Anténa od kabelovky

x
FAQ - Často kladené otázky a odpovědi - forum je zamčeno pro neaktuálnost informací.
dotazy posílejte na spravci@... nebo rada@... ....@pvfree.net
x
Pravidla fóra
x
x
FAQ - Často kladené otázky a odpovědi - forum je zamčeno pro neaktuálnost informací.
dotazy posílejte na spravci@... nebo rada@... ....@pvfree.net
Mnoho informací naleznete na webu http://www.pvfree.net
x
x

Příspěvekod moogr » 12 črc 2005 (úte), 14:38

Jéé, teď jsem našel původní závitovou tyč, dívám se, že má pěkně zničené závity a ještě whitworthovy. Tak to mám, má to tak 2 cm a já to mám teď prodloužené o 10 cm. Chybka. Uvidím, jestli se něco změní.
moogr
 

Příspěvekod moogr » 12 črc 2005 (úte), 15:51

No, tak jsem to dal na původní místo a abych řekl pravdu, nic se nezměnilo, zatím se mi to teda neodpojilo, ale nedělá windows problém ukazovat mi rychlost 5,5 Mb/s, když jsem na netu tak 1 Mb/s . To je dost málo. Asi budu muset nakonec popřemýšlet o AP na Moravské. Mrzí mě to, myslel jsem, že se to po téhle opravě zlepší. I tak díky za pozornost a pomoc.
moogr
 

Příspěvekod ondrag » 12 črc 2005 (úte), 15:55

moogr píše:ukazovat mi rychlost 5,5 Mb/s, když jsem na netu tak 1 Mb/s . To je dost málo.


Ehm? :shock: A kolik by jsi chtěl?
Uživatelský avatar
ondrag
Člen rady a skupiny správců
Člen rady a skupiny správců
 
Příspěvky: 8309
Registrován: 07 dub 2004 (stř), 23:36

Příspěvekod Karlos » 12 črc 2005 (úte), 15:58

ondrag píše:
moogr píše:ukazovat mi rychlost 5,5 Mb/s, když jsem na netu tak 1 Mb/s . To je dost málo.


Ehm? :shock: A kolik by jsi chtěl?


Neplete si rychlost pripojeni na AP a rychlost pripojeni do inetu??? :roll:
A na moravske je uz celkem dost lidi,tak to asi neklapne.
Uživatelský avatar
Karlos
Člen skupiny správců sítě
Člen skupiny správců sítě
 
Příspěvky: 7611
Registrován: 28 pro 2003 (ned), 12:27
Bydliště: V práci

Příspěvekod moogr » 12 črc 2005 (úte), 16:01

Myslím tu anténku vpravo dole na panelu. Dřív jsem měl 11 a sílu signálu nízkou. Teď mám spíš tak 2 a sílu prý velmi špatnou. To je normální? Já myslím, že mi to ruší ti dva. Předtím to bylo v pohodě, než se objevili na seznamu nalezených sítí. Jinak si to nedokážu vysvětlit.
moogr
 

Příspěvekod Karlos » 12 črc 2005 (úte), 16:04

Pupik_PV je omni na 6.kanale na strese narexu.A na 6.kanale jeste vysila nejaky AP Cechovice.Nevim ale kde to ani kdo.Ale nejspis je v cechovicich. :lol:
Naposledy upravil Karlos dne 12 črc 2005 (úte), 16:10, celkově upraveno 1
Uživatelský avatar
Karlos
Člen skupiny správců sítě
Člen skupiny správců sítě
 
Příspěvky: 7611
Registrován: 28 pro 2003 (ned), 12:27
Bydliště: V práci

Příspěvekod moogr » 12 črc 2005 (úte), 16:08

Tak zjevně rychlost připojení na AP. Objevuje se mi tu několik měsíců. Jak to víš ?
moogr
 

Příspěvekod Karlos » 12 črc 2005 (úte), 16:11

moogr píše:Tak zjevně rychlost připojení na AP. Objevuje se mi tu několik měsíců. Jak to víš ?


Si zkus nastavit na pevno 2mbit na AP.Ono to nebude tak skakat.Treba.
Uživatelský avatar
Karlos
Člen skupiny správců sítě
Člen skupiny správců sítě
 
Příspěvky: 7611
Registrován: 28 pro 2003 (ned), 12:27
Bydliště: V práci

Příspěvekod moogr » 12 črc 2005 (úte), 16:11

Moravská mi ukázala signál v netstumbleru 24 (snr) a to jsem jen tak přeletěl anténou,ani jsem přesně nezaměřoval.
moogr
 

Příspěvekod moogr » 12 črc 2005 (úte), 16:14

To mi večer zase sníží rychlost, než jakou bych mohl mít, ne? Třeba těžce v noci, kdy není aktivních tolik lidí...
moogr
 

Příspěvekod Karlos » 12 črc 2005 (úte), 16:20

moogr píše:To mi večer zase sníží rychlost, než jakou bych mohl mít, ne? Třeba těžce v noci, kdy není aktivních tolik lidí...


Tak ale kdyz ti to porat skace.Jestli ale chces na moravskou tak se napred musis ale zeptat spravce jestli muzes. :idea:
A inet ti stejne vic jak 1mbit nepojede,aji kdyby si tam byl sam. :D
Uživatelský avatar
Karlos
Člen skupiny správců sítě
Člen skupiny správců sítě
 
Příspěvky: 7611
Registrován: 28 pro 2003 (ned), 12:27
Bydliště: V práci

Příspěvekod moogr » 12 črc 2005 (úte), 16:23

Stačilo by, kdyby měl alespoň rychlost pevné linky. Přes den. V noci je to v pohodě.
moogr
 

Příspěvekod Karlos » 12 črc 2005 (úte), 16:25

moogr píše:Stačilo by, kdyby měl alespoň rychlost pevné linky. Přes den. V noci je to v pohodě.

TAky kdyz se pripojujes na slavicka a po ceste mas 3 APcka a buhvi kolik neni videt P2P spojeni.
Uživatelský avatar
Karlos
Člen skupiny správců sítě
Člen skupiny správců sítě
 
Příspěvky: 7611
Registrován: 28 pro 2003 (ned), 12:27
Bydliště: V práci

... blbej dotaz

Příspěvekod ondrag » 12 črc 2005 (úte), 16:30

Tiše předpokládám, že když už si hraješ s vysoce ziskovou anténou, že máš náležitým způsobem zregulovaný výkon!
Resp. než jsi cokoliv začal zkoušet v reálu, nastudoval jsi si řádně problematiku.
... v opačném případě si koleduješ o definitivní odpojení.

Nemusím doufám vysvětlovat, jak takové neregulované síto dokáže zarušit všechna AP po cestě a prakticky odříznout mraky klientů... :?
Uživatelský avatar
ondrag
Člen rady a skupiny správců
Člen rady a skupiny správců
 
Příspěvky: 8309
Registrován: 07 dub 2004 (stř), 23:36

Příspěvekod moogr » 12 črc 2005 (úte), 16:35

To je v pořádku, to se daří ostatním a počítám, že už jen 14 m tenkého koaxu, co tu na to mám, mi toho zreguluje dost.
moogr
 

PředchozíDalší

Zpět na Otázky a odpovědi - NEAKTUALNI-UZAMČENO !!

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník