ned), 12:01

OndraG píše:
Badla píše:
morpheus píše:no nevim, tak mesic nebo dva zpet jsem si do skolni uschovny odesilal ze site pvfree nascanovana zazipovana skripta - asi 6 souboru, kazdy presne 50 mb - a bez problemu...
- pres https, pres igw husak, asi ve 3 rano :D


jestli to nebude tim, ze querty se snazil o upload pres proxy, kdy to jde zrejme zkrze apache a ty jedes naprimo a tudiz se te omezeni apache netyka...


Máš pravdu, akorát se neříká apache, ale squid... ;)

Takže: přes port 80 směrem ven je upload omezen na 10MB..


ano, o par prispevku vyse se psalo o apache a pri odpovedi me to slovo natolik utkvelo v pameti....

jinak apache ma taky omezeni uploadu (tech 2MB), ale upload souboru na svuj server.... prehlidnul jsem predtim, ze se nekdo snazil o upload na uplne jiny server....
Uživatelský avatar
Badla
Kontrolor sdružení
Kontrolor sdružení
 
Příspěvky: 6083
Registrován: 10 kvě 2005 (úte), 10:19
Bydliště: Italská 4

Příspěvekod qwerty » 12 bře 2006 (ned), 16:31

OndraG píše:Takže: přes port 80 směrem ven je upload omezen na 10MB..


Diky za jasnou odpoved.
qwerty
 

Zase UPload

Příspěvekod Alva » 09 kvě 2006 (úte), 20:55

Ahoj všichni!
Chtěl jsem se zeptat, jestli by nešla zvětšit velikost UPloadu (aspoň na 50 MB)? Protože někdy není jiná možnost, než to dostat na WEB (třeba na rapidshare apod.).
Nebo možná je, ale já nevím jak na to... :?
Uživatelský avatar
Alva
Pisálek
Pisálek
 
Příspěvky: 347
Registrován: 20 kvě 2005 (pát), 19:14

Příspěvekod JIRKAS » 19 kvě 2006 (pát), 22:29

jak to tady čtu tak z toho nejsem moc chytrej. Snažil sem se upnout asi 70 MB velkej soubor, a na konci to napíše chybu! (RapidUp) stejně tak přes prohlížeč ale tam neni množstvi dat. Tak jak to mám provist abych to tam dostal??? Jde to vubec?
Uživatelský avatar
JIRKAS
Pisálek
Pisálek
 
Příspěvky: 272
Registrován: 25 bře 2006 (sob), 19:43
Bydliště: Přemky

Příspěvekod catman » 19 kvě 2006 (pát), 22:32

JIRKAS píše:jak to tady čtu tak z toho nejsem moc chytrej. Snažil sem se upnout asi 70 MB velkej soubor, a na konci to napíše chybu! (RapidUp) stejně tak přes prohlížeč ale tam neni množstvi dat. Tak jak to mám provist abych to tam dostal??? Jde to vubec?


Psl zde už Ondrag: přes port 80 směrem ven je upload omezen na 10MB..

ftp má port 80? ...nemá :wink:
Uživatelský avatar
catman
Správce sítě PVfree.net
Správce sítě PVfree.net
 
Příspěvky: 12196
Registrován: 10 dub 2004 (sob), 21:21
Bydliště: Špály 2

Další

Zpět na Základní informace o internetu

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron