UPS na Nem

Archív

UPS na Nem

Příspěvekod ondrag » 02 lis 2006 (čtv), 1:05

Můžu nainstalovat UPS na Nem, + řízení wrapů a asusu (až ho dopájím)


Budu potřebovat:
- klíče (Karlos)
- pomocníka
- pokud se nepodaří v týdnu do 15:00 (?), tak i přístup
Uživatelský avatar
ondrag
Člen rady a skupiny správců
Člen rady a skupiny správců
 
Příspěvky: 8242
Registrován: 07 dub 2004 (stř), 23:36

Re: UPS na Nem

Příspěvekod Karlos » 02 lis 2006 (čtv), 8:32

ondrag píše:Můžu nainstalovat UPS na Nem, + řízení wrapů a asusu (až ho dopájím)


Budu potřebovat:
- klíče (Karlos)
- pomocníka
- pokud se nepodaří v týdnu do 15:00 (?), tak i přístup

Ja su v praci do 17h,takze ti nepomuzu,leda az pak. A pristup neni problem prece.
Uživatelský avatar
Karlos
Člen skupiny správců sítě
Člen skupiny správců sítě
 
Příspěvky: 7608
Registrován: 28 pro 2003 (ned), 12:27
Bydliště: V práci

Příspěvekod lyon667 » 02 lis 2006 (čtv), 8:38

Bude potreba downgradovat verzi wrapa. Ja jsem v praci taky do nevimkdy, dnes to urcite pripravit nestihnu.
Uživatelský avatar
lyon667
Emeritní správce
Emeritní správce
 
Příspěvky: 4507
Registrován: 10 pro 2003 (stř), 11:15
Bydliště: Somewhere out in space

Re: UPS na Nem

Příspěvekod ondrag » 02 lis 2006 (čtv), 10:28

Karlos píše:A pristup neni problem prece.


vždyť jo, ale nemám klíče od bedny!
Uživatelský avatar
ondrag
Člen rady a skupiny správců
Člen rady a skupiny správců
 
Příspěvky: 8242
Registrován: 07 dub 2004 (stř), 23:36

Re: UPS na Nem

Příspěvekod Karlos » 02 lis 2006 (čtv), 12:32

Badla píše:
Karlos píše:Ja su v praci do 17h........


konecne uz hakujes? ;)

Jiste,a urcite neuhodnes kde. :lol:
Napovim ti akorat ze me tady vcera potkal Vjecna.

Klice dam dneska po 17h,muzu domluvit merlina a zajit tam treba v 18h.
Uživatelský avatar
Karlos
Člen skupiny správců sítě
Člen skupiny správců sítě
 
Příspěvky: 7608
Registrován: 28 pro 2003 (ned), 12:27
Bydliště: V práci

Příspěvekod Karlos » 03 lis 2006 (pát), 1:01

Jeste by bylo potreba sehnat 3com switch,stacil by 8mi port.Pro backbone.
Uživatelský avatar
Karlos
Člen skupiny správců sítě
Člen skupiny správců sítě
 
Příspěvky: 7608
Registrován: 28 pro 2003 (ned), 12:27
Bydliště: V práci

Příspěvekod ondrag » 03 lis 2006 (pát), 1:23

Karlos píše:Jeste by bylo potreba sehnat 3com switch,stacil by 8mi port.Pro backbone.


Mám... Ale na co? :shock:

... doufám, že nechceš pověsit další zbytečné antény na to televizní párátko? :evil:
Uživatelský avatar
ondrag
Člen rady a skupiny správců
Člen rady a skupiny správců
 
Příspěvky: 8242
Registrován: 07 dub 2004 (stř), 23:36

Příspěvekod Karlos » 03 lis 2006 (pát), 13:06

ondrag píše:
Karlos píše:Jeste by bylo potreba sehnat 3com switch,stacil by 8mi port.Pro backbone.


Mám... Ale na co? :shock:

... doufám, že nechceš pověsit další zbytečné antény na to televizní párátko? :evil:

Jen jednu,na cechovice.Aby se nejak dostala konektivita z ohrozimi.
Uživatelský avatar
Karlos
Člen skupiny správců sítě
Člen skupiny správců sítě
 
Příspěvky: 7608
Registrován: 28 pro 2003 (ned), 12:27
Bydliště: V práci

Příspěvekod ondrag » 03 lis 2006 (pát), 13:38

Karlos píše:
ondrag píše:
Karlos píše:Jeste by bylo potreba sehnat 3com switch,stacil by 8mi port.Pro backbone.


Mám... Ale na co? :shock:

... doufám, že nechceš pověsit další zbytečné antény na to televizní párátko? :evil:

Jen jednu,na cechovice.Aby se nejak dostala konektivita z ohrozimi.


Hmm, z Ohrozimi, hmm... Mno, občas se to tak může naroutovat... ;)

Ale jo, jako příčka Nem-Mor dobrý. Ale antény montovat na zadní výložníky! Tam budou i schovaný před rušení ze sídliště...
Uživatelský avatar
ondrag
Člen rady a skupiny správců
Člen rady a skupiny správců
 
Příspěvky: 8242
Registrován: 07 dub 2004 (stř), 23:36

Příspěvekod radekpv » 03 lis 2006 (pát), 16:27

nějak tomu nerozumím. dokud nebude dosměrovaná linka mostkovice-plumlov, taak to nepojede - jedině přes italskou
radekpv
 

Příspěvekod Karlos » 03 lis 2006 (pát), 16:48

radekpv píše:nějak tomu nerozumím. dokud nebude dosměrovaná linka mostkovice-plumlov, taak to nepojede - jedině přes italskou

Ja vim. 8)
Uživatelský avatar
Karlos
Člen skupiny správců sítě
Člen skupiny správců sítě
 
Příspěvky: 7608
Registrován: 28 pro 2003 (ned), 12:27
Bydliště: V práci

Příspěvekod lyon667 » 03 lis 2006 (pát), 20:42

radekpv píše:nějak tomu nerozumím. dokud nebude dosměrovaná linka mostkovice-plumlov, taak to nepojede - jedině přes italskou


Chyba neni v antenach, chyba je ve verzi SW ve wrapu, jak jsem se racil presvedcit.
Uživatelský avatar
lyon667
Emeritní správce
Emeritní správce
 
Příspěvky: 4507
Registrován: 10 pro 2003 (stř), 11:15
Bydliště: Somewhere out in space

Příspěvekod catman » 03 lis 2006 (pát), 21:35

lyon667 píše:
radekpv píše:nějak tomu nerozumím. dokud nebude dosměrovaná linka mostkovice-plumlov, taak to nepojede - jedině přes italskou


Chyba neni v antenach, chyba je ve verzi SW ve wrapu, jak jsem se racil presvedcit.

njn, dali jste do Plumlova tu nevhodnou verzi wrapa, co se kouše :-( Nicméně tam není ani funkční wifimon a strana v Mostkovicích JE třeba dosměrovat. SW ve wrapu na tom nic nemění

Tedy pro objasnění a pořádek: verze 2.13 není prozatím univerzálně vhodná pro nasazení ve wrapu - nepoužívat. Poslední použitelná verze je 2.6.8pv1 .

Pokud někdo potřebuje a je ochoten to vyměnit tam, kde je to snad nasazeno, dodám flashku s touto verzí.
Uživatelský avatar
catman
Správce sítě PVfree.net
Správce sítě PVfree.net
 
Příspěvky: 12196
Registrován: 10 dub 2004 (sob), 21:21
Bydliště: Špály 2

Příspěvekod YORK » 03 lis 2006 (pát), 21:39

catman píše:
lyon667 píše:
radekpv píše:nějak tomu nerozumím. dokud nebude dosměrovaná linka mostkovice-plumlov, taak to nepojede - jedině přes italskou


Chyba neni v antenach, chyba je ve verzi SW ve wrapu, jak jsem se racil presvedcit.

njn, dali jste do Plumlova tu nevhodnou verzi wrapa, co se kouše :-( Nicméně tam není ani funkční wifimon a strana v Mostkovicích JE třeba dosměrovat. SW ve wrapu na tom nic nemění

Tedy pro objasnění a pořádek: verze 2.13 není prozatím univerzálně vhodná pro nasazení ve wrapu - nepoužívat. Poslední použitelná verze je 2.6.8pv1 .

Pokud někdo potřebuje a je ochoten to vyměnit tam, kde je to snad nasazeno, dodám flashku s touto verzí.


Kdyby bylo potreba pomocnika, tak se hlasim:-) Mam cas zitra odpoledne.
Uživatelský avatar
YORK
Pisálek
Pisálek
 
Příspěvky: 210
Registrován: 09 kvě 2006 (úte), 14:58
Bydliště: Mostkovice 214

Příspěvekod ondrag » 03 lis 2006 (pát), 22:18

lyon667 píše:Chyba neni v antenach, chyba je ve verzi SW ve wrapu, jak jsem se racil presvedcit.


V master módu chodí perfektně... Zpomalení jsem pozoroval jen při zarušení "z vlastních zdrojů" - tj. mít směrovky víc jak jeden kanál od sebe.
... zkusit si s nastavením wrap-nem ještě pohrát
Uživatelský avatar
ondrag
Člen rady a skupiny správců
Člen rady a skupiny správců
 
Příspěvky: 8242
Registrován: 07 dub 2004 (stř), 23:36

Další

Zpět na Práce na síti - dokončené

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník