Zkušební připojení

Zkušební připojení

Příspěvekod Even » 03 kvě 2006 (stř), 17:11

Ahojky, potřeboval bych se zkušebně připojit na AP Vlci. Jsem v daný okamžik připojen na GJW a mám velké výpadky. Zkoušel jsem se na AP Vlci spojit, ale přesto že se provedl conect tak mi žádný DHCP server nepřidělil adresu. Poraďte prosím zda se dá připojit.
Even
 

Příspěvekod catman » 03 kvě 2006 (stř), 19:03

DHCP tam jede, adresy jsou v rozsahu uvedeném v databázi
http://www.pvfree.net/pvdb/index.php?pv ... w_ap/id/34
Uživatelský avatar
catman
Správce sítě PVfree.net
Správce sítě PVfree.net
 
Příspěvky: 12196
Registrován: 10 dub 2004 (sob), 21:21
Bydliště: Špály 2

Příspěvekod Even » 03 kvě 2006 (stř), 21:05

[quote="catman"]DHCP tam jede

Napadá Tě prosím jaký důvod tedy byl, že mi to po připojení nenačetlo na síťovku automaticky IP adresu přes DHCP ?
Even
 

Příspěvekod Kočičák » 03 kvě 2006 (stř), 23:10

Even píše:
catman píše:DHCP tam jede


Napadá Tě prosím jaký důvod tedy byl, že mi to po připojení nenačetlo na síťovku automaticky IP adresu přes DHCP ?
Většinou to bývá slabým signálem.
Uživatelský avatar
Kočičák
Pisálek
Pisálek
 
Příspěvky: 398
Registrován: 19 říj 2005 (stř), 22:38
Bydliště: Evropa - CZ - PV

Příspěvekod Even » 04 kvě 2006 (čtv), 6:42

No signálem to nebude páč AP Vlci je vzdáleno 50m vzdušnou čarou. Spíš to bude asi nastavením AP. tedy rukama :( Je potřeba do AP nastavit taky aby získávalo IP adresu z DHCP ?
Even
 

Příspěvekod catman » 04 kvě 2006 (čtv), 8:25

pokud je to transparentní_bridge_rádio, tak nemusíš

ale můžeš nastavit a je to jednodušší, páč se o nastavení nemusíš zabývat nastavením, na druhé straně nevíš, jakou IP máš a nemůžeš se do toho dostat...tedy do doby, než ti správci vyrobí přístup = přidělí statickou IP k MAC
Uživatelský avatar
catman
Správce sítě PVfree.net
Správce sítě PVfree.net
 
Příspěvky: 12196
Registrován: 10 dub 2004 (sob), 21:21
Bydliště: Špály 2

Příspěvekod bubacek » 10 čer 2006 (sob), 8:48

Mohl bych se prosím taky připojit na Miličovu? Povolíte mi to tam se napojit. Dofčil jsem byl na Olomouckou ale v cestě mi tu někdo překáží. Díky moc
bubacek
Pravidelný návštěvník
Pravidelný návštěvník
 
Příspěvky: 94
Registrován: 05 zář 2004 (ned), 22:28
Bydliště: Budovcova

Příspěvekod lyon667 » 10 čer 2006 (sob), 11:32

Vypln zadost.
Uživatelský avatar
lyon667
Emeritní správce
Emeritní správce
 
Příspěvky: 4507
Registrován: 10 pro 2003 (stř), 11:15
Bydliště: Somewhere out in space

Příspěvekod bubacek » 10 čer 2006 (sob), 11:53

už jsem zaslal, budu čekat,
Díky moc :D
bubacek
Pravidelný návštěvník
Pravidelný návštěvník
 
Příspěvky: 94
Registrován: 05 zář 2004 (ned), 22:28
Bydliště: Budovcova

Příspěvekod bubacek » 16 čer 2006 (pát), 12:14

Tak jsem se připojil, signál byl OK. Kdy můžu čekat povolení přístupu do internetu?
Musel jsem změnit polarizaci než jakou jsem měl na Olomoucké, je to normální?

Díky moc
bubacek
Pravidelný návštěvník
Pravidelný návštěvník
 
Příspěvky: 94
Registrován: 05 zář 2004 (ned), 22:28
Bydliště: Budovcova

Příspěvekod Mita » 16 čer 2006 (pát), 12:40

Musel jsem změnit polarizaci než jakou jsem měl na Olomoucké, je to normální?

jo, na Miličové je vertikální polarizace
Mita
 

Příspěvekod bubacek » 16 čer 2006 (pát), 20:10

Já na té žádosti mám povoleno AP čko a síťovky jsou pořád jako že žádost??? Uděla jsem něco špatně?
bubacek
Pravidelný návštěvník
Pravidelný návštěvník
 
Příspěvky: 94
Registrován: 05 zář 2004 (ned), 22:28
Bydliště: Budovcova

Příspěvekod Karlos » 16 čer 2006 (pát), 21:45

bubacek píše:Já na té žádosti mám povoleno AP čko a síťovky jsou pořád jako že žádost??? Uděla jsem něco špatně?

Ani ne.Musis pockat az ti spravci povoli na brane sitovky,po te tam bude aktivni.
Uživatelský avatar
Karlos
Člen skupiny správců sítě
Člen skupiny správců sítě
 
Příspěvky: 7608
Registrován: 28 pro 2003 (ned), 12:27
Bydliště: V práci


Zpět na 29-Vlci (Miličova)

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron