Poruchy

Vysílač na K366, optické sítě v K366 a K364

Příspěvekod vjecna » 13 zář 2007 (čtv), 10:08

cca 10-14 dni nejede spravne hotsanic, prosim nekoho ze spravcu, aby se ne to podival pripadne opravil - dekuji pekne :D
Aktualni je pouze vlan, eth a ath - uzivatelum se grafy zakously.....
vjecna
Grafoman
Grafoman
 
Příspěvky: 1163
Registrován: 11 úno 2005 (pát), 9:47
Bydliště: u ženy s dětma

Příspěvekod ondrag » 13 zář 2007 (čtv), 10:24

vjecna píše:cca 10-14 dni nejede spravne hotsanic, prosim nekoho ze spravcu, aby se ne to podival pripadne opravil - dekuji pekne :D
Aktualni je pouze vlan, eth a ath - uzivatelum se grafy zakously.....


vopraveno
Uživatelský avatar
ondrag
Člen rady a skupiny správců
Člen rady a skupiny správců
 
Příspěvky: 8235
Registrován: 07 dub 2004 (stř), 23:36

Příspěvekod ondrag » 14 zář 2007 (pát), 1:07

ondrag píše:
vjecna píše:cca 10-14 dni nejede spravne hotsanic, prosim nekoho ze spravcu, aby se ne to podival pripadne opravil - dekuji pekne :D
Aktualni je pouze vlan, eth a ath - uzivatelum se grafy zakously.....


vopraveno


A už to zase nejede... Kurnik :evil:
Uživatelský avatar
ondrag
Člen rady a skupiny správců
Člen rady a skupiny správců
 
Příspěvky: 8235
Registrován: 07 dub 2004 (stř), 23:36

Příspěvekod vjecna » 14 zář 2007 (pát), 9:23

Sem si vsim uz vcera vecer, ale nechtel jsem otravovat :-(
vjecna
Grafoman
Grafoman
 
Příspěvky: 1163
Registrován: 11 úno 2005 (pát), 9:47
Bydliště: u ženy s dětma

Příspěvekod ondrag » 14 zář 2007 (pát), 11:06

ondrag píše:
ondrag píše:
vjecna píše:cca 10-14 dni nejede spravne hotsanic, prosim nekoho ze spravcu, aby se ne to podival pripadne opravil - dekuji pekne :D
Aktualni je pouze vlan, eth a ath - uzivatelum se grafy zakously.....


vopraveno


A už to zase nejede... Kurnik :evil:


Aha. Něco totiž promazává iptables, že Catmane a Vjecno :evil:
Uživatelský avatar
ondrag
Člen rady a skupiny správců
Člen rady a skupiny správců
 
Příspěvky: 8235
Registrován: 07 dub 2004 (stř), 23:36

Příspěvekod vjecna » 10 bře 2008 (pon), 23:38

Poprosil bych nekoho z akreditovanych spravcu, aby rozjel na apcku hotsanic-traffic a network, dekuji... :(
vjecna
Grafoman
Grafoman
 
Příspěvky: 1163
Registrován: 11 úno 2005 (pát), 9:47
Bydliště: u ženy s dětma

Příspěvekod ondrag » 10 bře 2008 (pon), 23:42

vjecna píše:Poprosil bych nekoho z akreditovanych spravcu, aby rozjel na apcku hotsanic-traffic a network, dekuji... :(

zrestartoval jsem ho... uvidíme
Uživatelský avatar
ondrag
Člen rady a skupiny správců
Člen rady a skupiny správců
 
Příspěvky: 8235
Registrován: 07 dub 2004 (stř), 23:36

Příspěvekod vjecna » 10 bře 2008 (pon), 23:51

Dekuji, jedou :), jeste se mi zda, ze se zhorsil signal na kosev z kost5
Zitra pokukam na strese, doladim antenu.....kosev.... :)
vjecna
Grafoman
Grafoman
 
Příspěvky: 1163
Registrován: 11 úno 2005 (pát), 9:47
Bydliště: u ženy s dětma

Příspěvekod ondrag » 30 dub 2008 (stř), 8:10

Dne 2. 5. 2008 od 11:45 do 15:20 - vypnutá oblast: Prostějov - Veterina
Kostelecká, Qualite Kostelecká, Strojírenská společnost Kostelecká,
Jakony Kostelecká, Správa silnic Kostelecká, Kynologický klub, střelnice,
chaty a RD Za Kosteleckou ul. s č. 5024, 5006 ...
Uživatelský avatar
ondrag
Člen rady a skupiny správců
Člen rady a skupiny správců
 
Příspěvky: 8235
Registrován: 07 dub 2004 (stř), 23:36

Příspěvekod lyon667 » 10 čer 2008 (úte), 9:50

366 je od vcerejska down. Vic bohuzel nevim.
Uživatelský avatar
lyon667
Emeritní správce
Emeritní správce
 
Příspěvky: 4507
Registrován: 10 pro 2003 (stř), 11:15
Bydliště: Somewhere out in space

Příspěvekod vjecna » 10 čer 2008 (úte), 10:45

dnes reset jisticem, zda se ze jede vse na 366 :)
vjecna
Grafoman
Grafoman
 
Příspěvky: 1163
Registrován: 11 úno 2005 (pát), 9:47
Bydliště: u ženy s dětma

Příspěvekod lyon667 » 11 čer 2008 (stř), 8:45

Opet to same. Ten stroj zda se umira...
Uživatelský avatar
lyon667
Emeritní správce
Emeritní správce
 
Příspěvky: 4507
Registrován: 10 pro 2003 (stř), 11:15
Bydliště: Somewhere out in space

Příspěvekod evzen103 » 11 čer 2008 (stř), 9:04

Jsem ted v chorvatsku, nevim jake je u nas pocasi. Mam takovy dojem, ze v bedne na PC router ve vytahove strojovne nebyly zprovozneny vetraky, nebo se mylim? Ale jestli jsou vedra, mozna je to ten hrebicek do rakvicky. :(
Uživatelský avatar
evzen103
Kontrolor sdružení
Kontrolor sdružení
 
Příspěvky: 202
Registrován: 27 úno 2005 (ned), 20:30
Bydliště: Kostelecká 366

Příspěvekod vjecna » 11 čer 2008 (stř), 9:40

Nejsem si jist, ale vedrem to nebude - muzou spravci ten stroj otestovat?
Kouse se to zpravidla v noci :(

"Snad nakonfigurovat novy a stary otestovat v klidu" vymenu zaridim :)
vjecna
Grafoman
Grafoman
 
Příspěvky: 1163
Registrován: 11 úno 2005 (pát), 9:47
Bydliště: u ženy s dětma

Příspěvekod ondrag » 11 čer 2008 (stř), 10:25

Stejný problém jako na Tylovce: nezapojený nebo nefunkční watchdog :evil:


Jinak pozoruju v celé síti vyšší počet resetů - změna počasí = nárůst rušení; a k tomu vedro a v některých strojích ani nejsou přídavné ventoše na karty...
Uživatelský avatar
ondrag
Člen rady a skupiny správců
Člen rady a skupiny správců
 
Příspěvky: 8235
Registrován: 07 dub 2004 (stř), 23:36

PředchozíDalší

Zpět na 40-Kostelecká - sever

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron