Provoz, poruchy, odstávky

místní AP na rohu Určické a Drozdovic

Příspěvekod Karlos » 27 črc 2007 (pát), 8:26

NEbo ten PC dat na chodbu.
Uživatelský avatar
Karlos
Člen skupiny správců sítě
Člen skupiny správců sítě
 
Příspěvky: 7607
Registrován: 28 pro 2003 (ned), 12:27
Bydliště: V práci

Příspěvekod Karlos » 27 črc 2007 (pát), 9:40

batka píše:(ja vím Kájo... ...už to vím že není na 12v :D )

Ja vim ze to oba vime ale jak vidis tak nekdo to nevi a stezuje si ze to nejede.Jen branim sdruzeni,nic vic v tim fakt neni.
Uživatelský avatar
Karlos
Člen skupiny správců sítě
Člen skupiny správců sítě
 
Příspěvky: 7607
Registrován: 28 pro 2003 (ned), 12:27
Bydliště: V práci

Příspěvekod Badla » 27 črc 2007 (pát), 13:13

doporucuji nasledujici kroky:
- dat tam novy resetator na 5V (ten strary vyhodte, jestli byl zapojen na 12V, tak je stoprocentne slahnuty hradlo)
- dat tam UPSku
- do LPT vrazit teplomer a merit primo v hotsanicu
- pokusit se nejak vyresit vetrani (privod vzduchu z chodby hadici primo do bedny by asi pomohl)
Uživatelský avatar
Badla
Kontrolor sdružení
Kontrolor sdružení
 
Příspěvky: 6083
Registrován: 10 kvě 2005 (úte), 10:19
Bydliště: Italská 4

Příspěvekod Karlos » 27 črc 2007 (pát), 13:17

Badla píše:doporucuji nasledujici kroky:
- dat tam novy resetator na 5V (ten strary vyhodte, jestli byl zapojen na 12V, tak je stoprocentne slahnuty hradlo)
- dat tam UPSku
- do LPT vrazit teplomer a merit primo v hotsanicu
- pokusit se nejak vyresit vetrani (privod vzduchu z chodby hadici primo do bedny by asi pomohl)

Resetator vemou kde?
Teplomer bude dneska,(jak se vrati radek k. z brna)
UPS neni potreba.
Vetrani si musi vyresit domaci,co a jak to chce a muze byt.
Uživatelský avatar
Karlos
Člen skupiny správců sítě
Člen skupiny správců sítě
 
Příspěvky: 7607
Registrován: 28 pro 2003 (ned), 12:27
Bydliště: V práci

Příspěvekod Badla » 27 črc 2007 (pát), 15:48

Karlos píše:Resetator vemou kde?

mam doma rozdelano 20ks ... budou pristi tyden, az mi dopravis ty cerny potvory, co ti dal radek kvicala (pro ostatni to jsou BC549ky ;) )
Karlos píše:UPS neni potreba.

:shock: to jsou mi novinky... a proto jsme jich koupili 20, aby se osadily UPSky na vsech bodech, ktere jsou bud dulezite, nebo na nich hapruje elektrina :!:
Uživatelský avatar
Badla
Kontrolor sdružení
Kontrolor sdružení
 
Příspěvky: 6083
Registrován: 10 kvě 2005 (úte), 10:19
Bydliště: Italská 4

Příspěvekod Karlos » 27 črc 2007 (pát), 16:08

Badla píše:ktere jsou bud dulezite, nebo na nich hapruje elektrina :!:

Bod neni nijak dulezity a odkdy UPS pomuze od prehrati stroje?
Tady nejsou problemy s elektrikou.
Uživatelský avatar
Karlos
Člen skupiny správců sítě
Člen skupiny správců sítě
 
Příspěvky: 7607
Registrován: 28 pro 2003 (ned), 12:27
Bydliště: V práci

Příspěvekod catman » 27 črc 2007 (pát), 18:31

Karlos píše:
Badla píše:ktere jsou bud dulezite, nebo na nich hapruje elektrina :!:

Bod neni nijak dulezity a odkdy UPS pomuze od prehrati stroje?
Tady nejsou problemy s elektrikou.

opravdu ?? :shock:
Uživatelský avatar
catman
Správce sítě PVfree.net
Správce sítě PVfree.net
 
Příspěvky: 12194
Registrován: 10 dub 2004 (sob), 21:21
Bydliště: Špály 2

Příspěvekod Karlos » 28 črc 2007 (sob), 9:21

catman píše:
Karlos píše:
Badla píše:ktere jsou bud dulezite, nebo na nich hapruje elektrina :!:

Bod neni nijak dulezity a odkdy UPS pomuze od prehrati stroje?
Tady nejsou problemy s elektrikou.

opravdu ?? :shock:

O problemech s elektrikou nic nevim.
Uživatelský avatar
Karlos
Člen skupiny správců sítě
Člen skupiny správců sítě
 
Příspěvky: 7607
Registrován: 28 pro 2003 (ned), 12:27
Bydliště: V práci

Příspěvekod catman » 28 črc 2007 (sob), 12:54

když v celém městě bliká elektrika, tak na Určické to drží a neblikne ani jednou, že....
ale dost planých keců,
- dá se tam UPS a hotovo!
- musí se vyřešit přívod chladnějšího vzduchu nebo chladnější prostředí a hotovo !
proč kecat o jasných věcech?! A pokud se to nechce řešit, tak se AP zruší, nebudeme se motat kolem krámu, kterému se nechtějí nechat udělat podmínky k provozu. :evil:
Uživatelský avatar
catman
Správce sítě PVfree.net
Správce sítě PVfree.net
 
Příspěvky: 12194
Registrován: 10 dub 2004 (sob), 21:21
Bydliště: Špály 2

Příspěvekod Karlos » 28 črc 2007 (sob), 14:19

At to nekdo udela no.
Ja sem jen rekl svuj nazor a ne ze to tam neprijde.
Uživatelský avatar
Karlos
Člen skupiny správců sítě
Člen skupiny správců sítě
 
Příspěvky: 7607
Registrován: 28 pro 2003 (ned), 12:27
Bydliště: V práci

Příspěvekod Karlos » 29 črc 2007 (ned), 8:50

Zase to nejede.
Uživatelský avatar
Karlos
Člen skupiny správců sítě
Člen skupiny správců sítě
 
Příspěvky: 7607
Registrován: 28 pro 2003 (ned), 12:27
Bydliště: V práci

Vyřešeno...teda snad :D

Příspěvekod batka » 29 črc 2007 (ned), 16:04

Tak akorat sem s Karlosem nainstaloval:
- UPS
- Resetator
- Ventilátor
- Teploměr
je tam 65cm zeď.. Ten Přívod vzduchu je zatim sci-fi :)

Zavada Byla zřejmě uvolněná fáze v čokoládě pod Hodinama
BTw.: v Domě není Zemnění... jen fáze a nulák>> nelze uzemnit Bleskojistky.
Naposledy upravil batka dne 29 črc 2007 (ned), 17:56, celkově upraveno 1
batka
 

Re: Vyřešeno...teda snad :D

Příspěvekod Badla » 29 črc 2007 (ned), 16:21

batka píše:Tak akorat sem s Karlosem nainstaloval:
- UPS
- Resetator
- Ventilátor

je tam 65cm zeď.. Ten Přívod vzduchu je zatim sci-fi :)

Zavada Byla zřejmě uvolněná fáze v čokoládě pod Hodinama
BTw.: v Domě není Zemnění... jen fáze a nulák>> nelze uzemnit Bleskojistky.

zemnit na kolik a v zasuvce spojit kolik na pravou zdirku (nulak)... NE naopak!!
Uživatelský avatar
Badla
Kontrolor sdružení
Kontrolor sdružení
 
Příspěvky: 6083
Registrován: 10 kvě 2005 (úte), 10:19
Bydliště: Italská 4

Příspěvekod batka » 29 črc 2007 (ned), 16:33

no to ja chapu... ale proc zavadet blesk do celyho domu a vsech jejich elektrospotrebicu..? nakonec... je to tak nizko a v okolo tolik panelaku ze pravdepodobnost uderu blesku je 0.00000prd :)
batka
 

Příspěvekod Badla » 29 črc 2007 (ned), 16:44

batka píše:no to ja chapu... ale proc zavadet blesk do celyho domu a vsech jejich elektrospotrebicu..? nakonec... je to tak nizko a v okolo tolik panelaku ze pravdepodobnost uderu blesku je 0.00000prd :)


protoze kdyz to neprojde nulakem, tak to projde fazi.. coz je pochopitelne horsi :(
Uživatelský avatar
Badla
Kontrolor sdružení
Kontrolor sdružení
 
Příspěvky: 6083
Registrován: 10 kvě 2005 (úte), 10:19
Bydliště: Italská 4

PředchozíDalší

Zpět na 50 - Drozdovice

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

cron