Kočičák píše:Bohužel jsem byl týden služebně na Slovensku a neměl jsem možnost pchnout se na net. Stejně bych neměl čas něco sesmolit.
Kočičák píše:Přístup k psaní článků mám ...
Badla píše:- ano, ceny volani na 802.x jsou o 0,23 Kč za minutu levnejsi, ale vzhledem k tomu, ze za 10 minut to dela 2,30 a lidi spis VOIP voli pro bezplatne volani mezi sebou, tak je rozdil v cenach opradu "smesny"...
No tohle neni specifikum jen u 802.x. Na druhou stranu, sam mam od nich dve zarizeni a obe slouzi naprosto bez problemu, ackoliv jsou obe za NATem. Konfigurace v podstate stejne "slozita" jako konfigurace AP.Badla píše: rad bych videl, jak nekdo z 802.x bude jezdit do PVcka
Neni pravda. U kazdeho R2 zarizeni je tucnym pismem: "Zařízení je vázáno na využívání služby 802.VOX." plus odkaz na info o R2. Navic, nikdo te nenuti do koupe tohle zarizeni. V nabidce maji i bez R2.Badla píše:- jejich prodavane zarizeni s R2 je taky pekna hajzlovinka... dodaji ti zarizeni a pokud nejsi pozornym ctenarem celeho jejich webu
pospi píše:Aby bylo jasno, je mi srdecne jedno kdo si ktereho voip poridi ale kdyz uz se o tom vede rec, tak prosim korektne.
Tomr píše:Hi, pls Badlo dají se posílat přes tvoji ústřednu sms?? Bych to bral za nějakou rozumnou cenu sms na mobilní operátory.
Badla píše:Tomr píše:Hi, pls Badlo dají se posílat přes tvoji ústřednu sms?? Bych to bral za nějakou rozumnou cenu sms na mobilní operátory.
chces kulantne komecni odpoved typu "tato sluzba se pripravuje" nebo Ti staci rict, ze nic takoveho neumime a asi ani v dohledne dobe umet nebudeme?
Zpět na Hlasová komunikace VoIP - (telefon)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků