Provoz, poruchy

Přístupové body v Ochoze

Re: Provoz, poruchy

Příspěvekod catman » 16 říj 2010 (sob), 17:40

až jim "pominou překážky", tak se jistě někdo odhodlá. Snad tam nebude sníh a led :evil:

nebo si může někdo sednout v PV k stejnému PC a krok za krokem je navést, co mají nastavit ...když tam nahoru někdo bude chtít vylézt

dost o tom ale pochybuju, nikdy je stavby ani servis nezajímal :(
Uživatelský avatar
catman
Správce sítě PVfree.net
Správce sítě PVfree.net
 
Příspěvky: 12202
Registrován: 10 dub 2004 (sob), 21:21
Bydliště: Špály 2

Re: Provoz, poruchy

Příspěvekod Galileo » 17 říj 2010 (ned), 9:28

Domluveno s Jiřím Dostálem, tel. 776374495, že PC snese dolů a dopraví do PV v pondělí. Čas kdy by mohl ještě upřesní.
Mohl by někdo z správců se s ním potom domluvit kam ho má dovézt? Mě včera schvátila nějaká střevní chřipka. :(

Nevím jestli by nebylo lepší připravit fungl nový stroj ať se pořád nemusí řešit nějaké problémy. V tom současném je tuším špatná baterka na desce.
Možná tam i doplnit 5G sektor (stačí jeden), aby měli možnost přejít na kvalitnější připojení.
Uživatelský avatar
Galileo
Člen skupiny správců sítě
Člen skupiny správců sítě
 
Příspěvky: 1838
Registrován: 09 pro 2004 (čtv), 15:42
Bydliště: Prostějov

Re: Provoz, poruchy

Příspěvekod catman » 17 říj 2010 (ned), 9:56

baterku tam přece vyměnili, nebo stále leží u někoho v Ochoze doma v kredencu a čeká na instalaci ? :evil:

Galileo píše:Možná tam i doplnit 5G sektor (stačí jeden), aby měli možnost přejít na kvalitnější připojení.

Ale oni kvalitnější asi nechtějí. Když jsme posílali email s prosbou o pomoc na Hačkách, kam vede spoj z PV, tak nikdo nereagoval ...z mého pohledu to znamená "nemáme zájem, pomalé nám vyhovuje"

Sice to nechápu, ale asi by 2 hodiny práce s vrtačkou a šroubovákem byla nad síly jinak jistě dobrých domácích kutilů :(
Uživatelský avatar
catman
Správce sítě PVfree.net
Správce sítě PVfree.net
 
Příspěvky: 12202
Registrován: 10 dub 2004 (sob), 21:21
Bydliště: Špály 2

Re: Provoz, poruchy

Příspěvekod catman » 17 říj 2010 (ned), 11:08

router bude cca za hodinu hotový
doma budu tak do 13 a pak jen nepravidelně na skok a zase pryč
Uživatelský avatar
catman
Správce sítě PVfree.net
Správce sítě PVfree.net
 
Příspěvky: 12202
Registrován: 10 dub 2004 (sob), 21:21
Bydliště: Špály 2

Re: Provoz, poruchy

Příspěvekod Galileo » 17 říj 2010 (ned), 18:59

Tak PC snesli dolů Veselý se Svobodou. Do PV ho Petr Snášel - kolega Tomáše Veselého zítra. Měl by se vracet z Brna kolem 15 hod. Zítra bude volat kam ho má dopravit.
Uživatelský avatar
Galileo
Člen skupiny správců sítě
Člen skupiny správců sítě
 
Příspěvky: 1838
Registrován: 09 pro 2004 (čtv), 15:42
Bydliště: Prostějov

Re: Provoz, poruchy

Příspěvekod catman » 17 říj 2010 (ned), 20:41

Dostál se pro nový PC zastaví u mě ráno cestou z práce z OL.
Starý router JÁ nechci
Uživatelský avatar
catman
Správce sítě PVfree.net
Správce sítě PVfree.net
 
Příspěvky: 12202
Registrován: 10 dub 2004 (sob), 21:21
Bydliště: Špály 2

Re: Provoz, poruchy

Příspěvekod Badla » 17 říj 2010 (ned), 20:55

Galileo píše:Tak PC snesli dolů Veselý se Svobodou. Do PV ho Petr Snášel - kolega Tomáše Veselého zítra. Měl by se vracet z Brna kolem 15 hod. Zítra bude volat kam ho má dopravit.

at to klidne hodi ke me do prace, ja z nej vytahnu veci, co se jeste daji pouzit a zbytek hodim do krabice s nazvem "REMA elektroodpad"
Uživatelský avatar
Badla
Kontrolor sdružení
Kontrolor sdružení
 
Příspěvky: 6083
Registrován: 10 kvě 2005 (úte), 10:19
Bydliště: Italská 4

Re: Provoz, poruchy

Příspěvekod Galileo » 17 říj 2010 (ned), 21:50

Badla píše:
Galileo píše:Tak PC snesli dolů Veselý se Svobodou. Do PV ho Petr Snášel - kolega Tomáše Veselého zítra. Měl by se vracet z Brna kolem 15 hod. Zítra bude volat kam ho má dopravit.

at to klidne hodi ke me do prace, ja z nej vytahnu veci, co se jeste daji pouzit a zbytek hodim do krabice s nazvem "REMA elektroodpad"

OK, navedu ho k Tobě.
Uživatelský avatar
Galileo
Člen skupiny správců sítě
Člen skupiny správců sítě
 
Příspěvky: 1838
Registrován: 09 pro 2004 (čtv), 15:42
Bydliště: Prostějov

Re: Provoz, poruchy

Příspěvekod Galileo » 17 říj 2010 (ned), 21:51

catman píše:Dostál se pro nový PC zastaví u mě ráno cestou z práce z OL.
Starý router JÁ nechci

Supr. A myslíš, že to zvládne zapojit?
Uživatelský avatar
Galileo
Člen skupiny správců sítě
Člen skupiny správců sítě
 
Příspěvky: 1838
Registrován: 09 pro 2004 (čtv), 15:42
Bydliště: Prostějov

Re: Provoz, poruchy

Příspěvekod catman » 17 říj 2010 (ned), 21:57

imho jen vyměnit baterku na mainboardu kvůli uchování BIOSu .
Uživatelský avatar
catman
Správce sítě PVfree.net
Správce sítě PVfree.net
 
Příspěvky: 12202
Registrován: 10 dub 2004 (sob), 21:21
Bydliště: Špály 2

Re: Provoz, poruchy

Příspěvekod catman » 18 říj 2010 (pon), 17:28

Galileo píše:
catman píše:Dostál se pro nový PC zastaví u mě ráno cestou z práce z OL.
Starý router JÁ nechci

Supr. A myslíš, že to zvládne zapojit?


popsanou bednu s novým routerem vynesl p.Dostál dnes dopoledne na silo a uvedl v život. Jen pro pořádek: Starý PC je kde ??
Uživatelský avatar
catman
Správce sítě PVfree.net
Správce sítě PVfree.net
 
Příspěvky: 12202
Registrován: 10 dub 2004 (sob), 21:21
Bydliště: Špály 2

Re: Provoz, poruchy

Příspěvekod Badla » 19 říj 2010 (úte), 8:30

catman píše:Jen pro pořádek: Starý PC je kde ??

lezi mi pod stolem v praci.. mrknu, co se z nej da vykuchat a dovezu na klubovnu
Uživatelský avatar
Badla
Kontrolor sdružení
Kontrolor sdružení
 
Příspěvky: 6083
Registrován: 10 kvě 2005 (úte), 10:19
Bydliště: Italská 4

Re: Provoz, poruchy

Příspěvekod Galileo » 19 říj 2010 (úte), 17:07

catman píše:
Galileo píše:
catman píše:Dostál se pro nový PC zastaví u mě ráno cestou z práce z OL.
Starý router JÁ nechci

Supr. A myslíš, že to zvládne zapojit?


popsanou bednu s novým routerem vynesl p.Dostál dnes dopoledne na silo a uvedl v život. Jen pro pořádek: Starý PC je kde ??

Díky všem zúčastněným za opravu.
Doufám, že sem zavítá občas i někdo z Ochoze, aby viděl, co se dělo, když "to zase nešlo".
Uživatelský avatar
Galileo
Člen skupiny správců sítě
Člen skupiny správců sítě
 
Příspěvky: 1838
Registrován: 09 pro 2004 (čtv), 15:42
Bydliště: Prostějov

Re: Provoz, poruchy

Příspěvekod catman » 19 říj 2010 (úte), 23:38

ale kdeže ... ani si do mobilu neuložili číslo na Helplinku :(
Uživatelský avatar
catman
Správce sítě PVfree.net
Správce sítě PVfree.net
 
Příspěvky: 12202
Registrován: 10 dub 2004 (sob), 21:21
Bydliště: Špály 2

Re: Provoz, poruchy

Příspěvekod Galileo » 29 lis 2010 (pon), 11:47

Od rána je AP v Ochozi nedostupné. Z Budětska ping jde, ale SSH se nedá přihlásit:
Kód: Vybrat vše
Bud_globus:/# ping 10.133.53.253
PING 10.133.53.253 (10.133.53.253) 56(84) bytes of data.
64 bytes from 10.133.53.253: icmp_seq=1 ttl=64 time=2.10 ms
Bud_globus:/# ssh 10.133.53.253
ssh: connect to host 10.133.53.253 port 22: Connection refused

GSM resetátor hlásí, že je nedostupný, asi bude potřeba zásah na místě.
Uživatelský avatar
Galileo
Člen skupiny správců sítě
Člen skupiny správců sítě
 
Příspěvky: 1838
Registrován: 09 pro 2004 (čtv), 15:42
Bydliště: Prostějov

PředchozíDalší

Zpět na 53 - Ochoz

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron