Provoz, poruchy, odstávky

místní AP na rohu Určické a Drozdovic

Příspěvekod batka » 24 kvě 2006 (stř), 11:08

catman píše:teďka se směješ čemu, chytrolíne?

Myslim ze ironicke poznamky typu ,,Fakt jo'' a pod. do tohoto fora NEPATRI! Reagoval jsem timto na karlosovu poznamku. Takze peace. Taky jsem si vsiml ze o vypadku bylo uz drive napsano.
batka
 

Příspěvekod fminat » 02 čer 2006 (pát), 14:25

Vypadá to že Drozdovice jsou v poruše?
Uživatelský avatar
fminat
Pravidelný návštěvník
Pravidelný návštěvník
 
Příspěvky: 155
Registrován: 13 bře 2005 (ned), 18:51
Bydliště: Mánesova 8

Příspěvekod Karlos » 02 čer 2006 (pát), 17:15

fminat píše:Vypadá to že Drozdovice jsou v poruše?

Jak si na to prisel?
Tvari se ze jedou.
Uživatelský avatar
Karlos
Člen skupiny správců sítě
Člen skupiny správců sítě
 
Příspěvky: 7607
Registrován: 28 pro 2003 (ned), 12:27
Bydliště: V práci

Příspěvekod Kočičák » 17 črc 2007 (úte), 12:12

Vypadá to, že Drozdovice opět padly.
Uživatelský avatar
Kočičák
Pisálek
Pisálek
 
Příspěvky: 398
Registrován: 19 říj 2005 (stř), 22:38
Bydliště: Evropa - CZ - PV

Příspěvekod catman » 17 črc 2007 (úte), 18:41

uvařilo se to ?
Uživatelský avatar
catman
Správce sítě PVfree.net
Správce sítě PVfree.net
 
Příspěvky: 12194
Registrován: 10 dub 2004 (sob), 21:21
Bydliště: Špály 2

Příspěvekod Kočičák » 17 črc 2007 (úte), 19:01

catman píše:uvařilo se to ?

Vypadá to tak. Řeší to na místě Karlos s Hugem a asi se uvařili taky. Furt to nejede.
Uživatelský avatar
Kočičák
Pisálek
Pisálek
 
Příspěvky: 398
Registrován: 19 říj 2005 (stř), 22:38
Bydliště: Evropa - CZ - PV

Příspěvekod Kočičák » 17 črc 2007 (úte), 19:03

Už to jede.
Uživatelský avatar
Kočičák
Pisálek
Pisálek
 
Příspěvky: 398
Registrován: 19 říj 2005 (stř), 22:38
Bydliště: Evropa - CZ - PV

Příspěvekod Karlos » 17 črc 2007 (úte), 21:38

Kočičák píše:
catman píše:uvařilo se to ?

Vypadá to tak. Řeší to na místě Karlos s Hugem a asi se uvařili taky. Furt to nejede.

Jo,uvarilo.Router byl tak horkej ze nesel ani odnist.
Otacky ventilator jsem dal na maximum a jeste pridal dalsi ventilator.Tedka uz to musi vydrzet.
Ja a hugo jsem se fakt pekne varili,jeste mi do teho vola nekdo ze mu nejde internet.To opravdu potesi,na te pude muselo byt dost pres 50 stupnu.
Uživatelský avatar
Karlos
Člen skupiny správců sítě
Člen skupiny správců sítě
 
Příspěvky: 7607
Registrován: 28 pro 2003 (ned), 12:27
Bydliště: V práci

Příspěvekod Hugo » 26 črc 2007 (čtv), 6:25

Dnes je poměrně chladno, že by se to zase uvařilo?
Hugo
 

Příspěvekod Karlos » 26 črc 2007 (čtv), 8:31

TO asi ne,jen asi nefakci ten resetator.
Uživatelský avatar
Karlos
Člen skupiny správců sítě
Člen skupiny správců sítě
 
Příspěvky: 7607
Registrován: 28 pro 2003 (ned), 12:27
Bydliště: V práci

Příspěvekod Karlos » 26 črc 2007 (čtv), 13:07

Tak ventilator je prej zdeformovanej a sotva se toci.
Na zitra je naplanovana naprava.Novej ventilator a oprava resetatoru.
Uživatelský avatar
Karlos
Člen skupiny správců sítě
Člen skupiny správců sítě
 
Příspěvky: 7607
Registrován: 28 pro 2003 (ned), 12:27
Bydliště: V práci

Příspěvekod Hugo » 26 črc 2007 (čtv), 13:08

Dá se to už někdy do pořádku? Je blbé, když nejede celý den telefon. Nedělá to PVfree dobrou reklamu, když se celý den nikdo nemůže dovolat :amplion:
Hugo
 

Příspěvekod Karlos » 26 črc 2007 (čtv), 16:29

Samo se to uricte neda do poradku.Nekdo to musi dat do poradku.
Free.net za to nemuze ze na pude je tak velka teplota ze se deformuje ventilator a ze resetator je misto na 5V pripojen na 12V a tim padem nefunguje.
Uživatelský avatar
Karlos
Člen skupiny správců sítě
Člen skupiny správců sítě
 
Příspěvky: 7607
Registrován: 28 pro 2003 (ned), 12:27
Bydliště: V práci

Příspěvekod batka » 26 črc 2007 (čtv), 22:56

Je to tam jak ve skleníku, venťák sotva jede..ale to asi nebude ten problem...a resetatorem (ja vím Kájo... ...už to vím že není na 12v :D )to taky nebude... Když tam dondu, tak je to dycky zatuhly... a to tak, že na Mb sviti dioda... a toť vše... musi se vytahnout za zasuvky na aspoň 1minutu a zmačknout "powerON".. a až potom to de nahodit
Za posledních pár tejdnů už sem tam byl tolikrát, že se paní domácí po otevření už jen usměje a nic neříká :D
:nature:
batka
 

Příspěvekod catman » 27 črc 2007 (pát), 7:51

příčinou může být bliknutí elektriky, vlivem špatně zapojený resetátor a důsledkem zaseknutý reset
zkuste si někde zapůjčit teploměr, co ukazuje maximální teplotu - uvidíš, že ten stroj to nerozdýchá, kolik je tam Celestýnů :-(

jedno s druhým se na tom podepisuje, minimálně na tom, že to zkrátí životnost. Chtělo by to husí krk nebo hadici od vysavače, dát do toho ventilátorek a nasávat vzduch zvenčí nebo třeba z chodby přímo do bedny, jinak se stavy budou opakovat . Připojeno je dost šikovných lidí, tak snad řešení najdou, jinak by se taky AP mohlo zrušit, protože za takové potíže (a pindy) to jistě nestojí .
Uživatelský avatar
catman
Správce sítě PVfree.net
Správce sítě PVfree.net
 
Příspěvky: 12194
Registrován: 10 dub 2004 (sob), 21:21
Bydliště: Špály 2

PředchozíDalší

Zpět na 50 - Drozdovice

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron